bayanlardan korkuyorum

Basima birebir gelmedi ama cevremde cok yasandi boyle seyler.
zaten bu forumda yengesi facede sevgilimin resmini begenmis sevgilimde gozu mu var diyenden, ogrencisi tokalasmak icin elini uzatti kesin kocama asik diyenine kadar her cins kadini okuduktan sonra korkmamak mumkun mu

Bi dr benim 32 yillik gozlemimin sonucu nerde boyle asiri kiskanc bir kadin var, kocasina bakiyorsun dunyada bir kadinin yuzune bakma ihtimali var o da bakmis almis, ama saniyor ki butun dunya kocasina asik

ben de ararım.. büyük ihtimalle kadın zaten bağrıntısından beni dinlemeyecektir ben de eşinden arar ve bu saygısızlık için açıklama beklerdim ve ağzıma geleni sayardım.

sonuçta kimse bu şekilde itham edilmeyi kabul edemez. varsa bir güvensizlik sorunu onu halletsinler millete püskürmeden:) onlar evli diye kıskanıyor diye azarı yiyip oturamam vallahi

"Kurumsal yerlerde samimi muhabbet olmaz, çok avam" dendiğini de gördü ya bu gözler

Büyük ve kurumsal uluslararası şirketlerin birçoğunda herkes birbirine adıyla hitap etmek zorundadır, bırak "bey" demeyi. Ben savunma sanayiinde çalışıyorum mesela; burası normalde bayağı resmî bir yerdir. Ama herkes özellikle kendi yaşıtları arasında gayet samimi. Birbirimizle dışarıda da görüşüyoruz, "Kardeeeeş n'aber?" gibi 'avam' muhabbetler de ediyoruz. Hatta şehir dışına göreve bile gidiyoruz İş gereği gecenin 1'inde birbirimizi arayıp uyandırdığımız olur. Galiba çok aşırı avam ve ahlâksızız Birçoğunun eşini-sevgilisini de tanıyorum. İçlerinden biri ararsa "Ne kadar kalitesiz bir insansın" der, çat diye suratına kapatırım.

Bu arada sevgilim de müfettiş. Birlikte çalıştığı hatunlar da maşallah çok güzeller. Birlikte bir aylığına teftişe çıkıyorlar mesela iki kişi. Aynı otelde kalıyorlar. Bir dahasına arayayım da ağızlarının payını vereyim bari

Hiç. Bir de "Belki kocasıyla başka problemleri vardır" diyorlar. Bana ne yahu, ben milletin stres topu muyum?

buradaki cogu bayanin tavrindan anliyorumki kadinlardan gercekten korkmak lazim.kocalari icin disaridaki herhangi bi kadin tehlike.hemen gardinizi aliyorsunuz.allah eslerinizle muhabbetinizi artirsin ama kimsede evli adamlara kalmamis disarida bi suru bekar adam var hayret birsey

eski konularinizdan birinde cok sevdigim biri var abi diyorum duygularimdan haberi yok yazmissiniz
benim söyliyecek baska birseyim yok
herkese hayirli aksamlar hanimlar

onStil, post: 38541464, member: 637131"]Sizde kendinizce haklı olabilirsiniz bende eşimi kıskanırım dozunda olmak şartıyla tabiki..Fakat şöylede bir durum var ortada diyorsunuz ya benimle muhattap olduktan sonra eşimi aramamalı diye..Bu kadından birsürü hakaret yiyor konu sahibi..Peki kimi aramalı bu durumda? Aynı şeyi bende yaşasam bende arkadaşımı ararım ben ne yapmışımda karın bana öyle konuşuyor mahkemeye veriyorum şimdi sizi derim yani..Kadının yaptığına bakılınca konu sahibinin arkadaşını araması pek yanlış gelmedi bana..[/QUOTE]
eski konularinizdan birinde cok sevdigim biri var abi diyorum duygularimdan haberi yok yazmissiniz
benim söyliyecek baska birseyim yok
herkese hayirli aksamlar hanimlar
halen dahada haberi yok kendisinin.soyleseydim yazsaydim ona yazardim.kimsenin kocasina kalmadik.ayrica cok eski bi konumdada evlilik planlari yaptigim bi adamla yakin arkadasim ayirdi yazmissiniz ama ben kalitemi duseripte o kiza acip hakaret etmedim

Ben kendi fikrimi belirttim acikcasi sahsiniza bir yorum yapmadim hani niye boyle yaptiniz diye..
İlk yorumumdada yazdim benim de sevgilim bir cok kadin meslekdasiyla muhattap oluyor dogal olarak..
Ben bir kadini arayacaksam o kadinda bir seyler var demektir zaten..
Yoksa gidipte (asiri kiskanc oldugum halde) normal bir is mesaji gordum diye hic bir kadina dadanmam..dadanmadimda.
Dedigim gibi muhattap olacaksam bir kadinla ya surekli mesajlarini yakalamisimdir ya asiri samimi muhabbetini uygunsuz tavirlarini fln..
Ve dedigimin de arkasindayim yani hic bir is arkasinin beni cekistirecek kadar esimle/sevgilimle samimiyeti olamaz..
Varsada boyle bir sey herkes sonuclarina katlanir..

Diger yandan sizin acinizdanda bakabiliyorum tabiki olaya...
Bana bu sekilde ithamlarda bulunabilecek bir kadinla zaten savcilikta hesaplasiriz..
Tekrardan erkegi aramak yanlis anlasilabir..
Kaldi ki arama yapiyorsunuz hani mesaj olsa icerigi belli herkes okur gorur asil niyetinizi..
Ama kadinin yuzune kapattiktan sonra esini arayip neler konustugunuzu anca ikiniz bileceksiniz...

Paranoyaya baglamissiniz iyice de diyebilirsiniz ama benim bu gozler su kk da neler neler okudu.. :)

bakin sizde diyorsunuz surekli mesajini gorursem diye o sahsa tek bi msj atildiki durum onu gerektiriyordu ve sirket hattina ozel numarasini bugun olmus bilmem kadin acip bana hakaret ederse bense he bacim haklisin diyip kapatamam konuyu tabiki arayip locasina soykerim

Kesinlikle öyle..Üstelik konu sahibinin yaptığı bir ahlaksızlık yada edepsizlik yok ki..Sırf kadın kocasını kıskanmasın diye susup oturmamalı bencede..Ne düşünürse düşünsün kadın herkes haddini bilsin biraz..Bende eşimi kıskanırım dozunda..Ama bunlar cahil,edepsiz ve buldumcuk olanlar bana göre..Sinir oluyorum böyle kocam kocam diye yanıp tutuşanlara..Biraz suçu adamlarda arasınlar etrada sarmadan önce..

isle alakali sirket hattina msj attim bunu goren karisi bana hakaret etti dedim diye millet beni ahlaksiz etti iyimi :))

Ama siz beni anlamiyorsunuz :)))
Ben olsam mesela sizi zaten aramam saydiginiz gerekceler yuzunden..
1. İs hatti..
2. İs ile alakali bir mesaj..

Dedigim gibi sahsiniza bir yorum yapmadim..
Ben de olsam seni yerden yere vururum demedim..
Bir kadini arayacagim durum bellidir (ust yorumumda yazdim)..
Boyle bir durumdada benden sonra tekrar esim araniyorsa ikiside elimde kalir dedim:)))

Yoksa sizin durumunuzda ben zaten sizi hic aramazdim bile..

Ama sunuda soyliyim sizin durumunuzda ben olsaydim esi de aramaz sadece kisa bir mesaj atip direk sahsa hakaretten dava acacagimi belirtirdim okadar.

zaten annem bu kadin hergun arayinca soyledi mahkemeye verecegiz diye kadin bu defa ozur dikemek icin hergun ariyordu.korku cennetten cikma derler ya.ben en sonunda numarami degistim.kadin ruh hastasiydi ben onu anladim

til, post: 38542111, member: 637131"]Şaşırmamak lazım canım,sana bunları yaşatanda bir kadın neticede biliyorsun :)[/QUOTE]
dogru diyorsun.

AYRİCA SUNU BELİRTMEK İSTİYORUM OZAMSNLAR BEN UNİDE OKUYORDUM VE BU ADAMDAN ALDİGİMİZ İSLE PİRİM KAZNİYORDUK PARAYADA COK İHTİYACİM VARDİ.KADİNLA PROBLEM YASADİK DİYE ADAM ARTİK BANA İS VERMEDİ BENDE AH ETTİM ALLAH YASATTİKLARİNİ SORSUN ONLARA DİYE.O ADAM İSYERİNDE ZİMMETİNE PARA GECİRMİS DİYE İSTEN CİKARİLMİZ.KİMSENİN AHİ KİMSEDE KALMİYOR.

Bayanlardan korkuyorsaniz erkeklerle takilin ne diyeyim

Mesaj atmak adet olmus sizde.. nisanlanmis ve abi dediginiz sevdiginiz adama bile msj atmak istemissiniz ..

Daha cook yanlis anlasilirsin sen..benden söylemesi

Bayanlardan korkuyorsaniz erkeklerle takilin ne diyeyim

Mesaj atmak adet olmus sizde.. nisanlanmis ve abi dediginiz sevdiginiz adama bile msj atmak istemissiniz ..

Daha cook yanlis anlasilirsin sen..benden söylemesi
zaten oyle yapiyorum artik kadinlarla muhatap olmuyorum.erkeklerle aramiz daha iyi hepsi benim.abim.kardesim.msj yoluyla anlasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…