Bayramda esimin ailesinde saatler gecirmek?

Yoooo gerçekten şu erkekler iyice sıyırdı.
Abisi seni dövmeye kalkacak, ailesi eziklemeye devam edecek.
Damat hâla seni korumayacak, olmaz inan ki ileride daha da zorlaşacak senin hayatın.

Ona gore benle tasindi korudu. Hep korudugunu soyledi ama depeme ciktilar iyice.

Ilerde dahada zorlasacak derken?

Daha gecen sene bu donem evlenmek icin can atioduk

Evet pekte evlilik sayilmaz. Bagimiz hic yok. Bi haftadir iyidik ta ki ben soylenene kadar yani evimde buzdolabi ocagim yok ac geziyorum ama gozumde yok. Tek istegim biraz anlayis birar erkeklik gururu. Benim yuzume bidaha bakmazlar diye odu kopuyo
Nasıl yani?
Evde dolap, ocak yok mu?
Neden almıyor?

Nasıl yani?
Evde dolap, ocak yok mu?
Neden almıyor?

Parasi yok. Hani laf etmek icin degilde benim bu ev icin zaten 1000 euromdan fazla gitti. Ama duydugum laf sen vermek istemedin. Ailem vermek istedi ama onlarin parasi yok. Calisan insanlar halbuki gittiler araba aldilar kendilerine. Ondan sonra bende zaten bi euromu bile vermedim.

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle gitmem.Eşinizde sizin ailenize gitmezse keyfin bilir der gecerim ama ben sizi aşırı kararsiz gördüm.Size yapilan ve söylenenleri esimin hatri ve bayram mahcubiyeti diye anlandirip gitmek isterseniz, esiniz tarafindan da sizin hatrinizin olup olmadigini sorgulayin derim.

Evet kararsizim cunku bayrami ayri gecirmis olcaz iyice kopukluk olur diye..

Yanlış anlama da karısına ayrı ev açamayan, evin içine bir ocak, bir dolap, bir yatak, bir koltuk takımı koyamayan adamla ne diye evlendin?
Evlilikten anladığın nedir, normal mi yani tüm bunlar?

Sen halla gidip gitmemek icin Esinlemi anlasiyosun ?
Pardonda asla ama asla gitmezdim...

Hem iftira atacaklar...
Hem üstüne yüreyecekler....

Sende oraya gideceksin ? Birak esin gitsin senin gitmene gerek yok...

Benim kaynim üzerme yürücek ve eşin susacak ve sen el öpmege gideceksin şskami bu.... oLe adami boşardm ailesnin elinide kendisi öpsün bir zahmet

Bazen anlayamıyorum insanları

Yaşananlar sonrasında Kv gitmek istememen normal

Ama yeni ev kursunuz fakat paramı vermem diyorsun sen eşine sahip çıkacaksın ki ayrılma vs travmasını atlatsın

Sen bizi bırakıp gittin karın 1 Euro'sunu bile vermiyor derler

Bir saat otururum de eşine ters gelmiş saat değil de öğlen gideriz akşama yemekte annelerde olacak gibi çıkarız erkek tarzına daha uyar

zira onlar saat dakika gibi kavramlarda gerilir diken üstünde olur

Benim kaynim üzerme yürücek ve eşin susacak ve sen el öpmege gideceksin şskami bu.... oLe adami boşardm ailesnin elinide kendisi öpsün bir zahmet

Yok o gunu birbirlerine girdilerde sonradan kardesine ddigi tek sey yengene ayip ettin dogru degildi

Oldu 1000 euromdan fazla gitti diyorum o lafina cok kirildim evet artik bi euro bile vermem.

Sen nasıl gidersin o eve anlayamıyorum

Tamam bende onu soruyorum sizlere gitmezsem daha mi kopukluk olur esimle diye sonucta ayri gecirmis olcaz ozaman. Ve oda inat edip aileme gelmek istemeyebilir iyice mahcup duruma duserim

Yok o gunu birbirlerine girdilerde sonradan kardesine ddigi tek sey yengene ayip ettin dogru degildi
Desin demesin görüsmem bile bayramda yanlarina gidecem isim yoktu ohlari bende dovmege kalkacak annesi babaso izlicek esinin oni pataklamasi lazimdi bkrdahada konusmicakti dogrusu bu

Esimin odu kopuyo ailesiyle kopacak diye. Ablasi msj yolladi bi sebeple severiz daha iyi bi sebeple sileriz sorun yok diye. Esim ama takmiyo ablasina kosa kosa gine gidiyo ablam diye

Normal mi degilmi diye anlatiyorum cunku artik ne dogru ne yanlis sasirmis durumdayim.

Oldu 1000 euromdan fazla gitti diyorum o lafina cok kirildim evet artik bi euro bile vermem.

Kırılmışsınız yerden göğe haklısın

Erkek milleti kırgınlığı vs unutur ama bana parası varken vermedi senin benim yaptı aile olmadı der

Tamam bende onu soruyorum sizlere gitmezsem daha mi kopukluk olur esimle diye sonucta ayri gecirmis olcaz ozaman. Ve oda inat edip aileme gelmek istemeyebilir iyice mahcup duruma duserim
Evt gitmezsen oda gelmeyecek. Ama senin bir şekilde tepkini göstermen lazım ipleri eline verirsen daha çok çekeceğin var şahsen ben kesinlikle gitmezdim

Kırılmışsınız yerden göğe haklısın

Erkek milleti kırgınlığı vs unutur ama bana parası varken vermedi senin benim yaptı aile olmadı der

Desin o sorun degil. Benim arkamdan edilen laflara bile bizi/beni sorumlu tutuyo
Ailesi vermek istiyomus ama yokmus. Arabayi aldilar kapinin onune koydular ama yok toz kondurmuyo hersey iyi niyetten

Gecenlerde dayisin oglu buna msj cekmsi. Arabami senin adinin ustune yaptirabilirmiyim falan diye. Ki on aydir evliyiz donup esime kac kere calmis kapisini adam yerine koymus. Esimin dedigi arayi bulmak icin bana soruyo olabilir. Ya normalmi boyle bi dusunce gonlunu yapmak icinmi sordu yani

Sen ne dedin kocan sana " onlarda kendince hakli" dediginde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…