yok canım ya çok parfümum oldu bildiğin parfüm kalmadı bile bileğime 3fıs sıktım 1 saat sonra parfüm falan yok acaba eski mı koydular naptılar anlamadım elemiş oldum bunuda kaldı 2 parfüm Black opium -The beat :)Kokuya alışmışsındır
Sen almıyosundur
yok canım ya çok parfümum oldu bildiğin parfüm kalmadı bile bileğime 3fıs sıktım 1 saat sonra parfüm falan yok acaba eski mı koydular naptılar anlamadım elemiş oldum bunuda kaldı 2 parfüm Black opium -The beat :)
tam olarakk hangisii dediginzz onun 3 cesidi var da?Armani Aqua tabiki senelerdir vazgeçilmezim...girdiğim çoğu mağazada markasını soruyolar:)
lila rengi şişe dmii cook merakk ediorm bnde kalıcımı nasıllOmnia amethyste çoookkkkk güzel çooookkkkkk. Vuruldum adeta.
İyi ki almışım.Bvlgari başımın tacı.
evet lila rengi olan.lila rengi şişe dmii cook merakk ediorm bnde kalıcımı nasıll
Dolce gabbana light blue, giorgia armani acqua di gioia, victoria secret angel gold . Fresh ve etkileyici deyince aklıma bunlar geldi.Yıllardır burberry classic kullanıyorum. Sıkıldım artık yeni parfüm arayışına başladım. Migrenim olduğu için ağır şekerli kokular birkaç dakika içinde beni rahatsız ediyor ve migrenimi azdırıyor. Hafif, etkileyici ve fresh koku tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
tavsiyen için teşekkür ederim canım :) deneyeceğim bu kokuları.Dolce gabbana light blue, giorgia armani acqua di gioia, victoria secret angel gold . Fresh ve etkileyici deyince aklıma bunlar geldi.
Rica ederm:)tavsiyen için teşekkür ederim canım :) deneyeceğim bu kokuları.
hangi aya kadar kullanılır o parfüm sizce ?? kıslık die duydum amaversace crystal noır
Sonbahar kis ve ilkbahar yani nisan ayina kadar kullaniyorum ben cok asiri sıkmıyorum kokusu çook guzel bi bakabilirsinizhangi aya kadar kullanılır o parfüm sizce ?? kıslık die duydum ama
canım o baya ağır bi koku yani kışın kullanılsa daha iyi olur..Kizlar onceki parfumum scarlet ti.yorumlardan okuyunca lancome hypnose siparis ettim.sonra biraz pisman oldum bazi yorumlarda agir falan yazdigini farkettim.bi de onumuz bahar yaz...bakalim gelince gorcem nasil bi koku...sizce bahar yaz icin cpk mu agir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?