• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

oriflame tamara (sanırım yazılışı böyle değil ) isimde bir parfümü vardı ben ona benzer bir koku arıyorum... sürümden kalktı o parfüm ona benzer parfüm bilenler varsa beni bilgilendirirlerse sevinirim....

hindistan cevizi gibi kokan parfum varmi acaba?gunesyagi hafiften koksun:))

Jean Paul Gaultier², Lolita Lempicka L, Lacoste Femme... benim kullandiklarim.. cok güzel'ler.

davidoff echoooo
ben netten aldım, yurtdışından geliyo, posta takibini yapıyorum, araya bayram tatili girmeseydi elimde olacaktı ama bu hafta içi gelir kesin..

Chanel ve Hipnotic potion kullanıyordum.şu günlerde kış kokusu olduğunu düşündüğüm Amor Amor da kullanıyorum.hepsi de çok hoş parfümler.

ben avondan kullanıyorum daha önce LM nin parfümlerinden kullandm ama avonun parfümleri çok güzel smile.celebre.surrender hepsi çok güzel

kızlar valla oriflame nin hangi parfümü olursa onu kullanırım ben oriflame en iyisi bence avondan da güzel ama arada avon da kullanırım

Ralph Lauren Hot

Şeker kokusunda ama çok cekici bir kokusu var.:asigim: 2 senedir kullanıyorum asla vazgeçmediğim bir parfüm. Fiyatı biraz pahalı ama kullanınca değdiğini anlayacaksınız..a.s

burberry- weekend
chanel- allure
hugo boss- femme

çok memnunum hepsinden :lepi:

davidoff echoooo
ben netten aldım, yurtdışından geliyo, posta takibini yapıyorum, araya bayram tatili girmeseydi elimde olacaktı ama bu hafta içi gelir kesin..

canım parfümün geldimi nasıl begendinmi o kokuyu merak ediyorum ayrıca hangisini aldın pembe olan şişeyimi?

lancome mıraclesi 3 yıldır değiştirmedim tenimle uyumu hoş oldu
kışında arada cacharel amor amor sürüyorum favorim ikisi

Back