zey zey Kabul Olmus En Güzel Dua'msin ♡♡♡ Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2013 6.010 9.388 24 Kasım 2014 Konu Sahibi zey zey #1 Kizlar Selamm Istanbul Kagithane'de oturuyorum. bu civarda bildiginiz bayanlar icin havuz var mi ? Bazi yerlerde erkek bayan ayiriyorlar bir olsun istemiyorum Bilgilerinizi rica ediyorumm
Kizlar Selamm Istanbul Kagithane'de oturuyorum. bu civarda bildiginiz bayanlar icin havuz var mi ? Bazi yerlerde erkek bayan ayiriyorlar bir olsun istemiyorum Bilgilerinizi rica ediyorumm
B begum07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 1.156 110 16 Ocak 2015 Konu Sahibi zey zey #2 otellerin kapalı havuzlarını tercih et bence hem herv elini kolunu sallayan gelmez hemde az insan olur
otellerin kapalı havuzlarını tercih et bence hem herv elini kolunu sallayan gelmez hemde az insan olur
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 16 Ocak 2015 Konu Sahibi zey zey #3 Senin spor salonunda yok mu bitanm havuz
B begum07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 1.156 110 16 Ocak 2015 Konu Sahibi zey zey #4 ama bay bayan ayrı olur mu onu bilemiyorum
zey zey Kabul Olmus En Güzel Dua'msin ♡♡♡ Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2013 6.010 9.388 16 Ocak 2015 Konu Sahibi zey zey #5 begum07 .!.: otellerin kapalı havuzlarını tercih et bence hem herv elini kolunu sallayan gelmez hemde az insan olur Genişletmek için tıkla... aynen cnm dogru soyluyorsun tatlibikiz .!.: Senin spor salonunda yok mu bitanm havuz Genişletmek için tıkla... yok bebeim yaa malesef begum07 .!.: ama bay bayan ayrı olur mu onu bilemiyorum Genişletmek için tıkla... otellerin havuzlari genis ve nezih olacagindan karma olsada sorun olmaz diye dusunuyorum en azindan huraaa herkes bi anda orda bulunmaz heralde
begum07 .!.: otellerin kapalı havuzlarını tercih et bence hem herv elini kolunu sallayan gelmez hemde az insan olur Genişletmek için tıkla... aynen cnm dogru soyluyorsun tatlibikiz .!.: Senin spor salonunda yok mu bitanm havuz Genişletmek için tıkla... yok bebeim yaa malesef begum07 .!.: ama bay bayan ayrı olur mu onu bilemiyorum Genişletmek için tıkla... otellerin havuzlari genis ve nezih olacagindan karma olsada sorun olmaz diye dusunuyorum en azindan huraaa herkes bi anda orda bulunmaz heralde