- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.920
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç kullanmadım bu siteyi de orada online doldurabileceğin bir form yok mu?Elemanonline sitesinden bir iş başvurusu yaptım.
Telefonla da aradım bana siteden cvnizi yollayın dedi ama cvyi nereden yollayacağımı bulamıyorum.
Lütfen çok acil yardımcı olur musunuz?
Ben de e-mail adresini istedim.Yanlismi anladim bilmiyorum ama e mailden yollayabilirsin
Word formatı mı?hiç kullanmadım bu siteyi de orada online doldurabileceğin bir form yok mu?
illa ki word formatında falan mı göndermen gerekiyor. Eğer öyleyse çok amatörlermiş.
Microsoft office word var ya.Word formatı mı?
O nasıl oluyor?
Kusura bakmayın, ilk kez cv yolluyorum.
Word formatı mı?
O nasıl oluyor?
Doldurdum oraları ama adam bana yollayın dedi.üye olurken cv kısmını dolduruyorsun gözden kaçırmışsındır herhalde.profiline bakıp bilgilerini güncellersen görürsün bence.
Worde yazıp mı yollayacağım yani?Microsoft office word var ya.
Baktım ama bulamadım bir türlü.demekki sitede cv olarak doldurulacak bi bölüm var canım iyi bak siteye..email değil dediklerine göre başka seçenek çıkmyo
Worde yazıp mı yollayacağım yani?
Yine yollayabilmem için mail adresi gerekmiyor mu?
Baktım ama bulamadım bir türlü.
Arayıp mail istesem şimdi rezillik, işi baştan vermez adamlar daha cv yollayamadı diye.
Onu yaptım, o zaman tamam.Önce elemanonline sitesinde bir cv oluşturman gerekiyor. Sonra o iş başvurusuna gelip başvuru tıklayıp. Cv ni göndermen gerekiyor. Yani illa orda bir üyelik alıp cv oluşturuluyor. Başka biyerden kopyalayıp gönderemiyorsun.
Teşekkür ederim, çok sağ olun.öyle düşünme bence ara..
hem ilgilendiğini de anlarlar böylelikle..
insanlık hali farkedememiş olabilirsin..çok doğal bi durum..
kolay gelsin..
Hiç CV oluşturmadın mı daha önce?Word formatı mı?
O nasıl oluyor?
altta iletişim yazan yerde sitenin mail adresi var orayada yazıp sorabilirsin.birde sitemi istedi cv yi yoksa başvurulan firmamı?Onu yaptım, o zaman tamam.
Ben ayrıyeten gönderiliyor sanmıştım.
Hayır, daha önce hiç çalışmadım bile.Hiç CV oluşturmadın mı daha önce?