Bayramda esimin ailesinde saatler gecirmek?

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Gunaydin kizlar

Bayrama az kaldi ve biz esimle anlasamadik. Gecen bayram babasi evlerinde, annesi iki saatlik uzakta oturan ablasinin yanina gitti. Annesidir dedim gidelim dedim benim ailemede artik aksama dogru gittik. Kendi ailemde iki saat uzakta. Esim icin gittim herseye ragmen. Cunku ondan bi hafta once kaynim beni dovmeye kalkti ustume yurudu gebertirim falan dedi. Kayinbbaam ve kaynanam oturup izledi. Ve arkamdan dedikeri fitneci yalanci ve olmayan seyleri olmus gibi anlattikarini duydum. Kim soyledi, babam. Cunku babam cok sinirlendi son damlaydi kaynimi arayip hesap sorarken kaynim ise beni yerden yere vurmus kiziniz soyle boyle diye sikayetlenmis ki babam beni onlara emanet etti. Onlar dediklerim ailesine cunku onlar var her lafin arkasinda.
Esim ise kaynimla hala kanki takilir bu benim agrima gider ama herneyse. Esim ailem hakli kendince falan dedigi icin ne yaptiysam yaranamadim ve dedimki bu bayram giderim ama bi saat kalirim fazla degil. Zaten kizlar her bi araya gelince ya dislanirim yada laf atarlar. Saatlerce kalip napiyim gecen bayram annesinin dengesizligi yuzunxen aileme gec gittim zaten. Neyse dedim iste yada beni aileme birakirsin sen gidersn nekadr kalcaksan. Bana dedigi bi saat mi. Bi saat cok az. Madem oyle seni ailene birakirim dedi. Yani napiyim ben simdi .. Yanlissam yanlissin diyin ama insani gercekten nefret ettirdiler

Yahu ne nefreti allasen Lamiha? "Gebertirim" naralarıyla üstüne yürüyen, iftira atan, eşini zor zar enselerinden ayırdığın o saçma sapan aileye hala gidip gitmemen gerektiğini soruyorsun, görüşmeyi kesmek için ne yapmalarını bekliyorsun, kaynının seni gerçekten dövmesini mi? Zaten, eşinin o arsız kaynınla hala samimi olması tam bi fiyaskoyken, geçen bayram gitmiş olman bile saçmalık, akılalmaz bir pasiflik.
Şu geç kaldığın tepkileri ver artık, sesin çıksın biraz, bayrama falan da gitme, seni kendi ailene bıraksın, kendisi de üç beş saat durup gelsin.

Ben olsam hiç gitmem ailesinin yanına seni ailene bıraksın kendisi gitsin. nedemek kaynım üstüme yürüdü eşinizde haklı gördü pes gerçekten

Yok. Kaynimi hakli gormedi ama ama diger seylerde yalanlarinda iftiralarinda laflarinda sozlerinde haklilar kendierine gore bizim yuzumuzden dedi hep. Cok zoruma gitti herzaman cunku hersey apacik ortada oldu hep

Iste. Ben hani tasincaktik ailesi bunu red falan etmisti guya bende destk oluyum annesidir diye onlara gore zaten ayarladim bayrami. Bu seferde istemiyorum cnku kiymet bilinmio. Ama bana dedigi su. Ozaman senin ailendede bi saat kalacaz. Beni birakip giderse kendi hic gelmeyebilir sonradan yanima. Bilmiorum ne yapacam. Kendi aileme mahcup oluyorum. Hala ailem diyebilmesi. Benim her yaptigimi sorgularken onlari melekmis gibi guzel dusunmesi cok zoruma gidiyo ve cok soylendim bu dogru ama atlatamiyorum destegi hissedemiylrum sanki. Ki tepki aslinda hep verdim esime lamiha cok sert falan demisler. Kirildik falan diyip hakli cikan zaten onlar. Esime laf anlatacam diye dilimde tug bitti.

Bikac gun once gine ailesine gitt saat 10-11de eve gelince sinir oldum sonucta ben tek basimayim onca saat biraz soylendim. Aile ziyareti diyo ki her haftagidiyo. Onlar odullendirip sanki ben cekiyorum ne biliyim

Gitmezsem bayrami ayri gecirecez ve iyice kopacaz. Ki babamin sabri tasarsa dahada gondermez beni esimin yanina. Dedigi laf tasacaksa tassin. Sabri tasacakmis nolacak tasinca falan filan

Yok. Kaynimi hakli gormedi ama ama diger seylerde yalanlarinda iftiralarinda laflarinda sozlerinde haklilar kendierine gore bizim yuzumuzden dedi hep. Cok zoruma gitti herzaman cunku hersey apacik ortada oldu hep
Ben seni anlamıyorum gerçekten benim eşimin kardeşi benim üstüme seni gebertirim diye yürüyecek kv ve kp film izler gibi izleyecek valla iyi sabretmişssin ben olsam alırım mutfaktan bir tava geçiririm kafasına evi terk ederim daha da adımımı atmam. Beni savunmayan adamıda koca diye yataga almam

Gitmezsem bayrami ayri gecirecez ve iyice kopacaz. Ki babamin sabri tasarsa dahada gondermez beni esimin yanina. Dedigi laf tasacaksa tassin. Sabri tasacakmis nolacak tasinca falan filan
Kusura bakma kardeş ama eşin ne seni neden aileni tınlamıyor!

Kendince savundu ama yetmedi bana iste. Ailesine sorsan neden beni tutuyo diyolar. Tasinmaya razi geldj diye yaninda kaldim. Yoksa ben istesem bile ailem alirdi beni yanina.

Simdi anneannesi laf gonderiomus bana. Onlarin mutlu olmasi yetmez aileyle iyi olmasi lazim diye.

Kusura bakma kardeş ama eşin ne seni neden aileni tınlamıyor!

Evet bu duruma kadar geldik. Aslinda iyidik su son bi hafta. Ama her hafta gidip bende tek basima kalip biraz soylendim diye ailesine ailem onlar demesine gelemiyorum. Yanlis olabilirim ama ben kimim ozaman. Annesi evlendigimiz gunden beri ailemi kotuledi esime. Kendi ailemin sesi cikmadi. Ama annsi ne dedi onlar oglumu bizden sogutma operasyonu yapti dedi. Annesi basardi esim sadece ailemi degil benide dusman bilir oldu.

Tutmasam kaynim evime gelmek istiyodu olmaz almam eve dedim

Çok yüz göz olmuşsunuz lütfen bir karar ver ve arkasında dur. Eşin evlilik sorumluluğunun bilincinde degil veya senin burada anlatmaya gerek duymadığın farklı olaylar yaşandı onum sonucunda bu şekilde tepki veriyor. Ne olursa olsun ailelerin sürekli evliliğe müdahale etmesini doğru bulmuyorum

Tek olan benim soylenmelerim ve agir konusmam. Piskolojimi alt ust etti cunku. Susmasi beni deli ediyo. Ablasi bana msj gonderio bi sebeple severiz daha iyi bi sebeple sileriz sorun yok diye ama esim ginede kosa kosa yanina gidiyo

Cok yuz goz diyosunda ben dort gun kaynanama gitmedim diye ne azarlamalar yedim. Disciye gitmis oglu arayip sormadi diye neler duydum

canım bu evlilik bitmiş siz hala bayramı kimde gecirecegiz tartışmasını yasıyorsunuz esiniz nasıl bır insan kaynınız üstünüze yuruyor ve hala samimi canınızdanda mı kıymetlı ayrılın yazık degıl mı size o elın oğluna bır sey olmuyor sıze oluyor olan

Yoooo gerçekten şu erkekler iyice sıyırdı.
Abisi seni dövmeye kalkacak, ailesi eziklemeye devam edecek.
Damat hâla seni korumayacak, olmaz inan ki ileride daha da zorlaşacak senin hayatın.

Evet pekte evlilik sayilmaz. Bagimiz hic yok. Bi haftadir iyidik ta ki ben soylenene kadar yani evimde buzdolabi ocagim yok ac geziyorum ama gozumde yok. Tek istegim biraz anlayis birar erkeklik gururu. Benim yuzume bidaha bakmazlar diye odu kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…