- Konu Sahibi defneefe17
Sizi inanın çok iyi anlıyorum bende öyleyim oğlum küçük daha 2 yaşına yeni girdi 25 aylik şuan ve 3 buçuk aylik kızım var kafa yemek üzere oluyorum bazen yardım eden de yok fazla ama eşimle az da olsa kendimize fırsat ayırmaya çalışıyoruz şuan tatileyiz mesela akşam 10 gibi uyutup nefes almak için iskeleye iniyoruz inanın insan ona bile muhtaç oluyo benim eşim anlayışlı o da farkında bunaldigimin birde kıskançlık ben yaparım ama hep gülerek dozunda izin vermeseler güler yüzlü söylediği için anlar üzüleceğini kafaya yakacağını geç gider beni bekler mesela birşey yapacaksa beraber yapalim der sıkıntı yapacağımı biliyor içten içe. Bilmiyorum eşinizi ama anlattığınız gibiyse gerçekten k3ndisi ruh hastası çünkü böyle bi hastalığınızı bile bile ustelemesi size değer vermediğinin gosterg3si b3nce . Boşverin siz onu takmayın artikDegismenize cocuklardan snra ilerleme kaydetmenize yenmenize cok sevindim bende tam tersi oldu cocuktan snra dhaa cok delirdim cunku eve kapandm sosyal hayatim da kalmadi.15aydir sinemaya gitmedim ben dusunun.kime birakip gidicem ki?annem aa tabi kizim git sen sinemaya gule gule ben bakarm
Haftasonu demezki.esim inanin suc bulmaktan baska bir halt yapmiyoe.skntili takintili bir insana gereken olgunlugu hic gostermesi hep asagiladi hor gordu sen ruh hastasisin dedi.burda paylasmadigim anlatmadigim cok seyler vae.bana kizdiginda hep hasta hasta ruh hastasi dedi terapiye gittigimi yardim gordugumu bildigi halde.belki de coktan tukenmisti icindekiler.ya da esim boyle bir karakter hem sowen hem
Sewen