• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar çok acil.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.920
408
Elemanonline sitesinden bir iş başvurusu yaptım.
Telefonla da aradım bana siteden cvnizi yollayın dedi ama cvyi nereden yollayacağımı bulamıyorum.
Lütfen çok acil yardımcı olur musunuz?

Elemanonline sitesinden bir iş başvurusu yaptım.
Telefonla da aradım bana siteden cvnizi yollayın dedi ama cvyi nereden yollayacağımı bulamıyorum.
Lütfen çok acil yardımcı olur musunuz?
hiç kullanmadım bu siteyi de orada online doldurabileceğin bir form yok mu?
illa ki word formatında falan mı göndermen gerekiyor. Eğer öyleyse çok amatörlermiş.

üye olurken cv kısmını dolduruyorsun gözden kaçırmışsındır herhalde.profiline bakıp bilgilerini güncellersen görürsün bence.

hiç kullanmadım bu siteyi de orada online doldurabileceğin bir form yok mu?
illa ki word formatında falan mı göndermen gerekiyor. Eğer öyleyse çok amatörlermiş.
Word formatı mı?
O nasıl oluyor?
Kusura bakmayın, ilk kez cv yolluyorum.

Word formatı mı?
O nasıl oluyor?
Kusura bakmayın, ilk kez cv yolluyorum.

demekki sitede cv olarak doldurulacak bi bölüm var canım iyi bak siteye..email değil dediklerine göre başka seçenek çıkmyo

üye olurken cv kısmını dolduruyorsun gözden kaçırmışsındır herhalde.profiline bakıp bilgilerini güncellersen görürsün bence.
Doldurdum oraları ama adam bana yollayın dedi.
Nasıl yollayacağımı bilmiyorum.

demekki sitede cv olarak doldurulacak bi bölüm var canım iyi bak siteye..email değil dediklerine göre başka seçenek çıkmyo
Baktım ama bulamadım bir türlü.
Arayıp mail istesem şimdi rezillik, işi baştan vermez adamlar daha cv yollayamadı diye.

Önce elemanonline sitesinde bir cv oluşturman gerekiyor. Sonra o iş başvurusuna gelip başvuru tıklayıp. Cv ni göndermen gerekiyor. Yani illa orda bir üyelik alıp cv oluşturuluyor. Başka biyerden kopyalayıp gönderemiyorsun.

Baktım ama bulamadım bir türlü.
Arayıp mail istesem şimdi rezillik, işi baştan vermez adamlar daha cv yollayamadı diye.

öyle düşünme bence ara..
hem ilgilendiğini de anlarlar böylelikle..
insanlık hali farkedememiş olabilirsin..çok doğal bi durum..
kolay gelsin..

Önce elemanonline sitesinde bir cv oluşturman gerekiyor. Sonra o iş başvurusuna gelip başvuru tıklayıp. Cv ni göndermen gerekiyor. Yani illa orda bir üyelik alıp cv oluşturuluyor. Başka biyerden kopyalayıp gönderemiyorsun.
Onu yaptım, o zaman tamam.
Ben ayrıyeten gönderiliyor sanmıştım.

Onu yaptım, o zaman tamam.
Ben ayrıyeten gönderiliyor sanmıştım.
altta iletişim yazan yerde sitenin mail adresi var orayada yazıp sorabilirsin.birde sitemi istedi cv yi yoksa başvurulan firmamı?

Back