• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var

Maviiiiiiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
555
2.268
113
Bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var..
Esime hediye yapmak istiyorum ..
1. esimin 9 aylik acik kalan kredi borcu var onu mu ödesem bir hediye olarak.
2. coktandir tasinmak istiyorum ama esim gereksiz masraf olarak görüyo bunu.. ev bulup tüm masraflaei ben mi karsilasam hediye olarak?
3. bir sende daha para biriktirip ona bir ev almamiz icin yardimci mi olsam?

Anladiginiz gibi esimle herseyi pay ediyoruz yani yari yari ya.. cok tenedik ama beraber malesef olmadi ama konumuz bu degil..
Esime maddi yönden yardimci olmak istiyorum ama hic bir sekilde kabul etmiyor o yüzden sürpriz türü yapmak istiyorum.. esimin kredi cekmisdi 5 sene önce ve bu sene biticek bende yardimci olup tüm kredi borcunu mu ödesem haberi olmadan?
Tasinmayi daha cok ben istiyorum pek sevinmez gibi geldi bana
Bide esim cok istiyor ev almayi bir sene daha para biriktirsem sonrada desem ikimizin oldugu icin yardim etmek istiyorum 🤷🏼‍♀️
Ayy karmakarisik corba oldu:))) lütfen yardim edin

Ne güzel düşünmüşsünüz eşiniz çok şanslı Mantıklı olan Önce kredi borcu sonra ev için birlikte para biriktirin..

Ne güzel düşünmüşsünüz eşiniz çok şanslı Mantıklı olan Önce kredi borcu sonra ev için birlikte para biriktirin..
Cok tesekkür ederiiim fikriniz icin❤️❤️❤️
Isimi yeni degisdirdim biraz daha fazla maaş veriyorlar önceden daha azdi pek birseye yardimci olamiyordum simdi elime firsat gectigi icin degerlendirmek istiyorum❤️❤️❤️

Borcu bitirin derim once daha sonra da ev almak istiyorsa ona hazirlik yapar esiniz daha rahat olursunuz

Back
X