bayanların tercih ettiği telefonlar

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama fiyatı 200-300 civarında olsun.ekranı büyük olanlardan istiyorum.önerebileceğiniz bişeyler var mı?

arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama fiyatı 200-300 civarında olsun.ekranı büyük olanlardan istiyorum.önerebileceğiniz bişeyler var mı?

selam 300 tl civarı alacağın en güzel telefonlardan biri benim de daha önce sahip olduğum lg optimus me. android froyo 2.2 işletim sistemine sahip, tasarımı çok hoş uygun fiyatlı bir telefon. rengarenk kapak seçenekleri var. ekranı 2,8''. ancak o fiyata daha büyük ekranlı bir telefon bulabileceğini zannetmiyorum... eğer fiyatı biraz arttırabilirsen optimus black'in beyaz ya da pembe renginide tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:

memnun musun telefonundan pekı..

samsung chat 3353 kullanıyorum ekranı genıs 300 tl ye almıstım ozellıklerı de cok guzel tavsıye ederım

bende samsung değilde başka bi klavyeli telefon var çok memnunum canım msj yazmak falan çok kolay

General Mobile DST Diamond Double kullanıyorum, tammmmm tamına bir bayan telefonu çok şık Tekonsa'nın internet sitesinde şu anki fiyatı 349 TL. Ekranı gayet geniş, klavyeli. Daha değişik modelleri de var, bence bayılacaksın

memnun musun telefonundan pekı..

Evet oldukça memnunum. Sizin bütçenize göre Optimus me' de kullandım tasarımını çok beğeniyordum. Şimdiki telefonum da Optimus Black Android 2.2 froyo olması sebebiyle google marketten bol bol uygulama indirebiliyorum. İkisini de tavsiye edebilirim yani. Şarjı da 2 güne kadar gidiyor. Android smartphone'lar genel de 1 gün civarı gider.

samsung gerçekten bu konunun galibi olmuş. ben asla kullanmam diyordum ama samsung wave 2 aldım ve cok memnunum. samsung atakta bayanlar. bence iphone' a çok para vermek istemeyenler tercih edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…