• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar,laptop mu normal pc mi?

kurdelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
5.634
6
0
Diğer
mesela hangisi daha avantajlı.laptop her yerde ve rahatlıkla kullanılıyor normal kocaman kasalı masalı bir pc de sabit kalınıyor istediğin düzeyde ses ayarı yapılabiliyor v.s aama laptop daha kısıtlı fakat rahat sizce??

Tabiki laptop bana göre avantajli.evde 2 side var ama laptop geleli kasalinin pabucu dama atildi kimse yüzüne bakmiyor.. birde masaüstü pc cok yer kapliyor kablolar falan sinir bozucu.ses ayari falan demissin ama bizde öyle bi sorun yok alirken dikkat edip özelliklerine bakmak lazim,kim icat ettiyse sagolsun:6:

Yani her ikisini de artısı var

Ama evde kullanacaksanız,iş için değilse en iyisi kasa

Çünkü bizim laptop geçenlerde bozuldu ve servis 700tl istedi

Yani yaşadığımız sinir krizini düşünebilmişsinizdir.

Ama kasalarda vur, çarp en fazla 100 dolar;hadi 250 dolar olsun en kral hatası

Bu yüzden kasa daha iyi geliyor şu an gözüme

bence teknolojik olan herşey gıcık,benimkisi masa üstü ama durup dururken ekran gitti,başka zaman başka yerine başka bişey oldu,sonra kamerası bozuldu,falanda filan,laptopuda aynı,masa üstüde.ama laptop sanki daha pratik,heryere götür.ben onu geçtimde şimdi laptopmu notebook mu onu düşünüyorum,arasındaki fark ne,ya bu teknolojiye yetişilmiyor,offfff :37:

Kolay taşınması yönünden loptop.Ama aslında masa üstünü daha hızlı olduğunu söylüyorlar oyun vs olarak.Birde ben klavye,mause özürlüyüm.Loptop a aldım normal klavye mause masada kullanıyorum.Bir yere götüreceksem söküyorum klavye mause ını taşıyorum rahat oluyor.

Bu gece bu soruya denk geldiğim için laptop diyorum. Bu gece deprem oldu. Ben evi terk ettiğimde koltuk altımda laptopum vardı. Bir parka gidip internetten dakika dakika deprem haberlerini aldım. Telefonla ulaşamanyanlara msnden iyi olduğumuzu haber verdim. Bu açıdan bakınca laptop iyi geldi.

Bu gece bu soruya denk geldiğim için laptop diyorum. Bu gece deprem oldu. Ben evi terk ettiğimde koltuk altımda laptopum vardı. Bir parka gidip internetten dakika dakika deprem haberlerini aldım. Telefonla ulaşamanyanlara msnden iyi olduğumuzu haber verdim. Bu açıdan bakınca laptop iyi geldi.

tam isabet olmuş demekki geçmiş olsun diyorum:(arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler

Bende ilerde evlendiğimde hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum.. Laptop rahatlık bakımından daha iyi sen ona gitmiyorsun o sana geliyor yatağında, balkonda, dışarda iyi oluyor ama ben de film izlemeye bayılan bir insanım bu da laptopla pek mümkün olmuyor.. Küçücük ekrana gömülüp film seyretmekte kısaca işkence gibi geliyor.. Ses bakımına gelince ben kısık sesli hiç birşey seyretmem özellikle film, bu yüzden ek bağlantılarla sesi max.liyede biliyorsun..Anlıyacağın kararsızım bu gidişle bir kasa alıp Lcd tv ye bağlıyacağım ,Yanında birde rahatlığım için laptop alıcağım gibi gözüküyor :)))))

Çalışmanıza bağlı aslında bu...Laptoplar masaüstü bilgisayarlara göre daha az performansa sahiptirler. Eğer bilgisayarınızı zorlayan programlar kullanacaksanız ki bu internet msn vs değil tabiki:D bence masaüstü almalısınız. Laptoptada bu özellikleri bulabilirsiniz ama masaüstü pcye vereceğiniz paranın en az 2 katı olacaktır fiyatı. Dediğim gibi seyahet ediyorsanız işe giderken yanımda laptopum olsun lazm olur diyorsanız laptop alın. Ama sürekli evde duracaksa bu laptop gereksiz olur hemde sizin için zararlı olur. Laptopu yatarak kullandığımda yarım saat sonra karnım ağırmaya başlar bu kesinlikle psikolojik değildir.Gerçekten zararlı. En azından masaüstü aldığınızda sırtınız ağrır sandalyede oturmaktan pcyi kapatırsınızda az radyasyon maruz kalırsınız :12:

eşim doğumgünümde hediye olarak bana laptop almış ama 1 hafta oldu hala açıp kullanmış değilim,hala normal pc kullanıyorum,alışkanlık işte.

tabi ki laptop..yatağa uzanıp nette gezinmek..kolunun altında her yere götürebilmek..ben normal kol çantama sıkıştırıp kursa götürüyordum :D

evde kesinlikle pc.
pc almadan eşiminde benimde laptopumuz vardı ama onların ömrü kısa.5 yıl sonra aynı performansı beklemeyin ne kadars ervise götürseniz bile..
fazla programa gelmezler yavaşlarlar.
bir arkadaşında dediği gibi pc performansında bir laptop almaya kalkarsanız fiyatı çok çok daha fazla olacaktır.
pc alırken çok araştırdı eşim zaten anlar o işlerden..toplama aldık,hepsinin en iyisinden,bir parça bozulsa yenisini alırsın veya yaptırırsın laptop gibi öyle çok servis paraları vermezsin..
ekran kocaman,ses sistemi çok çok iyi oluyor laptopa göre.
ama gezenci biriysen ve illa bilgisayara ihtiyacın oluyorsa o zaman laptop

Son düzenleme:
Back