• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kesinlikle far away bende çok kalıcıı buldum sonunda parfumumuzemuszemus

far away kış için çok güzel fakat yazın biraz ağır olabiliyor

forawayı bende çok seviyorum ama bende sadece kışın kullanabiliyorum.. bide bargelloda dolumu var aynısı ve bence daha kalıcı ve daha güzel ordan çifter çifterr alıyorumsositososito

kış için ysl cinema ve armani code
bahar ve yaz ayları için
givenchy absolutely irresistible ve lancome hypnose

ben değişik kokuları çokk seviyorum, aynı parfümü kullanmam sürekli

:1hug: escada parfümü vede hugo boss

ayrıca bundan sonra dıesell parfüm favorim olucak.

ben bayadır noami campbell kullnıyordum cevremde çok fazla kullanan var diye değiştirdim. kış için elimde 10 tane falan parfüm ismi vardı çoğunun kokusunuda biliyordum tekrar bi koku testinden sonra en kalıcı çekici ve etkileyici bulduğum gucci rush ı seçtim tam bir kadın kokusu bayıldım. yaz için escada magnetic beat önerdiler mükemmel sexi bi koku yazında onu alıcam mutlaka sağlam bi kokular seçtiğimi düşünüyorum.En Önemlisi ben çok beğendim.Bastım gucciyi çıktım parfümeriden gerçkten farkediliyor yaa süperr peki sizce nasıl gucci yi beğeniyomusunuz kızlar a.s.

kzlar eşimin burnu mu tıkalıdır nedir anlamadım lolita aldım sıktım bekliyorum ne güzel kokuyosun desin diye ses yok.dedim farketmedin mi yeni kokumu yoo demez mi:oklava:neymiş yolda durdurup sormaya çekiniyomuş bazı bayanların kolkularını çok beğenip de:oklava:şöyle geçerken mis gibi buram buram kokan bir parfümünüz varsa söyleyin nolur.Burnuna burna sokçam parfümü:oklava:

bugün korka korka gittim hypnotic poison aldım black point ten.kampanya varmış 100ml aldığında 50ml hediye veriyolarmış.ben de ağırdır kullanamam diye küçük olandan hypnotic poison,büyük olandan da ultraviolet aldım her gün kullanırım diye.ben eve gelene kadar üzerime sıktığım poison çok güzel bi hal aldı.keşke büyük olandan alsaymışım diye hayıflandım kendi kendime.sonra benim küçük kuzen geldi (erkektir kendisi) burda çok güzel bi koku var deyip durdu hehe.ultraviolet de çok güzeldi aslında ama poisonun kokusu ultravioleti bastırdığı için poisonu daha çok beğendi.bence poison sana ağır gelmiyorsa kullanmalısın.bakalım bunu da farketmicek mi. :)

kzlar eşimin burnu mu tıkalıdır nedir anlamadım lolita aldım sıktım bekliyorum ne güzel kokuyosun desin diye ses yok.dedim farketmedin mi yeni kokumu yoo demez mi:oklava:neymiş yolda durdurup sormaya çekiniyomuş bazı bayanların kolkularını çok beğenip de:oklava:şöyle geçerken mis gibi buram buram kokan bir parfümünüz varsa söyleyin nolur.Burnuna burna sokçam parfümü:oklava:

çok güldüm msjına sinir olmuşsundur kesin:kızgın:

bugün korka korka gittim hypnotic poison aldım black point ten.kampanya varmış 100ml aldığında 50ml hediye veriyolarmış.ben de ağırdır kullanamam diye küçük olandan hypnotic poison,büyük olandan da ultraviolet aldım her gün kullanırım diye.ben eve gelene kadar üzerime sıktığım poison çok güzel bi hal aldı.keşke büyük olandan alsaymışım diye hayıflandım kendi kendime.sonra benim küçük kuzen geldi (erkektir kendisi) burda çok güzel bi koku var deyip durdu hehe.ultraviolet de çok güzeldi aslında ama poisonun kokusu ultravioleti bastırdığı için poisonu daha çok beğendi.bence poison sana ağır gelmiyorsa kullanmalısın.bakalım bunu da farketmicek mi. :)

bana pure poison almıştı hediye olarak.ama ben kullanamadım.çok ağır kokuyordu resmen midem bulanıyordu her sıktığımda.acaba hypnotic poison nasıldır ki?gidip bi deneyeyim canım saol.

R10 Laereate RALPH LAUREN RALPH
bugün böyle bir parfüm aldım d&p'den hafif bir koku güzel

çok ağır canım hypnotic poison.ilk sıktığında duramıyosun kokudan. :))
biraz zaman geçince güzelleşiyo.

***hypnothic poison favorim kırmızısı. kışın montlu halimle bile yolda kadınlar parfümü soruyolardı.
** L'ınstant le guerlain alabilirsin cnm çok güsel kokuooo :)
ama ne tür koku sewiosun ona göre söliyelim şekerlimi baharatlımı çiçeksimii ?

Back