Yoooo gerçekten şu erkekler iyice sıyırdı.
Abisi seni dövmeye kalkacak, ailesi eziklemeye devam edecek.
Damat hâla seni korumayacak, olmaz inan ki ileride daha da zorlaşacak senin hayatın.
Nasıl yani?Evet pekte evlilik sayilmaz. Bagimiz hic yok. Bi haftadir iyidik ta ki ben soylenene kadar yani evimde buzdolabi ocagim yok ac geziyorum ama gozumde yok. Tek istegim biraz anlayis birar erkeklik gururu. Benim yuzume bidaha bakmazlar diye odu kopuyo
Nasıl yani?
Evde dolap, ocak yok mu?
Neden almıyor?
Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle gitmem.Eşinizde sizin ailenize gitmezse keyfin bilir der gecerim ama ben sizi aşırı kararsiz gördüm.Size yapilan ve söylenenleri esimin hatri ve bayram mahcubiyeti diye anlandirip gitmek isterseniz, esiniz tarafindan da sizin hatrinizin olup olmadigini sorgulayin derim.
Benim kaynim üzerme yürücek ve eşin susacak ve sen el öpmege gideceksin şskami bu.... oLe adami boşardm ailesnin elinide kendisi öpsün bir zahmetGunaydin kizlar
Bayrama az kaldi ve biz esimle anlasamadik. Gecen bayram babasi evlerinde, annesi iki saatlik uzakta oturan ablasinin yanina gitti. Annesidir dedim gidelim dedim benim ailemede artik aksama dogru gittik. Kendi ailemde iki saat uzakta. Esim icin gittim herseye ragmen. Cunku ondan bi hafta once kaynim beni dovmeye kalkti ustume yurudu gebertirim falan dedi. Kayinbbaam ve kaynanam oturup izledi. Ve arkamdan dedikeri fitneci yalanci ve olmayan seyleri olmus gibi anlattikarini duydum. Kim soyledi, babam. Cunku babam cok sinirlendi son damlaydi kaynimi arayip hesap sorarken kaynim ise beni yerden yere vurmus kiziniz soyle boyle diye sikayetlenmis ki babam beni onlara emanet etti. Onlar dediklerim ailesine cunku onlar var her lafin arkasinda.
Esim ise kaynimla hala kanki takilir bu benim agrima gider ama herneyse. Esim ailem hakli kendince falan dedigi icin ne yaptiysam yaranamadim ve dedimki bu bayram giderim ama bi saat kalirim fazla degil. Zaten kizlar her bi araya gelince ya dislanirim yada laf atarlar. Saatlerce kalip napiyim gecen bayram annesinin dengesizligi yuzunxen aileme gec gittim zaten. Neyse dedim iste yada beni aileme birakirsin sen gidersn nekadr kalcaksan. Bana dedigi bi saat mi. Bi saat cok az. Madem oyle seni ailene birakirim dedi. Yani napiyim ben simdi .. Yanlissam yanlissin diyin ama insani gercekten nefret ettirdiler
Benim kaynim üzerme yürücek ve eşin susacak ve sen el öpmege gideceksin şskami bu.... oLe adami boşardm ailesnin elinide kendisi öpsün bir zahmet
Bazen anlayamıyorum insanları
Yaşananlar sonrasında Kv gitmek istememen normal
Ama yeni ev kursunuz fakat paramı vermem diyorsun sen eşine sahip çıkacaksın ki ayrılma vs travmasını atlatsın
Sen bizi bırakıp gittin karın 1 Euro'sunu bile vermiyor derler
Bir saat otururum de eşine ters gelmiş saat değil de öğlen gideriz akşama yemekte annelerde olacak gibi çıkarız erkek tarzına daha uyar
zira onlar saat dakika gibi kavramlarda gerilir diken üstünde olur
Sen nasıl gidersin o eve anlayamıyorumGunaydin kizlar
Bayrama az kaldi ve biz esimle anlasamadik. Gecen bayram babasi evlerinde, annesi iki saatlik uzakta oturan ablasinin yanina gitti. Annesidir dedim gidelim dedim benim ailemede artik aksama dogru gittik. Kendi ailemde iki saat uzakta. Esim icin gittim herseye ragmen. Cunku ondan bi hafta once kaynim beni dovmeye kalkti ustume yurudu gebertirim falan dedi. Kayinbbaam ve kaynanam oturup izledi. Ve arkamdan dedikeri fitneci yalanci ve olmayan seyleri olmus gibi anlattikarini duydum. Kim soyledi, babam. Cunku babam cok sinirlendi son damlaydi kaynimi arayip hesap sorarken kaynim ise beni yerden yere vurmus kiziniz soyle boyle diye sikayetlenmis ki babam beni onlara emanet etti. Onlar dediklerim ailesine cunku onlar var her lafin arkasinda.
Esim ise kaynimla hala kanki takilir bu benim agrima gider ama herneyse. Esim ailem hakli kendince falan dedigi icin ne yaptiysam yaranamadim ve dedimki bu bayram giderim ama bi saat kalirim fazla degil. Zaten kizlar her bi araya gelince ya dislanirim yada laf atarlar. Saatlerce kalip napiyim gecen bayram annesinin dengesizligi yuzunxen aileme gec gittim zaten. Neyse dedim iste yada beni aileme birakirsin sen gidersn nekadr kalcaksan. Bana dedigi bi saat mi. Bi saat cok az. Madem oyle seni ailene birakirim dedi. Yani napiyim ben simdi .. Yanlissam yanlissin diyin ama insani gercekten nefret ettirdiler
Sen nasıl gidersin o eve anlayamıyorum
Desin demesin görüsmem bile bayramda yanlarina gidecem isim yoktu ohlari bende dovmege kalkacak annesi babaso izlicek esinin oni pataklamasi lazimdi bkrdahada konusmicakti dogrusu buYok o gunu birbirlerine girdilerde sonradan kardesine ddigi tek sey yengene ayip ettin dogru degildi
Oldu 1000 euromdan fazla gitti diyorum o lafina cok kirildim evet artik bi euro bile vermem.
Sen nasıl gidersin o eve anlayamıyorum
Evt gitmezsen oda gelmeyecek. Ama senin bir şekilde tepkini göstermen lazım ipleri eline verirsen daha çok çekeceğin var şahsen ben kesinlikle gitmezdimTamam bende onu soruyorum sizlere gitmezsem daha mi kopukluk olur esimle diye sonucta ayri gecirmis olcaz ozaman. Ve oda inat edip aileme gelmek istemeyebilir iyice mahcup duruma duserim
Kırılmışsınız yerden göğe haklısın
Erkek milleti kırgınlığı vs unutur ama bana parası varken vermedi senin benim yaptı aile olmadı der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?