Bayburt///69

emriye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
5
0
37
ben aslen bayburtluyum ama eşim sivaslı memleketimin güzel bayanları var mı bayburtlu aranızda :1hug:

benim sevgilim de Bayburtlu ama 1 yaşındayken taşınmışlar oradan Bayburtluları severim ben :asigim:

ama forumda yok sanırım Bayburtlu:uhm:

aranızda gümüşhane veya bayburtlu varmı
varsa tanışmayı çok isterim a.s.

merhaba ben gümüşhaneliyim bende sizinle tanışmak isterim kederli

(1)heyhaat ben kederli siz nerelisiniz gümüşanelileri nerden tanıyosunuz neyse inşallah tanışırız

hanımlar resimleri nasıl koyuyosunuz söğlermisiniz

merhaba ben gümüşhaneliyim bende sizinle tanışmak isterim kederli

merhaba bir kaç gündür giremediyim için mesajınızı geç okudum
bende gümüşhaneliyim ve sizinle tanışmayı bende isterim
umarum en yakın zamanda tekrar karşılaşırız

Selam arkadaslar bende Gumushanelıyım ...
Bakıyorumda cok Gumushanelı yokmussssss...

merhaba canser szinle tanışmayı isterim inşen kısa zamanda karşılaşırız inş
özel mesaj yazacaktım ancak sanırım kapalı sizi tanıdığıma sevindim

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

selam benim eşim bayburtlu ama ben erzincanlıyım yokmu aranızda erzincan lı olan

........................................................

Son düzenleme:
ßenDe GumushaNeliyim Kislarr :) Tanisalim Valla Nerdesinizz :bbo:ßurda fazLa gumusheLi yok gaLiba:çok üzgünüm:

arkadaşlar aranızda bayburt ta yaşayan var mı?tayinimiz bayburt a çıktı.ev arıyoruz.

slm kızlar aranıza bugun katıldım bende bayburtluyum varmı başka bayburtlu?

arkadaşlar bende bayburtluyum tanışmayı bende isterim konuşalım kızlar kırkppınar köylü varmıya süper olur
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

benim eşim bayburtlu. Bütün akrabalarımız orda oturuyor.
ben kendim hollandalıyım.

Bende Bayburt luyum arkadaşlar.Burdan kendi şivemizle konuşsak çok eğlenceli olur.Katılan varmı kaydirigubbakcemile3

Bende Bayburt luyum arkadaşlar.Burdan kendi şivemizle konuşsak çok eğlenceli olur.Katılan varmı kaydirigubbakcemile3
gız sen bülirmisen gonuşmayi gonuşda dinliyek . ben istanbolda oturiram anam babam bayburtli ama ben köyümüzü çok sevirem 10 sene den fazladur gitmirem ama . anam gil de izmitte oturir sen de gonuş bağam hele torpak başaaan

Süpersinnnn, beni çok etkiledi konuşman.. Neden dersen babam Bayburtluydu ama İstanbulda yaşıyorlarmış çocukluğundan beri. Babaannemlerse aynı böyle konuşurlardı.. O günlere gittim birdennn, çok sağol canım.Şeniz

Kızlar süpersiniz biliyorum tabii....
Allah seni ey etsin gızz ne güzel gonişırsan.
Ben 8 yaşıma gadar Bayburtda böyüdüm,istanbola geldükten sonra dilim deyişti kibarlaştım ama ne yalan söyliyim çok sevirem şivemizi :)
Buarada Torpak başaaan kısmına çok güldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…