Terapi vs aldiginiza gore var olan psikolojik sikintilar var (olmasa dr gerek gormezdi) cabalamissinizda bunlar sizin acinizdan cok guzel seyler cabanizi takdir ettim lakin emptide yapmak lazim kardesim karsi traftda bir insan var bu takintilarla bir insani 6 yil darlayip bunalttiysaniz onuda psikolojiyi bozma noktasina getirdiyseniz uzak durmak istemesi cok normal olmuyor demekki bosanin bu durumda
bastan bakinca herkes ay bunda ne var falan yazmistir (yorumlara bakmadim daha)ama tahminim cok net anlatamamissiniz sizinki asiri kiskanclik saplantisi anneye dahi gitmesin kendi kendine hicbir plani olmasin herseyi beraber yapin gitmek isterse olay trip tafra hop kavga vb bir cok durumdur farkinda olmadan ve yaptiginizi kbullenmeden surekli karsi tarafi somurme dikta isteklerinizi kabul ettirme baskisi ama bunda kendinizi hakli gorup empti yapamadiginiz icin isler dahada cigrindan cikmis demekki
Sizin icinde onun icinde cok yipratici ayrilin cocuguyla kaliteli zaman gecirsin bu bebek icinde daha hayirli gibi yarn akli erince surekli bir huzursuzlugun icinde daha zor sizde daha iyi bir dr belki asarsiniz o zaman yeniden birlesirsiniz
Kizmayin bana ama karsi tarafa bile isteye bunu yapmaya hakkiniz yok evet rahatsizsiniz asamiyorsunuz farkindasiniz da ama buna birini mahkum etmeye hakkimiz yok hepimiz icin gecerli
Salivericeksiniz insanlar hayatlarini yasasinlar kimse kimseyi cekmek icin gelmiyor sonucta herkese bahsedilen sadece bir omur var
Evlenmeden once hic farkinda degilmiydiniz sonradanmi cikti??? Mesela bircok kisi (kadin yada erkek) evlenmeden once gayet farkinda oldugu halde evleniyor ben onada karsiyim cok kiziyorum sonra yurumuyor hem yuvalar yikiliyor hem aileler yipraniyor cocuk varsa onlar uzuluyor skintisi olan insan kendini bilir bile isteye lades demiycek gunah
Hakkinizda hayirlisi olsun