Ben olsam hiç gitmem ailesinin yanına seni ailene bıraksın kendisi gitsin. nedemek kaynım üstüme yürüdü eşinizde haklı gördü pes gerçekten
Yahu ne nefreti allasen Lamiha? "Gebertirim" naralarıyla üstüne yürüyen, iftira atan, eşini zor zar enselerinden ayırdığın o saçma sapan aileye hala gidip gitmemen gerektiğini soruyorsun, görüşmeyi kesmek için ne yapmalarını bekliyorsun, kaynının seni gerçekten dövmesini mi? Zaten, eşinin o arsız kaynınla hala samimi olması tam bi fiyaskoyken, geçen bayram gitmiş olman bile saçmalık, akılalmaz bir pasiflik.
Şu geç kaldığın tepkileri ver artık, sesin çıksın biraz, bayrama falan da gitme, seni kendi ailene bıraksın, kendisi de üç beş saat durup gelsin.
Ben seni anlamıyorum gerçekten benim eşimin kardeşi benim üstüme seni gebertirim diye yürüyecek kv ve kp film izler gibi izleyecek valla iyi sabretmişssin ben olsam alırım mutfaktan bir tava geçiririm kafasına evi terk ederim daha da adımımı atmam. Beni savunmayan adamıda koca diye yataga almamYok. Kaynimi hakli gormedi ama ama diger seylerde yalanlarinda iftiralarinda laflarinda sozlerinde haklilar kendierine gore bizim yuzumuzden dedi hep. Cok zoruma gitti herzaman cunku hersey apacik ortada oldu hep
Kusura bakma kardeş ama eşin ne seni neden aileni tınlamıyor!Gitmezsem bayrami ayri gecirecez ve iyice kopacaz. Ki babamin sabri tasarsa dahada gondermez beni esimin yanina. Dedigi laf tasacaksa tassin. Sabri tasacakmis nolacak tasinca falan filan
Ben seni anlamıyorum gerçekten benim eşimin kardeşi benim üstüme seni gebertirim diye yürüyecek kv ve kp film izler gibi izleyecek valla iyi sabretmişssin ben olsam alırım mutfaktan bir tava geçiririm kafasına evi terk ederim daha da adımımı atmam. Beni savunmayan adamıda koca diye yataga almam
Kusura bakma kardeş ama eşin ne seni neden aileni tınlamıyor!
Çok yüz göz olmuşsunuz lütfen bir karar ver ve arkasında dur. Eşin evlilik sorumluluğunun bilincinde degil veya senin burada anlatmaya gerek duymadığın farklı olaylar yaşandı onum sonucunda bu şekilde tepki veriyor. Ne olursa olsun ailelerin sürekli evliliğe müdahale etmesini doğru bulmuyorumEvet bu duruma kadar geldik. Aslinda iyidik su son bi hafta. Ama her hafta gidip bende tek basima kalip biraz soylendim diye ailesine ailem onlar demesine gelemiyorum. Yanlis olabilirim ama ben kimim ozaman. Annesi evlendigimiz gunden beri ailemi kotuledi esime. Kendi ailemin sesi cikmadi. Ama annsi ne dedi onlar oglumu bizden sogutma operasyonu yapti dedi. Annesi basardi esim sadece ailemi degil benide dusman bilir oldu.
Tutmasam kaynim evime gelmek istiyodu olmaz almam eve dedim
Çok yüz göz olmuşsunuz lütfen bir karar ver ve arkasında dur. Eşin evlilik sorumluluğunun bilincinde degil veya senin burada anlatmaya gerek duymadığın farklı olaylar yaşandı onum sonucunda bu şekilde tepki veriyor. Ne olursa olsun ailelerin sürekli evliliğe müdahale etmesini doğru bulmuyorum
Çok yüz göz olmuşsunuz lütfen bir karar ver ve arkasında dur. Eşin evlilik sorumluluğunun bilincinde degil veya senin burada anlatmaya gerek duymadığın farklı olaylar yaşandı onum sonucunda bu şekilde tepki veriyor. Ne olursa olsun ailelerin sürekli evliliğe müdahale etmesini doğru bulmuyorum
Bence git herkez yaptigindan dediginden utansin bosver
canım bu evlilik bitmiş siz hala bayramı kimde gecirecegiz tartışmasını yasıyorsunuz esiniz nasıl bır insan kaynınız üstünüze yuruyor ve hala samimi canınızdanda mı kıymetlı ayrılın yazık degıl mı size o elın oğluna bır sey olmuyor sıze oluyor olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?