bayram ziyaretleri

anladım.ama eşin istese gidip ailesinin olduğu yerde de iş bulamaz mıydı?
yani senin için seninle olan hatıraları o şehre bağlamış belli.bayramlarıda ailesiyle geçiriver ne olacak.hep ailenin yanındasın zaten.erkekleride anlayalım biraz lütfen
ben olmasam da gitmezdi burda yaşardı. yani ailesi de benim yanımda yaşasın değil iyi bir işi olsun mantığında. hiç bir çocukları yanında değil. evli olmadıkları halde başka şehirlerde yaşıyorlar yani

merhaba arkadaşlar,
eşimle evlendiğimizden beri ilk kez bayram geçireceğiz. benim ailemle aynı şehirde oturuyoruz ama onun ailesi başka bir şehirde. ailemle haftada bir görüşüyoruz. birbirlerini çok severler bir sıkıntı yok o konuda:nazar:

sorun şu ki, ben dedim ki bir bayram senin annenlerin yanına gidelim bir bayram burada duralım ben de bayramda ailemle olayım. o ise her bayram gitmemiz gerektiğini zaten annemlerin burada olduğunu devamlı görüştüğümüzü söylüyor. kim haklı sizce nasıl davranmalıyım hiç taviz vermiyor bu konuda:KK43: ailemsiz bir bayram olduğunda buruk olacağını düşünüyorum. ailesi çok düşkün gitmezse üzüleceklerini biliyorum ama böyle de ben üzüleceğim. haksızlık mı yapıyorum sizce?

kurban bayramında kesin babasının yanında olması gerektiğini söylüyor. ben de ramazanda gitmeyelim o zaman diyorum o da ilk bayram hemen hanımköylü oldu derler (bu benim düşüncem yani içten içe böyle düşündüğüne eminim) bırakamazmış ailesini boynu bükük.. öyle diyor.
bence sabahtan kahvaltınızı sizin ailenizle yapın, 2 3 saat durduktan sonra eşinizin ailesine gidin

6 yıllık evliyim
ben ailemle aynı şehirde yaşıyorum, eşimin ailesi bir başka şehirde
eşim haftada bir kez ailemle görüşür, haftasonları kardeşlerim ara sıra kalmaya gelir
babalar günü, anneler günü gibi günleri aynı şehirde olduğumuz için benim ailemle geçiririz
her bayram arefe günü annemleri ziyaret ederiz, sonrasında eşimin ailesine gideriz
bence uygun olan bu. çünkü eşim zaten sık sık benim ailemle görüşüyor
bayramda da kendi ailesiyle olmalı
Sizi de anlıyorum, ilk bayram kendinizi çok kötü hissedeceksiniz.
Ailenizden ayrı olmak sizi yalnız ve buruk hissettirecek, yıllarca bayram sabahları öptüğünüz elleri bu bayramda bir el gibi sadece telefonda kutlamak çok üzücü olacak :cry:
ama ilk bayramdan sonra alışacaksınız.
bence bayramda eşinizin ailesinin yanında olmalısınız
yorumum kadın, erkek için farketmiyor
hangi eşin ailesi şehir dışında yaşıyorsa bayram orada geçirilmeli

6 yıllık evliyim
ben ailemle aynı şehirde yaşıyorum, eşimin ailesi bir başka şehirde
eşim haftada bir kez ailemle görüşür, haftasonları kardeşlerim ara sıra kalmaya gelir
babalar günü, anneler günü gibi günleri aynı şehirde olduğumuz için benim ailemle geçiririz
her bayram arefe günü annemleri ziyaret ederiz, sonrasında eşimin ailesine gideriz
bence uygun olan bu. çünkü eşim zaten sık sık benim ailemle görüşüyor
bayramda da kendi ailesiyle olmalı
Sizi de anlıyorum, ilk bayram kendinizi çok kötü hissedeceksiniz.
Ailenizden ayrı olmak sizi yalnız ve buruk hissettirecek, yıllarca bayram sabahları öptüğünüz elleri bu bayramda bir el gibi sadece telefonda kutlamak çok üzücü olacak :cry:
ama ilk bayramdan sonra alışacaksınız.
bence bayramda eşinizin ailesinin yanında olmalısınız
yorumum kadın, erkek için farketmiyor
hangi eşin ailesi şehir dışında yaşıyorsa bayram orada geçirilmeli

durumlarımız uyuyor sanırım.. benzeşiyor. buraya yazmamın sebebi objektif fikirleri öğrenmketi. evet alışmak zor neyse canları sağ olsun da.. herkese teşekkürler cevapları için

aileleriniz farklı illerde olsaydı bi birine sonra diğerine gidin derdim lakin sizin aileniz zaten yakınınızdaymış.
eşin haklı.
ya gitmeden önce yada dönünce bayramlaşabilirsiniz ailenizle.

Bayram dört gün kırgınlık yaratmaya değmez ki. ilk iki gün kv de sonraki iki gün senin ailende olmaz mı mesafe mi çok :110:

benim ailem yaşadığımız şehirde. o kadar yol gidip iki gün senin ailenle olduk son günde geri dönelim desem geldiğimiz yola yazık olacak. ben zaten o ilk bayram sabahı olmak istiyorum ailemle.:KK61:

kac ssatlik mesafe var aranizda.
once onlara gidip sonra donmeniz en mantiklisi. iki gunse iki gun gitmek zorundasiniz gidersiniz.
hem bayramlar aile olmadanda geciyor merak etmeyin, bu kadar duygusala baglamaniza gerek yok bence.

bence birinci gün sabahı annenlerde olun canım akşam uzerıde eşinin ailesine gecersınız... kendı annene hiç gitmemek te olmaz bence

valla ben olsam eşimin söylemesine gerek bile bırakmadan iki bayramda da giderdim onun ailesine, size her gün bayram aileniz dibinizde. çalışan insanların bayram dışında şehir dışındaki ailelerini görme fırsatı olmuyor ne yazık ki..

X