- 17 Nisan 2014
- 196
- 59
- 98
- Konu Sahibi PudraPembesi34
-
Bi paragrafı çok gördün bize
Hadi aramiyorsunuz anlarim ama arayinca acmiyor olmak gercekten cok ayip. Gerci 2 yildir alismislardir bosa yorma kendini.
eşin için sorun değilse boşver, bu işler zorlamayla olmuyor, insanlar ancak doğalından anlaşabiliyorsa oluyor, anlattığın kadarıyla sizde öyle doğal bi şekilde anlaşma etme yok
Sizi bilmem de eşinizin yaptığı bana göre çok ayıp.Yok eşim oralı olmuyor oda açmıyor onların telefonlarını çok fazla rahatsız ediyorlar diye. Atıyorum 2 günde 10 kere arıyolarsa 1 kere açıyor 1 dklıgına işim var diyor işi yoksa bile kapatıyor çünkü saat başı arıyorlar uzun uzun babası boş boş konuşuyor 20 dk 30 dk valla ilk zamanlar dinliodum boyun eyiyordum ama ben kendi ailmle bu kadar konuşmuyodum lisedeyken bile. Daral geliyor. Alışmamışım böyle şeylerede
Sizi bilmem de eşinizin yaptığı bana göre çok ayıp.
Gerçek anlamda evladını düşman gören,döven,söven,hakaret eden,her türlü kötülüğü hak gören bir ebeveyn değillerse sırf boş boş konuşuyorlar diye onları umursamıyorsa benim gözümde kötü bir insandır eşiniz.
Evlat olarak sorgulamıyorum. İnsan olarak böyle bir adamla evli olmak istemezdim.
Öyledir tabii affedemiyordur,hatırladıkça kahroluyordur,o kadarını bilemem tabii...Geçmişte babasının çok hataları olmuş şimdi 3-5 senedir böyleymiş yaşlanınca tabi imana gelmiş herhalde. Önceden baya bi şiddet uygularmış hergün alkol alırmış vs eşim soğuk babasına. Ama diğer kardeşleri öyle kopuk değiller annesinle babasınla. Bizimkisi en küçüğü aralarında diğerlerinin yaşıda büyük
Soğumuş bir kere ama ondan beklemediklerini benden bekliyorlar can sıkıcı. Evlenirken ailelerinide göz önündr bulundrmak lazımmış demekkiÖyledir tabii affedemiyordur,hatırladıkça kahroluyordur,o kadarını bilemem tabii...
yani ayıptan ziyade yazıkta . okadar uzun sure aranmamak. annesini ara babasına selam söyle adam arayıncada acma. syda bir konus enazından esinin üstünde hakları olan insanlar sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?