Bebek Beslenmesi bayatlayan mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

haziran26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
924
455
133
Kayseri
Anne sutu ve mama ile birlikte besliyorum bebegimi.ancak mama kutusunda acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmesi gerektigi yaziyor.anne sutu de aldigi icin bebegim mamanin yarisi kaliyor tabii cope gidiyor.keske su hazir kahveler gibi kucuk paketler seklinde bir kac kullanimliklari olsa.var mi oyle birsey? Benim durumumdaki anneler ne yapiyor?

canım yaaa öyle mama yok ki.Hem istesende olmaz sonra nasıl para kazanır mama firmaları :) Küçük kutu mama alırsan belki 4 haftada tüketebilirsin.

Anne sutu ve mama ile birlikte besliyorum bebegimi.ancak mama kutusunda acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmesi gerektigi yaziyor.anne sutu de aldigi icin bebegim mamanin yarisi kaliyor tabii cope gidiyor.keske su hazir kahveler gibi kucuk paketler seklinde bir kac kullanimliklari olsa.var mi oyle birsey? Benim durumumdaki anneler ne yapiyor?
Hangi mamayı kullanıyorsun peki??

ya merak ettim hangi mama ve kaç gramlık?birde bebeğin ne kadar?1 ay gitmesi çok ilginç.ya sütün sandığından çok geliyor veya beslenme miktarına göre az alıyor.dikkat ettinmi?ben aptamil kullanıyorum büyük boy olmasına rağmen çok az gidiyor bende emziriyorum sütüm az ama.lütfen beslenme tablosunu kontrol et canım.bebeğinin ne kadar ihtiyacı olduguna bak.sonra sorun yaşama.sevgiler

benim sütüm az ve ikizlerim var mama ile besliyorum 4 günde 1kutu mama gidiyor. sen 250 grlık alırsan 4 ay rahat yeter daha uyguna geliyor diye büyk alıyorsunuz sanırım :)))

ya merak ettim hangi mama ve kaç gramlık?birde bebeğin ne kadar?1 ay gitmesi çok ilginç.ya sütün sandığından çok geliyor veya beslenme miktarına göre az alıyor.dikkat ettinmi?ben aptamil kullanıyorum büyük boy olmasına rağmen çok az gidiyor bende emziriyorum sütüm az ama.lütfen beslenme tablosunu kontrol et canım.bebeğinin ne kadar ihtiyacı olduguna bak.sonra sorun yaşama.sevgiler

Aptamil kucuk kutu.bebwgim 3 ay 15 gunluk.gunde kac kere ve kac cc veriyorsunuz siz? Tesekkur ederim

Back