- 7 Aralık 2009
- 1.419
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim yazınız ve iyi dilekleriniz için..
nasıl bir bluz olabilir acaba ?
ben 2.yi beğendim.
ben siyahla beyazı hep çok sevmişimdir
üzerine beyaz birşeyde olabilir...
saç rengin tam belli olmuyor ama beyazın saçına ve cildinede uyacağını düşünüyorum
bu mesajı lütfen alıntı yapmayın ( eklentiden dolayı)..
meraba kızlar sizden kıyafet ve makyaj saç önerilerini bekliyorum ..
beyaz ten ( süt beyaz değil buğdaya yakın ama beyazım.)
gözlerim koyu kahve
saçlar koyu kahve bakır
evet farkındayım kiloluyum .. ama 5 kilo verdim..
yardım lütfen kızlar yardıma çok ihtiyacım var. eski sevgilimle görüşeceğiz aylar sonra ilk kez ve beni eskisinden daha alımlı ve kendnden hçbsey kaybetmemş görsün.
özellkle kıyafet saç ve makyaj yorumlarınız çok önemli ..
Eki Görüntüle 280668
1. resmde pantolon biraz dar geliyor aslında ama şuan diyetteym 2 hafta önce fermuarı çok zor kapanıyordu şuan çok az birşey kaldı
2.resimde onunla ilk buluşmamzda giymiştim.. o kıyafetn yeri ayrı ..
3.sü de öyle .. yine onunla özel bi günde gymştm .
4. fotoda da bu pantolonu yeni aldım. bilmiyorum biraz kilolu gözteriyor sanki ama altına topuklu giyeceğim ..
1. resimde giydiğin pantolon çok dar ve seni olduğundan daha kilolu gösteriyor..
2.ben en çok sana bu elbiseyi yakıştırdım..
3.enine çizgiler senin için çok yanlış bir seçim, modacılar hep söyler, kilolu bayanlar kesinlikle enine çizgili kıyafetler giymemelidir diye..
3.buda fena değil, spor olmuşun..
Ben herkesin aksine enine çizgili kıyafetini beğendim.1. fotoğraftaki pantolon seni daha kilolu gösterse de onu da beğendim.Üstüne daha uzun bir bluz ve topuklu ayakkabı giyersen gayet güzel olur.Gerçi uzun bir şey giyersen pantolonun belindeki detayların anlamı kalmaz ama uzun giyersen daha hoş olacaktır.
bence ikiyi giy çünkü seni ince ve diğerlerine göre uzun göstermiş bence altına illa siyah çorap giyicem diyorsan en ince siyah fit çorap giy saçını at kuyruğu yap ki belden yukarısıda uzun görünsün saçlar açıkken boyu daha kısa gösterir unutma ve de çok hafif makyaj yaparsan süper olur bence kendine bakmayan özensiz bir bayanla hiç bir erkeğin işi olmaz :)
bence 2. ve 3. elemelisin.zaten onları daha evvel giymişsin.
4.resim bence olmamış.tamam resmi olma spor iyidir fakat bol pantolon tercihin yanlış.
ilk resimdeki pantolonu giy üzerine biraz uzun tunik ve 4.resimdeki gibi boynuna şal.
pantolonun düğmesini zor kapatıyorsan giyme derim.hele düşük bel ise karın yağlarını iyice ortaya çıkarır.
saçlar düz veya hafif dalgalı olabilir. makyajı da abartmadan yap güzelim.
başka kombinler yaparsan daha iyi olur, onları da görelim.