- 2 Nisan 2013
- 330
- 195
- 33
- Konu Sahibi dorkorella
Şimdiden okuyan herkese iyi akşamlar ben prematüre bebek annesiyim, 9,5 ay önce preeklemsiden erken doğum yaptım. Sormak istediğim şu, bana çok garip birşeyler olmaya başladı daha adetim biteli 7 gün oldu olmadı gögüslerim kaşınmaya başladı ama sadece uçları ve acıyor böyle bi anda sızı gibi giriyor gidiyor. Midem bulanıyor ağzıma bir lokma birşey alamıyorum, kasıklarımda aşırı ağrı var ve aşırı akıntım var acaba ben yine hamilemiyim? Ilk bebeğime hamile kaldığımda hem eşim korunuyordu hemde ben ama yinede hamile kaldım hemde evliliğimin ilk ayında, doğuştan tansiyon hastasıyım doğum yaptığımda tansiyonum 29 du beyin kanamasından gidiyordum , şu anda yine aynı şekilde hem eşim korunuyor hemde ben spiral takma çabalarındayım. Çaba diyorum çünkü sürekli düşüyor spiral benden, hap kullanamıyorum çünkü hipoguatr ve hipotiroidim var o ilaçlarla beraber altüst oluyorum. Bende eşim korunmasına rağmen geri çekilme yöntemiyle korunuyorum. Korkum şu ki oğlum 6 hafta yoğun bakımda kaldı rezalet bi hamilelik geçirdim ve 2 kere ölümden döndüm şu an hamile kalmama hiç bir doktor izin vermez hemen alırlar sezeryan yerimde sonradan oluşan ekstra kesi yırtığı daha kapanmadı bile! Aldıramam yapamam öyle birşey evladıma kıyamam ama doğuramamda
okadar korkuyorum ki yani belki yumurtlama dönemindeyim dedim ama ovulasyon testi yaptım negatif zaten hala zamanım var, çok erken değil mi böyle belirtiler için? Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde adet olmama 10 gün vardı idrar testinde silik çıktı öyle anladım şimdi yine aynı şey olabilirmi? Kafama takmak kendimi korkutmak istemiyorum elbet isterim bi evladım daha olsun ama sağlığım maddi durmum hiç birşeyim müsait değil oğlum annesiz kalsın istemiyorum hergün yaşamam bile bi mucize korkuyorum çok korkuyorum.. Lütfen fikri olan varsa bana destek olursa çok sevinirim.. Allah isteyen herkesin evlat sahibi olmasını nasip etsin..