selam kızlaaaaaar ![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
2 gün kaldı yaa heycandan bayılıcaaam :2:
duygucum ruya gormussun de hiç yorumlama bence cunku bende 2 gundur sacma sapan ruyalar goruyorum ve hepsi aynı konu ustunde..
misafirler gelmiş ama ben hala hazır degilim, kıyafetimi giymemişim, kuafore gitmemişim, aksam saat 8 olmus ve acık kuafor arıyorum saclarım yapılana kadar herkes gidicek diyorum
gittigim kuaforu su basıyo falan bole sacma seyler işte hepsi psikolojik![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
ayrıca sevgilinide uzme.. heyecanlıdır mutlaka ama erkekler genelde bu konularda kaba tabirle "odun" oluyor azcık, boyle seyleri kızsal seyler olarak degerlendiriyor herkes merakını gostericek diye bişey yok seninki biraz icinde yasıyo demek bu tarz seyleri :)
alyans konusu acılmıs bende klasik alyanscıyım ama ozel gunlerde kullanmak adını taslı-klasik bir model aldım soz icin daha sonra sade-klasik de alıcam bitane
bide ben tonlarca yuzuk denedim ve bana kesinlikle kalın yuzukler yakısmadı
parmaklarım ince 10.5 numara o yuzden kalın yuzukler yanlardan tasmıs gibi tuhaf durdu bide tektasla takılınca aman yarabbı parmagımın yarısı kapandı ve hosuma gitmedi, klasik modeller ince oluyor o yuzden daha guzeller
askım icinde takımı bozmadık.. benim alyansın ciftinin kalın olanını yaptırdık onada ince yuzuk gitmemişti cunku
alyanslarımızda bunlar....![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
2 gün kaldı yaa heycandan bayılıcaaam :2:
duygucum ruya gormussun de hiç yorumlama bence cunku bende 2 gundur sacma sapan ruyalar goruyorum ve hepsi aynı konu ustunde..
misafirler gelmiş ama ben hala hazır degilim, kıyafetimi giymemişim, kuafore gitmemişim, aksam saat 8 olmus ve acık kuafor arıyorum saclarım yapılana kadar herkes gidicek diyorum
gittigim kuaforu su basıyo falan bole sacma seyler işte hepsi psikolojik
ayrıca sevgilinide uzme.. heyecanlıdır mutlaka ama erkekler genelde bu konularda kaba tabirle "odun" oluyor azcık, boyle seyleri kızsal seyler olarak degerlendiriyor herkes merakını gostericek diye bişey yok seninki biraz icinde yasıyo demek bu tarz seyleri :)
alyans konusu acılmıs bende klasik alyanscıyım ama ozel gunlerde kullanmak adını taslı-klasik bir model aldım soz icin daha sonra sade-klasik de alıcam bitane
bide ben tonlarca yuzuk denedim ve bana kesinlikle kalın yuzukler yakısmadı
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
askım icinde takımı bozmadık.. benim alyansın ciftinin kalın olanını yaptırdık onada ince yuzuk gitmemişti cunku
alyanslarımızda bunlar....
![$alyans.JPG $alyans.JPG](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/120/120833-f226198497eb780086c3fc4543418b28.jpg?hash=8iYZhJfreA)