Bayanlar için Parfüm önerileriniz

merveille silver ring ıncidence dorianne sanderling only me blue for night par4ty cok yeni olan bi firma diyelim DORE nin parfümleri şişeleride kokularıda güzel kalıcı tavsiye ederim

Benim favorim de Hugo Boss Femme, çiçek kokularından hoşlananlar için ideal kızlar

sevilde koklamıştım Guerlin Lislant magic yazılımını yazmış olabilirim çok beğenmiştim bide blvgari omia critali çok güzel tertemiz kokular yerimseniben

Arkadaşlar baştan beri okuyorummm burayıı
Ve burdann yazdığımm parfümleriii gittimm parfümerideee testerlerindenn orada bulunaa kağıtlarınaa sıktımm ve kenarlarınada kağıtlara parfümlerini isimlerini yazdımm
Şimdii kokularınaa bakıyorumdaaa
dior hypnotic pision çok övülüyorrr ama çok ağırr ve güzel kokmuyorrr ben hiç beğenmedimmm en iğrenç koku bu bana geldiii
En güzelleri Armanı she,lacoste touch of pink,armani mania,carolina herrara 212 sexy,amor amor,bruna banani,veeeeeeeeeeee en güzeli calvin klein eupharia geldi
bunlardann mutlakaa alacamm
ama ilk başta armani she almaya karar verdimm
sonra armani mania tabikii odaa çokk etkileyicii kızlarr bir onada bakın

candy diorum tabi bide sensetıon muhteşem kokuları var.sensetıon sexi candy şekerli çok hoş tavsiye ederim her kullanışımda kesinlikle sorarlar

avon temsilcisi varmııı sipariş verme imkanım yada????çevremde kimse yok

kendın uye ol avona.. indırımlı al..ne gerek var baskasına.. enayı olma

üye olduğun zaman satış yapma zorunluluğu yok değil mi

Favori parfümlerim:
1. Hypnotic Poıson
2. Armani She
3. Wish
4. Angel
5. Jill Sander Sun Delight

Hypnotic, Wish ve Angel yaz için biraz ağır gelebilir. Ama Sun Delight adı üzerinde bir yaz kokusu.
Yine j. Sander'ın Sport'u da çok güzel kokar...
Bir de Aquolina Pink Sugar varmış. Çok güzel kokuyor diyorlar. Deneyen bilen var mı? Sevil Parfümeri'de
satılıyormuş galiba. Fiyatını bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Ben Yurtdışından gelirken 2 kutu parfüm almıştım parfümler artık bitti ve türkiyede sormadığım yer kalmadı yurtdışındada bitmiş meğer sınırlı üretimmiş aldığım parfüm adıda ABSOLUTELY - GiVENCHY ama yeşil olan kutu hafif bir yeşil elma kokusu vardı bayılıyordum herkes de soruyordu bana o parfümü ona benzer hafif ve kalıcı olan önerebileceğiniz parfüm var mı ??? birde GUERLAıN - ıNSOLENCE diye bir parfüm var onun kokusu ağırmı yoksa hafif yazında kulanılabilecek bir kokumu ona göre almayı düşünüyorum :)

ben hipnotic poison kullanıyorum orjinal ( dolum olanla fark oluyo arasında ) bide vazgeçemediğim armani she zemuszemus
armani code ve chanel chance da arada değişiklik için kullandığım parfümler.
rush mümkünse en sevmediğim koku. otobüste biri sıkmış olsa iniyorum hemen o kadar rahatsız ediyo.

ben daima viva capio kullanıyorum.:1closedeyes:

elma kokusu arıyorsan dkny be deliciousu tavsiye ederim sana çok sevidiğim bi koku ben vazgeçemiyorum denemediysen mutlaka deneyerimseniben

arkadaşlar armani diamonds kullanan var mı? ana notası müge çiçeği imiş bu yüzden kullanmak istiyorum, nasıl acaba?

bn kullanıyorum bana hediye geldi..ilk başta hiç sevmedim. şimdi güzel geliyor ama kullanıyorum ama kalıcı değil pek yada benim burnum alıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…