Bayanlar için Parfüm önerileriniz

bende size yeni bir marka olan dore nin paristen getirttiği lorinda adlı parfümü söyliyeyim harika,missss...aynen sweet rose ,ıncıdence hepsi çok güzel kokular.....zemuszemus

Aquolina Chocolovers kullanan varmı acaba? çikolata kokusuymuş,bazı sitelerde çok tavsiye ediliyo acaba gercekten tam anlamıyla çikolata gibimi kokuyo yoksa sekerimsimi kullananlar yardım edebilir mi????

Bitirmek üzere olduğum parfüm Cacharel -Gloria
çok seven var ama ben ve çevremdekiler pek sevilmedi hatta odada parfümümü yeni sıkmıştım ve dayım odaya geldi bu oda pro gibi kokmuş dedi artık kullanmam ben bu parfümü...:bbo:

cnm benim kullandım parfüm ixsoradan.ismi sexsygrafiti kullanmanı tavsiye ederim.birde lacostepink...naniknanik

arkadaşlar bence koku dendiği zaman temız kokmalı kişi. öyle meyveli çıkolatalı koktuğu zaman sanki yemışte yıkamamış elini yüzünü gibi oluyor bence hiç hoş değil.parfüm özel kokmalı bakmayın öyle meyveli çıkarıyorlar ama saçma beğenmıyorum ben.

kesinlikle burberry s weekend.

ayrıca avon parfümleri hiç kalıcı değil, tavsiye etmiyorum.

ELLE (Yves Saint Laurent)
Addict (Dior)
Brit (Burberry)
Be Delicious (DKNY)

Harika kokular.... Bu kokularin her birinde, arkamdan gelip parfumumun ismini soran cok oldu ve etrafimdakilerde bir gun sonra satin aldilar...

today ve cristal aura.... bi de dkny be delicious:):)

DKYN-be delicious
GUCCı-envy me
DıOR-pure poison
LACOSTE- pour femme
J.P.G-ma damme ve classique
CALVıN KLEıN-euphria blossom
ESCADA- S femme ve sentiment

bunlar hakkında bilgisi olan varmıı nasıl kokular. kış için, kalıcı , çok ağır olmayan fazla hafifte olmayan(uçuveryo tenmde) çekici bi koku arıyorum.. bunlar ve bunların dışında tavsiye edebileceğiniz varrmı??
tüm topicleri okudum nerdeyse bu seferde çok kafam karıştı. parfüm kültürüm sıfffır. ve almaya gitmeden önce bi fikir sahibi olayım istiyorum parfümeriye girip'' bana bi şişe parfüm '' diyebilecek kadar sıfırım bu konuda noooolur bana yardımcı olun. buğday tenli ve genç birine gidermi bu parfümler????

kesnlikle DİOR ADDİCT SHİNE!!!!! bunun üstüne koku tanımam dehşet bir şeyopuyorumnanaktan turunç gibi kokuyor çok ferah ve hafif bir koku. yıllardır avrupa parfüm kullanırım ama vazgeçemediğim tek koku SHİNE:lepi:
vanilya içeren yine hafif bir koku DİESEL FUEL FOR LİFE önerebilirim.
35-40 yaş grubu için ise kesinlikle 1 numara CHANEL NO 5 btün ünlüler bunu kullanıyor(muş..)hihoyyyt

canım merhaba bende öyle bir parfüm arıyorum tertemiz bir koku olsun ama bir türlü blamıyorummm

canm beyaz tenlıysen eger estee lauder ın paradise pleasures kesınlıkle quzel..cıcek kokuo hem hemde temız kokuo pleasures galalarda sepetlere konuluyormus unlulere hedıye edılıyormus satın alırken kadın demstı bana :)

privacy kullanıyorum çok hafif güzel bir koku çok seviyorum tavsiye ederim...

locosta güzel bundan önce onu kullanıyodum gucci de çok kalıcı bi arkadaşım kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…