Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bitanem lolita oydu, ilk hiç sevmemiştim anason var içinde sonradan aşık oldum kokuya
bide azzaro twin i dene gülüm, yumuşacık vanilyalı bebek gibi bi koku aşık olursun walla kokusunakaydirigubbakcemile3
midnighti biliyorum canım benim o da güzel kokuyor ama hynotic bi başka bir sürü koku içinde hemen farkedilen bi koku, digerler poisonları denedin mi ? posion , tendre poison yaşlı kokoş nene kokularıııkaydirigubbakcemile3
canimm benimmm denerimm tabiki cokk saoll
azzaroyuda merak ettimmm valla parfum canavariyim ben :)0 kaydirigubbakcemile3
tendre poisonu koklamistim ama banada daha buyuklere gore koku havasi vermisti gulum
poison hakketen zehir gibi islioo insana:)))
bende merak ettim şimdi nasıl hafıfmı ?yerimseniben
bide azzaro twin i dene gülüm, yumuşacık vanilyalı bebek gibi bi koku aşık olursun walla kokusunakaydirigubbakcemile3
ysl_cinema merhaba canım sen sanki bu konulardan anlıyosun bende yarın parfüm alıcam odunsu, kalıcı, çekici, seksi kokuları seviyorum :) Bana da yardımcı olurmusun canım..
ay bu kokuyu denedim çok tatlı şişesi de değişik çok tatlı bi koku bayıldım resmen :lepi:
alacağım evdeki parfümlerim bitince çok güzel
bugün gıvenchy hot couture ve gıvenchy amarıge aldım biri gündüz biri gece için ama amarige çok ağır bi parfümmüş bi tek fısı bile yetiyo aldığımdan beri çıkmadı üzerimden kokusu yinede durdukça güzelleşiyo beğendim valla
ben aslında çiçekli kokuları çok seviyorum ama tenimde odunsu vanilyalı kokular daha çok duruyor, ama günlük hayatta ferah kokan çiçeksi parfümleri tercih ediyorum (şu an 212 sexy ve lacoste kullanıyorum) , gece için ise alt notalarda vanilya misk sandal ağacı yakıştırıyorum kendime. meyveli kokular ise kışın tercih etmiyorum. ayh çok konuştum :1rolleyes: bir de çok saçma olacak ama hani böyle ütü yaparsın da temiz temiz bir koku yayılır ya kıyafetten ben öyle ferah temiz kokuları çok seviyorum, buram buram baharat kokanlar bana göre değil :1no2: ama aynı zamanda da frapan ve kadınsı kokmak istiyorum aslan burcuyum bi de fisfisfis