çünkü ikimizin de işi burada Allah'taneşin neden senin ailenin olduğu şehirde ailesinin olduğu şehirde değil?meraktan soruyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü ikimizin de işi burada Allah'taneşin neden senin ailenin olduğu şehirde ailesinin olduğu şehirde değil?meraktan soruyorum ya
Benim ailem başka şehirde eşimin ailesi burada.
Sizin dediğinizi eşim dese kızarım tabii ki.
Biz bayramda annemlere gideceğimiz zaman gitmeden önceki gece onlara da uğruyoruz sonra gidiyoruz. Artık her bayram gitmiyoruz; gidemiyoruz o zaman eşimin ailesine gidiyoruz.
Ama madem yeni evlisiniz siz bu bayram gitmelisiniz bence; her hafta ailenizi görüyormuşsunuz bayramda görseniz ne görmeseniz ne. Gitmeden önce görürsünüz; gelince yine görürüsünüz.
Hem eşiniz hem de ailesi yerine kendisini koyun empati yapın.
yani bayramda da ailemle olmak istememde bir gariplik yok sonuçta değil mi.. şimdi onun ailesi burada olsa eminim benim ailemin yanına falan gitmezdik bayramda. çünkü o ailenin tek erkek evladııı. şok olurlar heralde gitmesekistersen hergün görüş ama o bayramda büyükler ziyaret edilir...
bende ona sinir oluyorum işte gelenekçi ailelerin hepsi böyle ne yazık ki.belki ayrı şehirlerde olsak bi sana bi bana derdim ama bu ona mantıklı gelmiyor şuanZaten nedense'butun beklentiler, haklar erkek ailesine ait.
Bu esin ve senin arandaki problem canim.onlardaki erkek evinde bayram olur düşünce yapısından daralıyorum belki de. mesela kv diyor ki hiç bir bayramın ilk günü kendi ailemle olmadım. yani benden de mi bunu bekliyorlar anlamadım ki.
hazırlık gibi değil de ben aileme çok bağlı biriydim şimdi birden hiç bir bayram gitmemek ve bunun normal karşılanması beni üzüyor korkutuyor.
özel ama zaten kendi de burada okudu benimle evlenmeden önce burada çalışıyordu biilinen bir şeydi yanidevlet mi özel mi işiniz peki?
yanlış anlamayın bende nişanlıyım farklı şehirlerdeyiz.benim işimden dolayı nişanlım buraya gelecek.erkek aileleri çok sıkıntı çıkarıyor mu böyle konularda
yıllık iinler hep bayramdan sonraki hafta toplu olarak veriliyor o yüzden ordan tatile gideceğiz sanırım izinleri orda geçirmeyi hayal etmiyorum o da düşünmüyordur inşallahyıllık izinleri de şimdiden konuş
yıllık iinler hep bayramdan sonraki hafta toplu olarak veriliyor o yüzden ordan tatile gideceğiz sanırım izinleri orda geçirmeyi hayal etmiyorum o da düşünmüyordur inşallah
ailesine bağlı olmayan var mı canım ben ailemden 1100 km uzaktayım geçen sene babamı kaybettim kardeşim ve annem orda yalnız oldukça içim acıyo ama ben de bir aileyim artık, erkekler aileye çok bağlı olunca nasıl ana kuzusu diyorsak iğneyi azcık da kendimize batırmalıyız
benim değil eşimin. iş yeri proje bazlı o yüzden herkes aynı anda gidiyor bu da bu senelerde bayrama denk geldiği için birleştiriyorlar yoksa öyle olmaz tabi kiistediğiniz zaman izin alamıyo musunuz e herkes izinli olunca işyeri noluyo atıyorum bayram Mayısa geldi o zaman mı kullanmak zorundasınız
anladım.ama eşin istese gidip ailesinin olduğu yerde de iş bulamaz mıydı?özel ama zaten kendi de burada okudu benimle evlenmeden önce burada çalışıyordu biilinen bir şeydi yani
Sizinde biraz fedakarlık yapmanız lazım ama.benim ailem yaşadığımız şehirde. o kadar yol gidip iki gün senin ailenle olduk son günde geri dönelim desem geldiğimiz yola yazık olacak. ben zaten o ilk bayram sabahı olmak istiyorum ailemle.
yani bayramda da ailemle olmak istememde bir gariplik yok sonuçta değil mi.. şimdi onun ailesi burada olsa eminim benim ailemin yanına falan gitmezdik bayramda. çünkü o ailenin tek erkek evladııı. şok olurlar heralde gitmesek