Bayanlar için Parfüm önerileriniz

yıllardır kullandığım we hiç wazgeçemediğim parfümüm;
tommy hilfiger
true star..
kesinlikle tawsiye ederim..

yurttşından bi parfüm gelmişti bana mini pink hrika bi kokusu wardı ama bulamıorum türkiye de senağlama

kızlar şöyle kalıcı mıs gıbı kadınsı kokan parfum onerımısınız.bırı bana amor amoru tavsıye ettı kullanan var mı

Yıllar sonra parfümümü değiştirdim
212 sexy kullanıyorum tenime çok uydu.Herkes çok beğeniyor ama buram buram kokmuyor sanki uçupp gidiyor.fisfisfis

Calvin Clein Secret Obsession, yeni bir koku yeni aldim bende.. kis aylari icin cok ideal, biraz agir olabilir ama bana yakistigini söylüyorlar =)

Günlük kullandigim ise Burberry brit- dahahafif bir koku.

kızlar cacharel amor amor kullandım 4 yıl bir yıldırda sevgilimin hediyesi kenzo amor kullanıyorum vanilyalı bi koku.vanilya kokusunu çok seviyorum. vanilya severlere öneririm.ya hepte amor allah beni naapmasın kikiki :):):)

ben avonun pervecet kullanıyorum avonun parfümleri süper bide gucci harika yani benim favorim

bence avon surrender ve pur blanca çok güzel ama she de kullanılabilir bir koku ben geçen gün bir parfüm aldım adı be you dreamy fiyatı çok uygundu aldım deneme maksatlı valla çok beğendim günlük kullanım için çok iyi bence

arkadaşlar avonun yeni parfümü ungaro....kesinlikle mükemmel bir koku...çok beğendim....erkek arkadaşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…