Bayburt///69

bu topik biraz fazlamı suskun kaldııııı akannehir hemserileriiiimmm nirdesinizzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

merhaba ben yeni üyeyim burda.beende bayburtluyum.ama giresunda oturuyorum.bayburtumuzu çok seviyorum.....

ben bursa doğumluyum ama ailem bayburtlu aslen bayburtluyum yanii

kızlar ben bayburt üni kazandım ama netten yurtlara bakıyorum bi yer çıkmıyor.varmı bildiğiniz kız öğrenci yurtlar.acil yardım lütfen !!

uzun zamandır kimse yazmamıs bası bos kalmıs konu bende bayburtluyum cok ısterım hemserılerımle tanısmak ne yazıkkı ben hiç gitmedim anne ve babam bayburtlu ama babam üniyi kazanınca gelmiş istanbula bidahada hiç gitmemiş dolayısıyla bende hiç görmedim ama bir gün gdip doyasıya gezmek ıstıyorum...

Hayatımda ilk kez geçen yaz gittim kızlar, annem ve babam da uzun zamandır gitmiyorlardı çok güzel bi anı oldu gerçekten ama gördüğüm kadarıyla biraz gelişmesi lazım yinede insanınmemleketinde olması farklı, güzel bi hismiş. Allah bidaha gitmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…