BAYRAMA KADAR BENİMLE BİRLİKTE ZAYIFLAMAYA VARMISINIZZ ? :)

yeninesilmuhasebeci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
22
15
herkese merhabaaa !
foruma bugun üye oldum sırf sizlerle birlikte kendimi de motive edip bayrama kadar hedef kiloya ulaşabilmek için.
bugun tam suan 15:24 itibariyle başlıyorum diyete, her sabah bir gun önce neler yediğimi nasıl spor yaptıgımı yazıcam..
güncel kilo:66,20
ilk hedef: 60
boy:1.60

hepimize başarılar..:KK16:

herkese merhabaaa !
foruma bugun üye oldum sırf sizlerle birlikte kendimi de motive edip bayrama kadar hedef kiloya ulaşabilmek için.
bugun tam suan 15:24 itibariyle başlıyorum diyete, her sabah bir gun önce neler yediğimi nasıl spor yaptıgımı yazıcam..
güncel kilo:66,20
ilk hedef: 60
boy:1.60

hepimize başarılar..:KK16:
Ay bende başlıycam yarın inşallah🙈 boy 165 kilo 69 benim. 70 i görmek istemiyorum🤦🏻‍♀️ İlk hedef 65🙏🏻

Selammm,umarım güne güzel başlamıssındır :) ben maalesef dun istikrar sağlayamadım.Bügun sabah itibariyle başlamış oldum
bu sabah az mercimek çorbası ve 1 küçük dilim kepek ekmeği yedim,ara öğün olarak 2 ceviz ve bitki çayı.Öğle yemeğimi 1 de yicem ayırttırdım
az kuru fasülye az bulgur pilavı ve yoğurt olarak en son saat 4 te 1 meyve yiyip gunu bitiricem akşamda sadece bitki çayı
spor olarak 1 saat kondisyon bisikleti,15 dk sıkılaşma hareketi. ve gün içine bölerek 600 ip atlama olucak bugün.
ben daha önce bi şekilde 1 ayda 6 kilo vermiştim ama istikrarlı olmadığım için geri aldım,suan tüm çevrem bana destek ve eşimle iddiaya girdim eğer bayrama kadar istediğim kiloya ulaşırsam yaza gardolabımı sıfırdan yenilicek pes etme gibi bi durum söz konusu değil :))

Nasıl gidiyor kızlar 💪🏻🙃
Ben dün başlayabildim🙈 iki gün öncesinden adapte olmaya çalıştım ama akşama doğru bozuldu diyet. Dün ani kararlılıkla başlamış oldum aralıklı oruc yapıyorum,30 dk lık egzersizimide yaptım dün. Şuanlık iyi ve kararlıyım güzel gidiyor😍

Süper valla. Bende aralıklı oruç yapıyorum. Ama bazen çok zor geliyor dayanmak, spor iyi motive ediyor beni. Azmin sonu Zafer surda ilk tartımıza 2 güncük kaldı 😂🙃
Ay ben nedense hic tartıda fark görebilceğimi düsünmüyorum hafifliyorum gibi gelmiyor😔 hangi saat aralıklarında neler yiyosunuz peki genel olarak? Spor nasıl yapıyosunuz bana cok zor geliyo ya spor yapmak. Bugün hava güzel diye yürüdüm 8000 adım o kadar🤩

Bende aynı şekilde hissediyorum aslında psikolojik sanırım,bide yarın regl olucam o yüzden aksine artı göreceğimden eminim 🥺 ben sabah 9 kahvaltı öğlen 1 öğle yemeği yiyorum bide 4 te 1 meyve yiyorum o kadar. Sporu da evde kondisyon bisikletim var 1 saat onu yapıyorum ek olarak sıkılaşma egzersizi yapıyorum.

Bende aynı şekilde hissediyorum aslında psikolojik sanırım,bide yarın regl olucam o yüzden aksine artı göreceğimden eminim 🥺 ben sabah 9 kahvaltı öğlen 1 öğle yemeği yiyorum bide 4 te 1 meyve yiyorum o kadar. Sporu da evde kondisyon bisikletim var 1 saat onu yapıyorum ek olarak sıkılaşma egzersizi yapıyorum.
Ay ne güzel baya iyi gidiypsunuz regle rağmen fark olur mutlaka bence. Bende 12 gibi kahvaltı 3 te ara öğün 6 da yemek yiyorum. Bakalım ne olacak🙈

Günaydın kızlaar.
65.95 çıktım adet olmadım hala onun şişkinliğiyle beraber gayet iyi bence 🥲
Esas sonucu önümüzdeki hafta alıcam bakalm 🤭🤷🏻‍♀️
Sizde durumlar nasıl ?
Günaydınnn 70 e dayanmıştım ben başlarken aslında tam tartılmadım ama 70 den hesaplıyorum kendimi. Bugün 68.4 cıktım 🤩

X