-
- Konu Sahibi defneefe17
ay ben boğuldum burdan 6 yaşındaki sabi napsınpeki benim boyle olmamin sorumlusu annemse benim sucum mu? Hanileyken depresyonda ve bagimli bir kisilikmis ben dogmusum iki ay sinra ananem olmus. Sutu olmamis vesaire eski dusuklerine kurtajlarina bagimli kalmis. Aile diziminde cikmisti. Muhtemelen benimle guvenli baglanma
Yapamadi. Ben de cocuguyla dertlesen esinin gelmelerini takan biri olmak istemedim. Su an ev ev ustune evimi biraktim dis gebelik sonrasi hormonlarimda
Hassasiyet olustu ve evimde
Kalamiyorum annemdeyim.Gocebe gibi cocugu da surukledim. Anaokulunun parasini odedigi ve basarili mutlu bir cocuk oldugu halde okuldan almak Zorunda Kaldim cunku orda bakacak kimsem yok. Ben gittim anneme calisicagi yerde hasta olmus evde annesinde yatiyor corba iciyor. Ev bakmasi gerekiyor istanbulda yatak dosek yatiyor. Her sey ters isliyor. Babasi demedi ki tamam bi sure calismayayim veya hassassin disari cikmayaim Hep Erken geleyim cocugumuz okula devam etsin dedi mi? Dis gebik gecirdin bi 40 gun destek olayim hormonlarin kotu, ilac kullanmak da istemiyorsun. Gel ayrilma evimizde cocugumuz okulundan geri kalmasin dedi mi?
Annenizin yaptığı normal değil. Aile babası demek sıfır sosyal hayat ile sadece eş ve çocuktan ibaret bir hayat demek değil. Bir halı saha maçını bile çok gören insanlar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum. Eşi istiyor diye sevdiği her şeyden vazgeçmekte kişilik sahibi bir insanın yapacağı şey değil.Ailem ve cevremde ki arkadaslarimin en yakin 3 arkadasimin esi asla arkadaslariyla cikmiyor. Aile babasi yani bunlar. Kendi babam da oyle. Gecnliginde evlenmeden once sosyal hayati vardi sonra hep annemle. Hatta annnem
Top oynamayi birakmasini istemis aksam gece hali saha yapiyorlarmis. Annemi uzmemek
Icin birakmis arkadaslari topa cagirirmis gitmez mis isten sonra
ay beni de çok üzdü ya. mükemmel bir anne olmadığımı bi sürü kusurum olduğunu biliyorum ben de. ama bu çok fazla ya. kalbim parçalandı resmenBakin normal sartlar olmasi gereken sey cocugun size "babam gelmeyecek mi, beraber uyuyalim" diye sormasi. Sizin ise babasini aramaniz, "baban biraz gec gelecekmis" diyerek cocugu teselli etmeniz. Bu yuzden oglunuza bir cocukluk borclu olacaksiniz. Bu yazdiklarim hic fayda etmeyecek biliyorum. Keske anlasaniz ve bir cocugun hayatini duzeltebilsem. Bu konu beni gercekten cok üzdü ya. Lutfen size yapilan yorumlari ciddiye alin
Tasma takması lazım eşine.O zaman oturur dizinin dibinde.Annenizin yaptığı normal değil. Aile babası demek sıfır sosyal hayat ile sadece eş ve çocuktan ibaret bir hayat demek değil. Bir nalı saha maçını bile çok gören insanlar netin kafasını yaşıyor bilmiyorum. Eşi istiyor diye sevdiği her şeyden vazgeçmekte kişilik sahibi bir insanın yapacağı şeyler değil.
Siz ölüm haberinde bile dizinizin dibinden ayrılmayan eş istiyorsunuz. Çok boğucu cidden,tüm yorumlarınız tüylerimi diken diken etti. Oğlunuza yazık olmuş cidden arada harcanan o olmuş.
O da yetmez konu sahibine,aldığı nefese kadar hesap verdirir.Tasma takması lazım eşine.O zaman oturur dizinin dibinde.
Bu yorum beni çok üzdü ya.Mesela agladigimda babasi gec geleceti zaman. Babasini aratiyorum kacta gelicek daha gelmicekmi soyle
Erken gelsin korkuyorum gibi. Veya babam da yanimizda olsaydi ucumuz uyusaydik diyorum. O da gelicek anne sabret diyor. Babasi acmiyor bazi inana bindiriyor. Oglum neden acmiyor nen cok uzuluyorum diyorum. Anne acar bekle diyoe. Sen de o arayinca
Acma diyor. Neden aglitorsun diyor
Babam iste sehirddisindaymis gec gelicekmis uzuluyorum oglum diyorum keske boyle
Olmasaydi diyorum. Gel senicmutlu edecek borseyler yapalim ne istersin diyor
Butun mesajlari okumaniz lazim gercekten asiri bir boyut benimki.
O çocuk sizden nefret edecek.Mesela agladigimda babasi gec geleceti zaman. Babasini aratiyorum kacta gelicek daha gelmicekmi soyle
Erken gelsin korkuyorum gibi. Veya babam da yanimizda olsaydi ucumuz uyusaydik diyorum. O da gelicek anne sabret diyor. Babasi acmiyor bazi inana bindiriyor. Oglum neden acmiyor nen cok uzuluyorum diyorum. Anne acar bekle diyoe. Sen de o arayinca
Acma diyor. Neden aglitorsun diyor
Babam iste sehirddisindaymis gec gelicekmis uzuluyorum oglum diyorum keske boyle
Olmasaydi diyorum. Gel senicmutlu edecek borseyler yapalim ne istersin diyor
Allah kimseye böyle anne vermesin. Yani sabır sabır diyorum ama yok. O çocuk sizin elinizde eriyip gidecek. Siz evladınızı sevmiyorsunuz ki. Kocanıza olan saplantınıza onu da alet ediyorsunuz. Kocanız da buna göz yumuyor. Çok şükğr ikinci olmamışEvet gelecek diyor. Ustuste arama diyor isi vardir diyor. Hatta telefonu elimden alior aramamamicin hadi bana masal oku diyor masala devam edelim
Anne diyor. Olgun bir cocuk zaten.
okudukça şaşırıyorum size. Evladınıza da çok üzülüyorum. İlerde de ana oğul belki de bir ailenin el bebek büyüttüğü biricik kızlarının başını yakacaksanız. Sizin elinizde sağlıklı bir evlat yetişmezHayir gercekten duzenimiz normalken aksam
Yemegine esim geldiginde haftasonu da beraber vakit gecirip biyerlere gittimizde en fazla taktigim
Sikildim ne zamandir sehir disina cikmadievdeyiz olur. Veya spontan seyler. Aglamam veya onu darlamam evde.
Valla ilgincmis hangi siteymis o? eglencelidir okumasi eminimErkeklerin takıldığı forumlarda bulunurum bol bol. Bazen şikayet ederler eşim hayatı diziler gibi sanıyor , sürekli ilgi bekliyor falan diye. Kızarım ben de yoktur böyle bir şey diye. Varmış aha buldum !
Bu yorum beni çok üzdü ya.
Çocuktan ne istiyorsunuz ne?