Bayanlar için Parfüm önerileriniz

parfümeri mağazasındakı tüm parfümleri tekkk tek koklamak isterdim ama mümkün değil tabiki.Ben parfüm hastası bırı olarak sizlere bulgarı crıstal, dolca lıht blue ve kışlık azzora visiti önerebilirim.Parfümde seçiciyim her kokuyu beğenemiyorum.Birde mıracle nasıl unuturummmm:)

bulgarı crıstal, dolca lıht blue içerikleri nelerdir?

canım ikiside tam yazlık ve kalıte kokan parfümlerdir.içerikleride şöyle:
bulgarı crıstal zarif çiçekler ve hassas meyve aromalarının ışıldayan bir birlikteliği..Lotus çiçeğinin ,japon meyvelerinin ve bambu ile balsa özlerinin tendeki nazik ve ferah uyumu çok hoş.

dolca gabbanada elma,beyaz gül,amber,yasemin ve frezya.. çok hoş bir kadın kokusu..

beğenılen kokulardır:)

Teşekkürederim :)

thierry mugler angel alien istedim internet üzerinden bugün geldi, başta aman yarabbi dedim viva cappio gibi kokuyo, sonradan güzelleşti, bence 4 mevsim gayet başarılı olabilecek bi parfüm, bana hafif kokuyo gibi geldi ama kalıcılığı ii gibi bi de paco rabanne black xs sipariş etmiştim o da bugün geldi, çok hoş çok yumuşak kış için daha uygun olacağını düşündüğüm bi kokuymuş, bu arada her ikisini de denemeden aldım, biliyorum yanlış bi şey ama forumdaki yorumlara güvendim biraz da... galiba black xs i daha çok beğendim:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…