• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlardan korkuyorum

Kadınlar bazen çok abartıyor bu kıskançlık mevzusunu
Adamı çocuk takip eder gibi takip et, telefonlarını karıştır, mesajlarını oku, yetmedi iş arkadaşı olduğu gayet açık olan bir kadını ara taciz ve tehdit et yok canım ya dehşete düştüm yazdıklarını okurken. İş yerimde 13. yılım, arkadaşlarımla samimi olduğumuz noktalarda oluyor, hep hanımlı beyli değiliz, yaşamadım böyle bir şey ama es kaza yaşasam, o kadını yedi mahalleye rezil ederim, telefonu eline almaya tövbe ettirene kadar sağlam bir sopa yer. Kimsenin nikahı başka birine hakaret etme hakkı vermez, herkes edebini bilecek, bence sizi çok sakin bulmuşlar

Neden bana hic denk gelmedi boyle kisiler. Sizde de bir seyler var galiba.
Şu cümleniz ne kadar yanlış direkt sen suçlusun der gibi...
Bazı insanların şansına bu tür aksilikler gelebilir size denk gelmemiştir.
Konu sahibi çekicidir güzeldir ama şanssızdır ondan denk gelmiştir.
Karşısına çıkan insanlar komplekslidir ondan denk gelmiştir.
Olaylarda ki erkek faktörü eşine güvensizlik vermiştir zamanın da yanlış anlaşılma o yüzden denk gelmiştir.
Her olay herkese denk gelmek zorunda değil.

O adam hangi hakla numaranizi esine veriyor ki, ne garip insanlar var. Bir de is telefonu.
Her kadin kocalarini ayartacak saniyorlar, bu kadar iradesiz mi kocalari, eslerine güvenmiyorlarsa niye devam ediyorlar.
Büyük ihtimal kadin aldatilmistir, herseyden mem kapiyordur. Güvenmiyorsa ayrilsin. Dünyadaki bütün kadinlari yok ederse mi rahatlar acaba.
Bir de bazilari nerde yasiyor merak ettim, insanlar 8 10 saat ayni yerde calistigi kisiye bey mi der. Cok garip geldi.

benim yurt dışında okuyan bir arkadaşım ders hakkında bir soru sormak için msj atmış bir arkadaşına ama işte ders stresi ile o an saat farkını hiç hesaba katmamış, adamın eşi faceden vermiş veriştirmiş eşim uyuyo bu saatte msj atıp rahatsız ediyosun diye.... baya saydırmış, benimki çok özür dilemiş ama nafile bende dedim kızım kadın haklı gece 1 de msj atarsan öyle olur diye , sabahına arkadaşı cevap atmış özür dilemiş falan adam da mahcup olmuş, evli adamlara soru sormayalım en iyisi,,:KK24:

bazı basit kadınlar yüzünden oluyor bence.. ben evli adama sırnaşan çok kadın gördüm e kadınlarda böyle olunca hep tedirgin oluyo

Cok yakin bir arkadasim boyle bir kadin icin isinden ayrildi.
arkadasim bekar, evli bir is arkadasi buna yazmis, yazismalari gozumle gormesem acaba mi derim ama oldugu gibi okudum. Adam arkadasima faceden o gun ekledigi bir foto icin cok guzel cikmissin yaziyor, arkadasim tesekkur ediyor, adam zaten hep guzelsin yaziyor arkadasim cevap vermiyor sonra adam seni rahatsiz etmek istemistim ama cok guzelsin keske farkli bir zamanda tanissaydik gibi seyler yaziyor. Arkadasim da gayet sert bir dille bu yazdiklarinizi okumamis olayim, cok cirkin seyler, farkli bir zamanda da tanissak farkli bir sonuc olmazdi, lutfen benden uzak durun vs biseyler yazip adami engelliyor. Ertesi gun adamin karisi yazismayi okuyup bankayi basıyor, arkadasima saldiriyor, herkesin icinde bas bas bagiriyor kocami nasil ayartirsin or.. agiza alinmadik kufurler ediyor, sonrasinda bu saldirilar devam etti, kadin annesiyle birlikte arkadasimin yolunu kesip dovmeye kalkti, arkadasimdan savunma istediler bankada ve herkes durumu farklı sandigi icin arkadasim dayanamayip istifa etti. Buna ragmen kadin taciz ve tehditlerine devam etti, arkadasim telefon numarasini falan degistirdi, mahkemeye verince korkup pesini biraktilar kizin...

bu olayi anlattigim bi arkadasiminda basindan boyle birsey gecmis.kiz tum rehberine kandil mesaji gondermis ertesi gun kadin sen benim kocama nasil msj atarsin diye cirlamis kiz once buna sonrada adama telefon acip kufretmis :)adamda aksam evde karisini tartaklamis gelmis kizdan ozur dilemis hatta dalga geciyordu kiz yedigi dayakla kurtuldu yoksa ben o evoli basip dovecektim diye.insan ne yaparsa kendine yapar ama bizimde sinirlerimize oluyor olan

Hiç bir kadın başkasının kocasına mesaj atmasın kardeşim. Nedir bu modern hayat iletişimleri ya. Herkes edebiyle abisinden, kardeşinden ya da kız arkadaşından istesin yardımı. İş yerinde iş arkadaşlarıyla belli bir mesafede tabi ki iletişim olur ama gece gece başkasının kocasına iyi niyetle de olsa mesaj atılmaz, başkasının kocası aranmaz. Edepsiz kadınlar fazlalaştıkça etrafta erkekler de daha kolay yoldan çıkıyor. (Kimse bana geri kafalı falan demesin, Avrupalı değiliz biz, bu kadar geniş olunmaz, dinde de yok zaten) Böyle sırnaşık, yılışık, iyi niyetliymiş gibi ortada dolaşan sonra ağzını burnunu kıvırarak yardım isteyen tiplerin saçını başını yolasım geliyor )

bazı basit kadınlar yüzünden oluyor bence.. ben evli adama sırnaşan çok kadın gördüm e kadınlarda böyle olunca hep tedirgin oluyo

Hiç bir kadın başkasının kocasına mesaj atmasın kardeşim. Nedir bu modern hayat iletişimleri ya. Herkes edebiyle abisinden, kardeşinden ya da kız arkadaşından istesin yardımı. İş yerinde iş arkadaşlarıyla belli bir mesafede tabi ki iletişim olur ama gece gece başkasının kocasına iyi niyetle de olsa mesaj atılmaz, başkasının kocası aranmaz. Edepsiz kadınlar fazlalaştıkça etrafta erkekler de daha kolay yoldan çıkıyor. (Kimse bana geri kafalı falan demesin, Avrupalı değiliz biz, bu kadar geniş olunmaz, dinde de yok zaten) Böyle sırnaşık, yılışık, iyi niyetliymiş gibi ortada dolaşan sonra ağzını burnunu kıvırarak yardım isteyen tiplerin saçını başını yolasım geliyor )

Katiliyorum. Yılışık yılışık "kanki,abi,kardesş" diye hep erkeklerin pesinde dolanan kizlar cok.

bu durumu gerçekten dert ettim anlatınca bana hak vereceğinizi düşünüyorum.dün iş yerinden bir erkek arkadaşla karşılaştık.markete gidiyordum slm verdim.eşimi bekliyorum bende dedi.haa öylemi dedim iyi akşamlar diyerek resman kaçtım.oda bunu farketti, esra bi dk dedi.İşle alakalı saçma sapan sorular sorarak beni oyaladı.bir kaç dk sonra eşi geldi bizi tanıştırdı.kadın çok asil çok kaliteli bi insan güzelce konuştuk sonra ben kardeş sizi tutmayayım dedim ayrıldık.farkettimki kadınlardan korkuyorum.neddeni ise yaşadığım olaylar.ilk olayda üniversitede sunum yapacaktım ve slayt hazırlamayı bilmiyordum bi arkadaşım ne zaman istersem yardım edeceğini söylemişti bende msj atmıştım slaytımı yaparmısın diye ertesi gün beni aradı esra eşim msj ını gördü sinirlendi seni arayacak diye.bende canımlı cicimli bi msj atmadımki ''rahatsız ediyorum kusura bakma slaytta yardım edeceğini söylemiştin haftaya sunum var'' yazdım ne var bunda dedim.. ya eşim kıskanç dedi.. bende ne saçmalık numaramı sil ben siliyorum dedim görüşmeyi kestim.ikinci olaydada işle alakalı bi arkadaşa''kardeş benim belgeleri ne yaptın X abinin odasında seni bekliyorum akşam oldu gideceğim'' yazdım.bir hafta sonra bi numara beni aradı esra hanımlamı görüşüyorum dedi evet dedim (annemde yanımda bu arada)ben X'in eşiyim attığınız msj ı doğru bulmadım dedi bende ne yazmışımki dedim odada seni bekliyorum yzmışsınız dedi şok oldum.sadece o kısmımı gördünüz bütüm msj ı okuyun ayrıca kardeş diye hitap etmişim ve özel numarasına değil şirket hattına attım msj, kendine güvenin yoksa senin problemin beni böyle itham edmezsin dedim.ben kendime güveniyorum kocamada güveniyorum sana güvenmiyorum yoldan çıkarırsın dedi teli yüzüne kapatıp kocasını aradım oda esra kusura bakma yanlış anlamış evi terketti bende numaranı verdim içirahatlasın diye keşke vermeseydim dedi.Kadın beni 10-15 gün sürekli aradı hakaret edip kapattı.en sonunda annem aradı bana bak bu kız sahipsiz değil ona güvenim sonsuz,evde yapacak birşeyiniz yok televizyon izleyip oradan öğrendiklerinizi başkalarına yakıştıran cahil insanlarsınız seni mahkemeye vereceğiz sessini kaydettik aramaya devam et benim kızım senin kocanamı kaldı dedi buda korktu bu defa hergün özür dilemek için aradı numaramı değiştik.mahkemeyle uğraşmayalım olay babama ve abime yansısın istemedik.ama bu olylar psikolojimi bozdu kızlar.gerçekten kadınlardan korkuyorum.yolda görsem sırtımı dönüyorum bu defa esra hayırdır slm verdik almadın diyorlr bende eşin yanında idi yanlış anlasın istemedim diyorum ama paranoyak oldum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum.

Gerçekten talihsiz şeyler sizi bulmuş ,okudukça şu kızın başına gelenlere bak dedim yani.Valla hiç umursamayın derim rahat olun. herzamanki doğal halinize devam edin her an şuçlanacak gibi yaşanmazz ÇÜNKÜ siz akışına bırakın.Siz doğru bişey yaptıktan sonra elbet yanlış olan şey açığa çıkar .

Is hayatinda insanlar birbirini arayabilir.sonucta is konusuyorsin.ne haber diye msj atmiyorsun.ben olsam o kadini mahkemeye verirdim.ortalik manyak kayniyor haddini bildirmek gerek.kocasina guvensiz daha onemlisi kendinw güvensiz ezik zavalli kadin modeli...

Aa bide bunlar kendilerinden guzel havali herhangi bir kadina kafayi takarlar kurarlarda kurarlar..benim Kac yıllık lise arkadasim yapti vunu bana..bulustuk ettik resmen kocasini kacirdi benden.adam arabayla gelmis .evim yollarinin ustu.bi birakalim demedi bile..birak onu yanima getirmedi..ya kardesim kocasina kendine guveni olmayan bekar arkadasiyla gorusmesin madem..insanı ne durumuna sokuyorlar.tovbe yarabbim ya..

siz bana mı saldırıyorsunuz ?

Is hayatinda insanlar birbirini arayabilir.sonucta is konusuyorsin.ne haber diye msj atmiyorsun.ben olsam o kadini mahkemeye verirdim.ortalik manyak kayniyor haddini bildirmek gerek.kocasina guvensiz daha onemlisi kendinw güvensiz ezik zavalli kadin modeli...
burada damahkemelik kadınlar varda sabır çekiyorum az kaldı.klavye kahramanlığı yapıyorlarda savcılıktan kağıt gelince etekleri tutuşacak bakalım kimekısmt olacak son damla

burada damahkemelik kadınlar varda sabır çekiyorum az kaldı.klavye kahramanlığı yapıyorlarda savcılıktan kağıt gelince etekleri tutuşacak bakalım kimekısmt olacak son damla
Bosver..o tip insanlar problemli zaten...asiri kiskanclik bir davranis bozuklugudur..allah seni biliyor.insanlar inanmasada olur....
Zaten tecavuze ugrayan 14 yasindaki kiza kendi rizasiyla olmus diyen hakimlerin yasadigi zavalli bir ulkede yasiyoruz.şu ates olmayan yerden duman cikmaz lafiyla cok kisilerin cani yaniyor...

hayır edepsiz kadınlara söylüyorum lafımı
evli çoluklu çocuklu adamlara kancayı takan insanlar hakaretin en ağırını hakediyor zaten.ama burada tecavüze uğrasan ne yaptınki tecavüz ettiler diyecek kadınlar var....

Senin kocan yuz vermese senin kocani kimsw yoldan cikarmaz arkadasim rahat ol...

evli çoluklu çocuklu adamlara kancayı takan insanlar hakaretin en ağırını hakediyor zaten.ama burada tecavüze uğrasan ne yaptınki tecavüz ettiler diyecek kadınlar var....

ben o kadınlardan bahsediyorum. bunlar her yerde var. o yüzden diyorum ki bunlarla karıştırılmamak için mesafeli olmak lazım

Back