Bayanlar için Parfüm önerileriniz

ya ben bugun lancome hypnose aldım okadar hosuma gıttıkı yalnız koku kalıcı deglmı banamı oyle geldı anlamadım.yanı cok hos kokuyo ama dagılmıyo nedense belkıde ben hıssetmıyorum.yanı buram buram kokmasını ıstıyorum parfumun gectıgım yerde ız bıraksın ıstıyorum ama yok daha oyle bı parfumle karsılasmadım bu lancome süper ama dagılmıyo.

donna kerin diyorum elmali baska bisey demiorum esimin zoruyla bu seferlik lolita kullandim hic begenmiyorum aman duymasin beni en cok sen kokluyosun beyendigini surerim deyip sustum ama donna dky diyorum baska birsey demiyorum

surrender avonun kalıcı harika bir kokusu var trasellı celebrede güzelsırnaşık şey

kızlar yaz için önerebileceğiniz hafif kokulu bir parfüm var mı?

burberry classic kullanıyorum ama bi tane de farklı bir parfüm alcam ne önerirsiniz?

arkadaşlar bence en güzeli emporio armani she süper bır koku ve çok kalıcı:)benım favorimdir...

lancome hypnose ve giorgio armani code...favorilerim ve aslaaaaaaa vazgecmem....

kızlar yaz için önerebileceğiniz hafif kokulu bir parfüm var mı?

burberry classic kullanıyorum ama bi tane de farklı bir parfüm alcam ne önerirsiniz?

tatlim sana en iyi yaz kokusunun bvlgari omnia oldugunu söylemem gerek...gizemli bi kokusu var,tavsiye ederim

kızlar avondan bir parfüm sipariş ettim bileniniz var mı?
"wish of happiness"

ewet ben avon temsilcisiyim biliyorum güzel ama EDT yani kalıcı değil kokusu uzun süre gitmez EDP olanları tercih etsen iyi olur kalıcılık açısın daha uzun süre gider

ewet ben avon temsilcisiyim biliyorum güzel ama EDT yani kalıcı değil kokusu uzun süre gitmez EDP olanları tercih etsen iyi olur kalıcılık açısın daha uzun süre gider

aa çok haklısın. dikkatimi çekmemişti edt olduğu.
neyse artık birdahaki sefere.

selam bayanlar. benim bi sorum olacak bilenler varsa. ismini bilmiyorum ama hani bi parfum var yanik elma sekeri gibi kokuyor o parfumun adini bilen var mi?

yanık şeker kokusu diyince aklıma angel geldi ama elma şekeri demişsin tam olarak kestiremiyorum şimdi.

yanık şeker kokusu diyince aklıma angel geldi ama elma şekeri demişsin tam olarak kestiremiyorum şimdi.

heh tamam canim ya da yanik seker onu demek istemistim yani a.s tesekkurler. angel mi peki sadece yani gitsem parfumeriye sadece angel mi dicem?

resminden tanıyabilecek misin bilmiyorum ama bu ANGEL yanık şeker kokar bir de tresor var o da yine yanık şeker kokuyor istersen

hangisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…