• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda kaynanaya hediye gidermi

• Konu Sahibi Konu Sahibi seviyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben nişanlıyım kayınvalidemler il dışında uzakta oturuyorlar şimdi ben mi onlara birşey alacağım yoksa onlar mı bana nişanlı olduğum için hediye alacaklar

inanin kizlar bayramda nisanlinizin ailesinden bayram hediyesi aliyorsunuz yaa ne kadar güzel bir adet. Geline bayramda hediye alinir diye bu sitede ögrendim ve imrendim dogrusu kiymetini bilin. Ben yurtdisinda onlar vatanda... türkiyede olsaydim da hediye filan görmezdim :a015:

ben de işte bilemiyorum bana gönderecekler mi hediye gerçi nişan bohçam dolu doluydu ama bayramda hediye gelir mi bilemiyorum annem de merak ediyor ben çok heveslenmiyorum sonra üzülürüm gelmedi diye

Arkadaşlar hepinize teş.ediyorum saolun ben nişanliyim bayramlik hediyeler geldi bana bende karşilik olarak bişey götürcekmiyim acep diye düşündüm ama aliştirmamaya kara verdim çok kötüyüm dimi yaa

bayramda gelin kıza hediye gelirmiş bizdede yani ya altın takılırmış yada bayramlık alınırmış
ben böyle şeyler göremiyecegim galiba çünkü benmkiler çok pinti
annemler muhakkak gelir bi hediye diyor ama hiç ümidim yok
eger gerçekten bişey getrmezlerse çok ayıp etmiş olucaklar

bu konuda kesınlık yoktur ama hedıye alıp vermekte sakıınca yok artı sevaptır cnm
sn annene alıyorsan kaynananda annen alman lazım suan nışanlısın evlenınce alamadın dıyelım o beklemez dusunur artık gecımlerını düşünrler dıye alınma kırılma olmaz şutarafagitti
ben olsam alırdım yanı kucuk bı hedıyede olsa bunu gelınım aldı der yerimseniben

İlla alınacka diye bir kural yok. Ama benim ailem de eşimin ailesi de başka şehirde olduğundan her gidişimizde ufak tefek birşeyler almaya çalışırım. Anneme, babama, kayınvalideme, kayınbabama, anneannelerimize, baabannelerimize, kimin evine gidiyorsak... Ama çok ufak şeyler. Birer fular, yaşlılara birer çember, babalara birer çorap gibi...
Gönül alma olur ne olacak ki. Genelde hediyeleşmeyi severim zaten.

kayınvalideyle benim ilk bayramım ben çikolata götürmeyi düşünüyorum. kızlar bende nişanlıyım bi arkadaşım sana bayramlık alırlarsa sende nişanlına alıyosun diyor. siz böyle bişey duydunuzmu. şimdi o bana ben ona bayramlıkmı alıcam.

Bende nişanliyim.bayrama çok az bir zaman kaldi benim kayinvalide ve kayinpederden bir tik yok.ben beklemiyorum artik.bekledim bekledim hayal kirikliğina uğradim ama bende hediye olarak bayramlaşmaya birşey götürmücem.ya yemeğe bile çagirmadilar.annemde diyor sen götür onlar utansin.utanacak yüz bile yok onlarda.

bence bir demet cicek ve güzel bir kutu cikolata cok hos gelir.
Evli degilim ama Ablalarimla hep anneme hediye aliriz yada cicek ve annem yengemden yani gelininden cicek aldiginda cok sevinir :dance:
Bence cicek ile cikolata cok güzel olur a.s.

ayy aynı şeyi bende düşünüyodum hediye götürülür mü acaba diye babam bugün çikolata yaptırtmış götürürsün diye yanınada çiçek alayım bari.) nişanlıyım 1 kasımda nasip kısmetse düğünüm var sağolsunlar kayınvalidem ve eltim bana bayramlık aldılar nişanlımda ayakkabı alıverdi acaba bende nişanlıma bayramlık alsam mı yarın..??

canım valla yerinde olsam hiç bişey almam.alıştırmam yani.ben evlendim evleneli hiç bişey almadım.hatta bi kez işte gelin bayramda hediye getirse benimde hoşuma gider gibi laf söyledi.orda duydum sadece o.bişey alsaydık bu defa her bayramda hediye bekleyecek.en iyisimi almamak.o sana alsın hediye ona göre düşünürsün.

valla ne o bana bırsey aldı nede benım ona alma gıbı bır ıstegım var bayramın ılk gunu tatlı getırmıs kendı yapmıs adetmıs annemde bır cıkolaata aladı cok bıle onaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım nişanlıysan sözlüysen geline hediyeler getirilir bayramda işte bayramlıgı alınır çikolatası getirilir öle tabiki sende giderken bos gitmezsin çikolata yaptırır gidersen ben sözlüyüm 1.5 senedir bizde böyle oluyor
Merhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacam onlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz

Merhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hediye almam gerekiyor onlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz çok merak ediyorum

Merhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacamonlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz

Merhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacamonlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz

sana durumları varsa altın almaları lazım ve kıyafet almaları gerekiyro

seninde eşine gömlek krevat pantoolon alman uygun olur

Back