peki benim boyle olmamin sorumlusu annemse benim sucum mu? Hanileyken depresyonda ve bagimli bir kisilikmis ben dogmusum iki ay sinra ananem olmus. Sutu olmamis vesaire eski dusuklerine kurtajlarina bagimli kalmis. Aile diziminde cikmisti. Muhtemelen benimle guvenli baglanma
Yapamadi. Ben de cocuguyla dertlesen esinin gelmelerini takan biri olmak istemedim. Su an ev ev ustune evimi biraktim dis gebelik sonrasi hormonlarimda
Hassasiyet olustu ve evimde
Kalamiyorum annemdeyim.Gocebe gibi cocugu da surukledim. Anaokulunun parasini odedigi ve basarili mutlu bir cocuk oldugu halde okuldan almak Zorunda Kaldim cunku orda bakacak kimsem yok. Ben gittim anneme calisicagi yerde hasta olmus evde annesinde yatiyor corba iciyor. Ev bakmasi gerekiyor istanbulda yatak dosek yatiyor. Her sey ters isliyor. Babasi demedi ki tamam bi sure calismayayim veya hassassin disari cikmayaim Hep Erken geleyim cocugumuz okula devam etsin dedi mi? Dis gebik gecirdin bi 40 gun destek olayim hormonlarin kotu, ilac kullanmak da istemiyorsun. Gel ayrilma evimizde cocugumuz okulundan geri kalmasin dedi mi?