Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Jean Poul
Gaultier ÇOK HOŞ BİR KOKU AMA BENCE HER KOKU FARKLI TENDE FARKLI BİR KOKU VERİR HERKESTE AYNI KOKU ALINMAZ KANITLANMIŞ TA ZATEN TEN KOKUMUZU BULMAMIZ LAZIM

marks&spencer çok güzel bir parfüm çıkarmış ısıs die ben ondan 3 kutu aldım ünkü bir daha üretmeyeceklermiş ama kokusu mükemmel ötesi severek kullanıyorum ondn önce moschino cheap and chic parfümünü kullanıyordum o da mükemmel bir koku tavsiye ederim

burberies classic ve dawidoff cool water ıkısıde harıka kokular arkadaslar ınanın SİDDETLEEEEEE tavsıye edıyorum sızlere.... ozellıkle DAWİDOFF:dance::teytey:

Lancome ' un hypnose!Gerçekten çok etkileyici ve sexi bir koku.. Parfüm almak isteyen arkadaşlar bence parfüm almadan önce bi hypnose a bakın derim

sexy grafiti çok tatlı bi kokusu var, birde ralph lauren, burberrys weekend bu parfümleri kullanırım

kızlar cehanteje kullanmıştım yıllar evvel onun kokusunu hiç birşeye değişmem ama çok pahalı..şimdi dolce&vita ve anna biondil singorina kullanıyorum dolce normal zamanda anna da özel bir yere giderken..

tek bi parfume sadık kalamıyorm ben ne yaazık ki yeni kokular denemeyi daha çok tercih ediyorum..son favorim Dolce&Gabbana Light Blue

haklısın tiramisu bende öyleyim. zaten de öyle olması gerekiyormuş.uzun süre bi parfümü kullanınca ten alışıyomuş.eskisi gibi güzel kokmuyomuş.yalnız ben sürekli jhansons baby kolonyanın floral ini kullanıyorum.kolonya ama bilmeyenler parfüm sanıyor.

simdilik yves rocher den evidence kullaniyorum ama asil favorim joop bayiliyorum o kokuya

Avon individual blue, acaip hafif ve hoş kokuyor. Tavsiye ederim. yerimseniben

Givenchy - Very Irresistible Pour Femme kullanıyorum kesinlikle muhteşem bir koku:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…