Bayramda kaynanaya hediye gidermi

• Konu Sahibi Konu Sahibi seviyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seviyo

Ziyaretçi
Kizlar bişey sorcam yaw bayramlarda kayinvalideye hediye gidermi eğer giderse neler götüre biliriz...

simdi zaten bayramda biyerlere giderken tatli,lokum.cukulata yada cicek goturulur........ama benim elim bos gittigim bayramlarda olmustur.....illa gotureceksin diye bisey yok........ama oyle ozel seyler alma derim alistirirsin sonra her bayram bekler...........

Ben bekarim ama evlendigimde mutlaka büyüklere ufak tefek birseyler hediye etmek isterim..! Bunu kismet olursa adet haline getirmek istiyorum...a.s

Cam sakizi coban armagani iste..sengözlerimebaksanab

Havlu, cember, esarp, süs esyasi olabilir, mumluk, kokulu sabun...bunlar gibi bir sürü sey var..!

Kayinbabaya mesela kravat, corap gibi seyler alinabilir...tabiki klasik parfüm yada baska kokulu seyler..!

Tabi sadece cikolata, cicek ve ona benzer seylerde olabilir..! Bütceye ve istege bagli..!

Önemli olan bence onlari düsünmüs olmak, sembolik yani...ufak birsey olmasi kafi bence...a.s. Aksi taktirde bayramdan bayrama citayi yükseltmek gerekir..! kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
özel birşey götürülecek diye bir şey yok ama bunu adetten değilde içinden geldiği gibi yaparsan daha bir anlamlı olur canım bayram...
bir kutu çikolata, tatlı da götürsen bayram tebessümüne yeter diye düşünüyorum...

canım nişanlıysan sözlüysen geline hediyeler getirilir bayramda işte bayramlıgı alınır çikolatası getirilir öle tabiki sende giderken bos gitmezsin çikolata yaptırır gidersen ben sözlüyüm 1.5 senedir bizde böyle oluyor

bizim burda genelde damat beye tatlı yani baklava götürülür kız evi götürür erkek tarafıda kıza bayramlık kıyafetler falan alır....ama kaynanaya gitmez burada

canım ben de düşündüm ama kayınpederime haksızlık olur o zaman en iyisi çikolata götürmek derim ben

2 yıllık evliim,1 yılda nişanlı kaldım.
her bayramda mutlaka çikolatasını biz alırız.
onun haricinde bir şey yapmam.

canım sende basına iş alıyosun he.. her bayram alıştırcan kadını. al bi çikolata git işin ne. senin anne ne alınıyormu peki hediye! bunun anneler günü nü de düşün cok almak istıyorsan o zaman al hediye. benim bildiğim geline alınır kaynanaya değil.. alıştırmanı tavsiye etmem. zaten ilerde sende diyeceksin gerek yokmuş boşuna diye
hadi ona aldın kayınpederin nolcak senin bileceğin iş yine de ne diyim :s

nişanlımda memlekete gidiyor bu hafta sonu bende ne alsam diye düşünüyordum aile baya kalabalık hepsinin yararlanacağı birşeyler alacağım işte çikolata kuru yemiş bu tür hediyeler..

bizde nisanlıyken annem 1 tepsı baklava yaptı goturdu.
tepsı gerı gelırken ıcıne gelın ıcın; çorap,ıc camasırı ,cetık,buluz,terlık vs. seyler konur.
bızımkı bos getırmıstı.aılece azımız acık kalmıstı.(onun getireceklerıne ıhtıacımız oldugundan degıl adet dıye) bende anneme daha bısey yapmıyalım bu kadına demıstım.
suanda da bayramlarda sadece cıkolata alır gotururum.
anneler gunundede bısıler alırım.
bak sımdı sınırlerım bozuldu.
kendısı bana hıc bısey almaz.
ondan gormedıgım ıcın bende ona almıyorum.

3 yıl sevgiliydik 1 yıldır nişanlıyız ilk bayram çiçek diğer bayramlarda çikolata götürürüm şakkıdı

aslında başlığı görmeden aklıma gelmezdi hediye filan hemen konuya gireyim erkek arkadaşımdan nihayet çok güzel bir evlenme teklifi aldım. Daha öncesinde annesiyle tanıştırmak için evine götürmüştü. Annesi beni bir kere gördü. Çok sevmiş. İlla bayramda gelinimi getir diyormuş (hemen sahiplenmiş :) ) bende 3 günlük bayram boyunca burda olmadığımı söyledim. Erkek arkadaşım bayram tatili 9 gün bir gününü ayıramaz mısın dedi. Şimdi ben gitsem el öpücek miyim? Giderken hediye almam gerekir mi? Bayram 3 gün ve ben bu 3 günün sonrasında gideceğim için yine çiçek çikolata vs. almalı mıyım ?
Birde nasıl giyinmeliyim.
Yardımcı olursanız sevinirim. benneyaptımki

canım onun sana hediye alması lazım.sen sakın alıştırma şiddetle söylüyorum.ileride kaynanana % 80 uyuz olacaksın bişi almak istemeyeceksin ama alıştırdığın için sen almasan bile eşin alalım diyecek iyice çatlayacaksın. sadece anneler gününde al ufak bişi.o da sembolik olsun. ama ilerde çok seversenonun da sana değer verdiğini görürsen ona göre davranırsın.tabi bu küçük bir ihtimal.........

Bende her bayram kayınvalideme ve anneme çikolata götürürüm. Çam sakızı çoban armağanı.yerimseniben

yasakkelime
canım beni görmek için 500 km gelmişlerdi ben değil anensinin elini öpmeyi otagarda tanımadğım 3 kişiyi daha öpmüşümkaydirigubbakcemile3 ne bileyim kalabalık geldiler herhalde dedim..heycandan..benim gibi heycanlı olma rahat ol sade bir kıyafet giyebilirsin hoş bir gömlek altınada uygun bir pantalon kaydirigubbakcemile2 çikolatanıda güzel bir paket yaptır, eli boş gitmemek herzaman iyidir,ben nereye gidersem gideyim eli boş olmaz bunu adet edindim kendimde..ayrım yapmıyorumda bunlar erkek evi onlar ilk adımı atmalı diye..giderken gülümsemeni almayıda unutma..çantanın bir köşesine koyki sıkıştığın zaman çok ihtiyacın olacak,umarım gülüklerini gösterceeğin zamanların çok olur.. :1rolleyes:

ben sadece çikolata götürüyorum. yeterli olduğunu düşünüyorum kendi açımdan tabi.

bi kutu çikolata yeter mirmirmirmir

Kizlar bişey sorcam yaw bayramlarda kayinvalideye hediye gidermi eğer giderse neler götüre biliriz...

canım çikolata al git başka birşeye bence gerek yok.Eğer nişanlıysan onların sana alması gerekir...

bizde niaşnlı kıza erkek tarafı bayramlık alır
kız evi de bayramlaşmaya gidice ev baklavası yapar 1 tepsi falan yada su böregi
ben geçen bayram böle yaptım
ama evlenince bileş yapmayı düşünmüyorum hatta bayralaşmaya bile gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…