Bayram zehir oldu!

gulec11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
187
1
96
İçel Mersin
merhaba kızlar o kadar doluyum ki aslında uzun da yazmak istemiyorum.benim kayınvaldem Allah rahmet eylesin ölmüş.üvey kayınvaldem var.5 yıllık evliyiz bize etmediği eziyet kalmadı.biz eşimle komşuyuz eşimin annesi öyle iyi bir insandı ki herkese iyilik eder kimsenin kalbini kırmazdı koyunla inekle ömrünü geçirip mal varlığı yaptı hastalıkla öldü gitti.ölen kayınvaldemin ailesi hatrı sayılır zengindi ama kendi üstünde hiç bir şey yok hepsini kocasının yani kayınbabamın üstüne yapmış.biz evlenirken kayınbabam 1 kuruş para harcamadığı gibi benim kocamın bana taktığı bileziklere kadar üvey kayınvaldem kavga çıkardı.kıskandı,küs gitti düğünü burnumuzdan getirdi.kocam çok iyi niyetli bundan bile yararlanıp üstüme saldı.bizi boşansın die elinden geleni yaptı.kocam anladı da Allahtan dinlemez oldu.kayınbabamla evleneli 8 yıl olmuş her hafta kavga birbirlerini yiyorlar.biz uzaktayız ama görümcek yazık onların yüzünden tansiyon hastası oldu.kadının bir de öbür kocasından çocuğu var kayınbabam onun çocuğunu kabullendi okutup gelin ederim dedi kadınevdeki kaynımı kabul etmedi zaten 3 kardeşler görümcem evli.evde bir tek kaynım vardı kavga etti bıçak çekti öldürürüm dedi biz yanımıza aldık geldik liseyi yanımızda bitirdi ne demişler ananı bul da baban ben olayım öylede ahlaklı bir çocuk şimdi beni çok sever abla gibi anne gibi..neyse yaptığı kötülüklere hep sustuk babamın hatrı dedi eşim bişey olmamış gibi gittik tatillerde ama her tatil stres dolup geliyoruz her yaptığın bahane her şeyi laf ediyor diken üstünde durur gibi
bu bayram yaptıkları haddini aştı artık.eşim yazın kavga ettiklerindesiz anlaşamıyorsunuz boşanın biz de bıktık artık dedi babasına ve kadına.eşim bunu dedi diye nefret etmiş nefretini kusacak ya bayramı zehir etti.komşu olmamız çok kötü bayram sabahı eşimi zorla götürdüm bak baban ayıp olur elini öpelim diye gittik bayramladık bize döndük.akşam bir kavga ediyorlar karakol geldi rezil oldular ikisini de götürdüler.ifade verirken bizi suçlamış hep onlar bizi ayırmaya çalışıyor demiş tek suçlu bizmişiz.biz iyi olsunlar diye gitmedik bilee.babama iftira atmış bana sulanıyor die.kızkardeşime erkeklerle konuşuyor diye iftira atmış kardeşim iki yıldır benim yanımda çocuğuma bakıyordu ufacık bişeyini görmedim.bizde namus herşeydir .ailem duydu günlerdir uyumuyorlar çok hassas insanlar.onların üzülmelerine dayanamıyorum.aradımbenden ailemden uzak dur diye telefona çıkmıyor eşimin üvey bi amcası var belalı onu inandırmış telefona o çıktı kavga ettik senin babana soracağım ben diyor oysa benim babamın hiç suçu yok.ağlama krizi geçirdim.aslında suçlu kayınbabam hepimize kendine bile eziyet ediyor hala boşamadı.şimdi boşanmak istiyor kadın gitmiyor böyle bolluk rahatlık bırakılıp gidilir mi?annesi 2 göz izbe bi evde kirada 2 tane kardeşi karısından boşanmış gelmiş işsiz güçsüz hepsine kayınbabam bakıyor hepsi pislik bizde bi laf vardır iti bile alırken soyuna sopuna bak kayınbabam bakmadan etmeden böyle pisliklere bulaşmış kardeşlerim öldürecek sizi diye tehtid ediyor öbür kocası bundan kurtulduğuna şükrediyordur...
bana yaptıklarını geçtim kızlar aileme yaptıkları çok zoruma gidiyor ne yapayım sustukça daha çok üste çıkıyor iyi niyetimizden hep istifade ediyor.artık rest çektim kayınbabamı da aradım bu kadınla devam edeceksen bile ağzını kapat bizdende uzak durun dedim ama çok zoruma gidiyor kafamdan silip atamıyorum...

canım oncelıkle allah kolaylık versın.hıc aglama tatlım.degmez o kadın yuzunden gozyaslarınıza.kayınbabanızdan uzak durun.gerekırse gıtmeyın.aılen de hıc umursamasın.bunları umursarsak daha cok basınıza dertolurlar.allaha havale edın sız o kadını.yakındır en kısa zamanda allahtan bulur ........hıc uzulme tatlım.ıftıra ne kotu bıseydır.elbet cıkar ondan.allah yardımcınız olsun

hani bi laf vardır.eteği eteğine değdimi o eteği kaldırıp atacaksın diye.
bunlarda o hesap.
mümkünse annenler taşınsınlar o mahalleden.
sizde görüşmeyin hiç bir şekilde.
aklıma başka çare gelmiyor vallakafamçokkarıştı

ayy inanmıorum ne insanlar war ya..güzelim walla işin zor ya ne bu böle tabiri yerindeyse çingene gibiler ya..burda tek iş kayınbaban dize getirir yada boşanır

Okurken bile zıvanadan çıktım. Sizde Eyüp Sultan sabrı varmış ve arkadaşım. Vallahi ben olsam Allah yarattı demem girişirim. Böyle pisliklere karşı onlardan daha pis olacaksın yoksa başedemezsin. Terbiyesiz kadın, kendini ne sanıyor ki. Bence alttan almayın. Mümkünse şöyle bir evirip çevirin görsün gününü.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyy parçalayasım geldi kadını yaaaa

Allah sabır versin güzelim..

ne demişler baba çocuklarına tek gözüyle bakarmış, anne ölünce o gözü de kör olurmuş. sizin kayınpederiniz için cuk oturuyor. o kadın ne kadar terbiyesizse kayınpederiniz de en az onun kadar terbiyesiz. Bırakın başbaşa ne halleri varsa görsünler. baba diye aranıp da sorulacak adam da değilmiş.

Eşinize öz annesinden kalacak miras hakkıda, malların hepsi babada olduğu için, babası vefat ettiğinde alacak. ama sadece 3/4ü tüm kardeşlere bölüştürülecek. siz dua edinde tüm malları bu çirkef kadının üzerine yapmasın.

Nenemin lafi geldi aklima....

Kizim, baktin gördün karsindaki deli, sende ondan deli olacaksin, baktin gördün karsindaki edepsiz sen ondan edepsiz olacaksin.....Yalanci ile dürüst olamazsin, Terbiyesiz ile terbiyeli olamasin, Hanimla hanim, cirkef ilede cirkef olacan........
Yoksa bas edemen.....:hulya:

Dogru demis nenem, akilli kadindir vesselam.

Cici kayinvaliden bulmus yolunu geciniyor vallaha....Kayinbabanda biraz selami kilikli oldugu icin kadin almis ipleri eline istedigi gibi yönetiyor herseyi.

Cok sabirli insanlarsiniz, ben coktan donunu kafasina gecirirdim onun, hadi benle esimle ugrasiyorsun, ailemden ne istiyorsun be kadin?:mymeka:

Vallaha altan almayin, konus esinle verin agzinin payini edepsizin.

Kayinbabanlada konusun, hakkin rahmetine kavusmadan evvel malini mülkünü noterli tastikli garantiye alsin, yoksa mazallah bu kadin analarindan kalan malinda üstüne oturur. ondan sonra görürüm esini, cok vurur kafasina duvarlara...benneyaptımki

Böyle kurnazlara pabuc birakmayin arkadasim. Saf olmayin.

çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar.biz zaten malından mülkünden geçtik o kadına bırakmasında hayır kurumlarına bağışlasın keşke.kızının babasını arayacağım böyle huzursuz bir ortamda kızını nasıl tuttuğunu söyleceğim gelsin alsın çocuğa da yazık..hem biraz da onlarla uğraşsın belki bizi unutur bize yaptıklarından sonra bu hiç bi şey ama duyunca kudurur eminim!!!
sessiz kaldıkça daha çok üstümüze geliyor babam boşver kızım pisliği eşeledikçe pis kokar diyor bizde bişey yok ne isterse söylesin herkes onu da bizi de tanıyor diyor ama artık susup oturmak istemiyorum.sizce aramalı mıyım ne dersiniz?

hayat reçetesi seni üzenlerden uzak dur hastalığa yakalanma

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pislikkk rezillll

sen ne eşini zorluyorsun arkadaım gidelim el öpelim diye böle reziller için kayınvaliden kötü sanki kayınpederin çokmu iyi

ikiside birbirinden pislikkk aman uzakk olsunlar aman amann

bence arama bela dahada büyür bırak ne halleri varsa görsünler

bildiğim kadarıyla bu malk mülk satılmasın diye tedbir ne koyduruyorlarmış..bir avukata sorun bunu.tabi malı mülkü varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…