- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 31
Merhaba.bayramların ilk günü eşimin babannesinde erkek tarafından tüm sülale toplanırmış kahvaltı için.babası rahatsız olduğu için aynı şey KV evinde olacak bu sefer.benim de annem babam tek başlarına yapacak kahvaltısını.ilk defa yalnız yapacaklar bir de.onlar orda yalnız başlarına yaparken ben KV evinde nasıl boğazımdan geçsin bir şey.gitmek istemiyorum hiç .ben tek olarak bile annemlere gitmeye razıyım o kendi tarafına gitsin problem değil bana.eşime bunu nasıl söylemeliyim veya söylemeyip mecburen mutsuz mutsuz onlarla mı yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız
Öyle olucak konuştum yenice.ama anneme ben tek gidicem.onun ailesine onla geçicez.
buyrun gitmeyin hanimefendi. Eş sizin aile sizin. Bayramda ayri takilin, hayat sizin hayatiniz. Ozgursunuz. Ama fikir sormuşsunuz, 190 mesajin belki 180i ayni minvalde. Demek ki var bir hikmeti.Korumaksa niye öncelik erkek ailesine niye kendinden verecek hep kadın ?sanki orda okadr kalabalığın bulaşığı ile işi ile ilgilenecek olan erkekler mi? Herşey kadına kalırken bence gidip gitmeme konusuda kadına bırakılmalı.
Ama neden tek gidiyorsunÖyle olucak konuştum yenice.ama anneme ben tek gidicem.onun ailesine onla geçicez.
Bravooo, Nur topu gibi istenmeyen gelin, eltim görümcem bana karşı sorunlarına sahip oldunuz. Tüm herkes toplanırken saksı gibi eşinizi tel bırakmanız da cabası.Merhaba.bayramların ilk günü eşimin babannesinde erkek tarafından tüm sülale toplanırmış kahvaltı için.babası rahatsız olduğu için aynı şey KV evinde olacak bu sefer.benim de annem babam tek başlarına yapacak kahvaltısını.ilk defa yalnız yapacaklar bir de.onlar orda yalnız başlarına yaparken ben KV evinde nasıl boğazımdan geçsin bir şey.gitmek istemiyorum hiç .ben tek olarak bile annemlere gitmeye razıyım o kendi tarafına gitsin problem değil bana.eşime bunu nasıl söylemeliyim veya söylemeyip mecburen mutsuz mutsuz onlarla mı yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız
Bizde adet es tarafinda yapilmasidir. Kahvaltiyi yapip annenize gecersinjz.Merhaba.bayramların ilk günü eşimin babannesinde erkek tarafından tüm sülale toplanırmış kahvaltı için.babası rahatsız olduğu için aynı şey KV evinde olacak bu sefer.benim de annem babam tek başlarına yapacak kahvaltısını.ilk defa yalnız yapacaklar bir de.onlar orda yalnız başlarına yaparken ben KV evinde nasıl boğazımdan geçsin bir şey.gitmek istemiyorum hiç .ben tek olarak bile annemlere gitmeye razıyım o kendi tarafına gitsin problem değil bana.eşime bunu nasıl söylemeliyim veya söylemeyip mecburen mutsuz mutsuz onlarla mı yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız
Sen annenlere tek giderken onun tarafına niye birlikte gidiyorsunuz anlayabilmek çok güç.Işi bile olsa erteleyip seninle gelmeli.Annenler dile getirmeseler bile içten üzülebilirler gelmedi diye.Öyle olucak konuştum yenice.ama anneme ben tek gidicem.onun ailesine onla geçicez.
Bu eş ailesine gidilir tabiki diyenler neyin kafasini yaşıyorlar anlamıyorum. Biz hep kız kardeşiz mesela. Size göre benim annem babam hep yalnız kahvaltı yapmalılar bayramda çünkü kız ailesi onlar. Bir bayram Esin ailesine gidiliyorsa ilk gün diğer bayram kızın ailesinin gönlü yapılmalı. Boyle dusunen zihniyet yüzünden zaten erkek ailesinde toplanmak adet haline geldi.
Tebrikler çok doğru.Bu eş ailesine gidilir tabiki diyenler neyin kafasini yaşıyorlar anlamıyorum. Biz hep kız kardeşiz mesela. Size göre benim annem babam hep yalnız kahvaltı yapmalılar bayramda çünkü kız ailesi onlar. Bir bayram Esin ailesine gidiliyorsa ilk gün diğer bayram kızın ailesinin gönlü yapılmalı. Boyle dusunen zihniyet yüzünden zaten erkek ailesinde toplanmak adet haline geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?