Bayburt///69

arkadaşlar bende bayburtluyum tanışmayı bende isterim konuşalım kızlar kırkppınar köylü varmıya süper olur
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

benimde ailem Bayburtlu
ben doğma büyüme İstanbul
Bayburt yemeklerini ve şivesini çok seviyorum

ben de Çıpkınıslıyım Gül_yüz :)
sen kimlerdensin

hayırlı cumalar hayırlı günler hanımlar
izmirden bayburta slm larr

:
benimde ailem Bayburtlu
ben doğma büyüme İstanbul
Bayburt yemeklerini ve şivesini çok seviyorum

ben de Çıpkınıslıyım Gül_yüz :)
sen kimlerdensin

:teytey::teytey:Ay çok sevindim valla çıpkınıslı biriyle tanıştığım için. Çok güzel köyümüz, yöremiz, konuşmalarımız vallahi bayılıyorum .

ooooooo kimseler uğramamış benden sonra
nerdesiniz ya bu arada günaydın
hadi çıkın çıkın gelin bakimklava:

:1hug:

valla enson biz uğramışız bayburtlu yokmu ne? uyanın da konuşak daha niye durirsiz.bayburt ketesini sevirmisiz ,ya zironi,ben bayiliram valla.

günaydınnnnnnnnnnnn
hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam eşimin görevi nedeniyle bayburttayım sevdim burayı
çoruh manzaralı evim var
balkondan izliyorum bayburtu
selamlar herkese:)

gız lar hepize küsirem niye dilimizi gonişmırsız.valla benden başka gonuşan yoğ neydersiz edin garışmiram...lmaz:kötükedihüso

gız lar hepize küsirem niye dilimizi gonişmırsız.valla benden başka gonuşan yoğ neydersiz edin garışmiram...lmaz:kötükedihüso

bende bilmiyom dilinizi,,anne taraından bayburtluyum ama ,,izmirde doğup büyüdüm ,,:çok üzgünüm:

bende bayburtlymmmmmmmmmmmmmmmmm !! anne baba bayburtlu ben doğma büyme ist. hic gitmedm ama cok istiyorum gitmeeeeekk !! bana oraları anlatnnnnn !!! turkbayragi

bende bayburtlymmmmmmmmmmmmmmmmm !! anne baba bayburtlu ben doğma büyme ist. hic gitmedm ama cok istiyorum gitmeeeeekk !! bana oraları anlatnnnnn !!! turkbayragi

canım hoş geldin
bende anne tarafından bayburtluyum ,izmir doğma büyüme
ne yazıkkı bende hiç gitmedim bayburta

ayh kanım kaynadı hepinize şekerleropuyorumnanaktan.bende bayburtluyum.2 yaşında göç gelmişiz ant.ama bayburtlu olmaktan gurur duyarım:hooray:.ara ara çok sık olmasada giderimde.en çok ne etkiler biliyrmusunuzz.otobüsle aşkaleye indiğinde başlayan hayran kaldığım konuşması.memleket böyle bişey herhalde.bir içim ısınıyor sarılasım geliyor konuşanlara.yemeklerinide insanlığıınıda tek geçerim tabi:smiley-cool:

gızlar gızlar gelemmi yanızda dikilemmi siz anazın goynunda ben soğuktan ölemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…