bayram gelmiş neyime diyenler...

asayram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
222
1
46
Bursa
merhabalar herkesin bayramı mübarek olsun.Evet bugün bayram ama herhangi bir gün gibi benim için.Eşim işte 1 yaşındaki prensesimi uyutuyorum.öyle işte ya siz...aslında biraz memnunum bu halimden öyle kalabalık ortamları sevmeyen yapım var.şöyle camdan baktımda bir mahallede curcuna hakim.şimdi pek sevmeyiz kimimiz böyle şeyleri ama yaşlandığımızda gözümüz kapılarda olur...Allah kimseyi yalnız bırakmasın...

bizde de durumlar aynı :) iki eş dost gelir akrabalar uzakta bir de şeker toplayan iki çocuk

BEN BU BAYRAM ANNEMLE KÜSÜM
HİÇ BİYEREDE ÇIKMADIM
ZATEN nöbetten çıktım yorgunum
üstelik yarın yine nöbetteyim
eşimde çalışıyo
birbuçuk yaşındaki prensimle oturyorum bende

HİÇ BİYEREDE ÇIKMADIM
eşimde çalışıyo

bende kardeşim ve bab amla konuşmuyordum ama bayram diye ne yapayım gideyim diyorum.babam neyse ama kardeşimle karşılaşmamak için tel açıp giderim orada mı diye yoklamak için.Aslında kızım olduktan sonra zaten hiç birşeye vaktim olmadı.Sürekli onunla meşgulüm günlerin nasıl geçtiğini bile anlamıyorum.Ne güzel çalışıyorsun canım.doğumdan önce bende hep çalışıyordum.ama bebeğime ailem bakmak istemeyince işime geri dönemedim.kırgınlığım bu yüzden işte...Allah herşeyin hayırlısını versin ne diyelim ki başka...

HİÇ BİYEREDE ÇIKMADIM
eşimde çalışıyo

bayramda küslük olmaz gitme imkanınız varsa gidin bece sonuçta o sizin büyüğünüz elini öpün gönlünü alın sonuçta dünya fani yarına çıkacağımızın bile garantisi yok ilerde birlikte geçiremediğiniz güzel zamanlar için çok üzülürsünüz ama geri gelmez

haklısınız sabah oglumu almak için gittim babamlara babamın elini öptüm ama annemle yasadıgım tartışmada haksız degılım inanın

ah ahhh sorma benimki bakıyoda ne eziyetler çektiriyor bir bilsen
üstelik ücretlide bakıyo ama o konuda elim mahkum kime emanet edeyim yavrumu.....

ücretli baktığına inanamıyorum ya nasıl olur bu...ne diyeceğimi bilemiyorum.artı anne ve babalarımızdada vicdan kalmamış kusura bakmayın...Annenizle ilişkiniz ne boyutta peki paylaşsanız olur mu...

hayat bu arkadaşım ne yapacaksın.olsun en azından bir işin var.snde yarınlarında rahat etmek için çalışıyorsundur.ama birazda haklısın insanın her şey yaşında güzel.her şeyi zamanında yaşamalı.işte zaman bize uymuyor ki biz zamana uymak için savaşıyoruz.bak bende çocuğuma baksalardı çalışsaydım diye yana yana geziyordum.ama olmadı.elbet izin gününde gezersin.ALLAH kolaylıklar versin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…