• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı bayıldımmmm ama nerden alıcammm:((

honeybabe

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
233
90
323
39
$DEJAVU_BLUSH-LEATHER.jpg

kızlar işte hayalimdeki gelinlik ayakkabısı. steve madden'ın kendi sitesinde buldum. zizigo'ya baktım yok.
acaba bağdat caddesindeki mağazalrında var mıdır??? şansa bırakamam çünkü beylikdüzünde oturuyorum.
sitesinden sipariş etsem hangi numara istiycem 37 giyiyorum. nolur yardım edinn

canım ya yanlış anlama ama hani şık bir elbise altına giyilebilecek bir ayakkabı bu bence. gelin ayakkabısıyla hiçbir alakası yok bunun.

canım ya yanlış anlama ama hani şık bir elbise altına giyilebilecek bir ayakkabı bu bence. gelin ayakkabısıyla hiçbir alakası yok bunun.

görüşün için teşekkür ederim cnm ama benim tarzım ve istediğim bu. tüllü dantelli taşlı saten ayakabbılardan hoşlanmıyorum. gelinliğimde sade. resimdeki gibi.
uyacağını düşünüyorum.Eki Görüntüle 395983

Eki Görüntüle 395968

kızlar işte hayalimdeki gelinlik ayakkabısı. steve madden'ın kendi sitesinde buldum. zizigo'ya baktım yok.
acaba bağdat caddesindeki mağazalrında var mıdır??? şansa bırakamam çünkü beylikdüzünde oturuyorum.
sitesinden sipariş etsem hangi numara istiycem 37 giyiyorum. nolur yardım edinn

steve madden cevahir mecidiyeköyde de var, bağdat caddesine kadar gitmene gerek kalmaz:)))

maalesef annem de gelinlik ayakkabısı olarak beğenmedi bu ayakkabıyı:((( zatn zor karar vermiştim yine döndüm başa:14:

Canım bu betsey johnson un modeli :) bakırköy capacity de steve madden var. Bende ordan bu modelin taşlısını aldım. Sakın internetten sipariş verme. Verceksen bile önce git mağazadan başka bir modelde olsa kalıbı için bir ayakkabı dene. Benim ayaklarım 38 39 numara. Ama 37.5 aldım. Kalıpları bir garip o yüzden sende dene. Mutluluklar..

Canım bu betsey johnson un modeli :) bakırköy capacity de steve madden var. Bende ordan bu modelin taşlısını aldım. Sakın internetten sipariş verme. Verceksen bile önce git mağazadan başka bir modelde olsa kalıbı için bir ayakkabı dene. Benim ayaklarım 38 39 numara. Ama 37.5 aldım. Kalıpları bir garip o yüzden sende dene. Mutluluklar..

canım çok sağol. zaten sitesinde türkiyeye gönderim yok sanırım. ayrıca çok riskli dediğin gibi. hele düğün için...zaten kimsecikler de beğenmedi:14:
sanırım nr.39 a bakıcam. şuanda 2 tane beğendim online staışta 37 si kalmamış görünüyor ama belki mağzada vardır. aşağıda koydum linklerini

1968 / gelin | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı
dilek ağacı / gelin | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı

Back