- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 35
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Bu arada hpv kuaförlerden falan da geçebiliyor. O yüzden tek eşli olunsa bile diğer risk faktörlerinden dolayı yılda bir kez yaptırılmalı. Bu arada kamu spotu gibi oldu da neyse 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya oylemi tesekur ederimŞimdi bildiğimi yazayım, 30 yaşından sonra kadınlara senede bir smear testi yaptırmayı öneriyorlar.
Muhtemelen gördüğünüz yazı o dur, 30 la alakalı kısım.
Yoksa elbette talep ettiğinizde yaparlar.
koptumdaha da daga yazmiyim bari![]()
dimi cok haklisiniz bende yapdiricagim kesinlikle yapmak gerekBu arada hpv kuaförlerden falan da geçebiliyor. O yüzden tek eşli olunsa bile diğer risk faktörlerinden dolayı yılda bir kez yaptırılmalı. Bu arada kamu spotu gibi oldu da neyse![]()
Keşke öyle bir dünya olsa arkadaşım.internetten araştırirsaniz smear in önemini anlarsınız. İşte buyrun ;çok eşlilik yaşıyorsanız yada evliyseniz eşinize güvenmiyorsanız yaptırın tek eşliyseniz risk yok .
tesekur ederim yorumunuz icinHanımefendi*
Daha*
Konuştuğum*
Okunuyor ama çok anlaşılır olmuyor, arkadaş uyarmak istemiş ne var bunda hemen tersliyorsunuz.
30 yaş altına smear testi yapmıyorlar, istanbuldaysanız herhangi bir üniversite hastanesine giderseniz smear testini yaparlar.
Şikayet yoksa 3 yılda bir öneriliyor.Bu arada hpv kuaförlerden falan da geçebiliyor. O yüzden tek eşli olunsa bile diğer risk faktörlerinden dolayı yılda bir kez yaptırılmalı. Bu arada kamu spotu gibi oldu da neyse![]()
Yook oyle bisey. 24 yaşımda devletin hastanesinde ucretsiz yaptırdım. Simdi egeer yeni yönetmenlik cikmadiysa hala oyleben bir yerde okudum sanki devletin ucretsiz yapmasi icin 30 yas siniri oldunu tam emin degilim belki yapan vardir diye sormak istedim
Allah allah..Ben 30 yasindayim 2 sene once devlet hastanesinde yaptirmistim. Yoksa yaslandigim icin hafizami mi kaybediyorum?30 yaş altına smear testi yapmıyorlar, istanbuldaysanız herhangi bir üniversite hastanesine giderseniz smear testini yaparlar.
Evet. Benim de eşim de sapasağlam ama günlük ped yüzünden kaptım enfeksiyonu. Oluyor. O yüzden bana olmaz dememek lazım ki ben öyle yaptım çünkü enfeksiyon kapabileceğim bir şey yoktu. O yüzden kendime konduramadım ama kapmışım. Benden de eşime geçmiş. Birlikte tedavi olmak zorunda kaldık. Allah beterlerinden saklasın tabii ki ama ihmal etmemek lazım.dimi cok haklisiniz bende yapdiricagim kesinlikle yapmak gerek
Beybi ben 24 yaşımda yaptırdım. Kartal araştırma da ustelik ücretsiz. Simdi yeni sistemmi 30 yas alti siniri koyduHanımefendi*
Daha*
Konuştuğum*
Okunuyor ama çok anlaşılır olmuyor, arkadaş uyarmak istemiş ne var bunda hemen tersliyorsunuz.
30 yaş altına smear testi yapmıyorlar, istanbuldaysanız herhangi bir üniversite hastanesine giderseniz smear testini yaparlar.
devlet hastanesi yapiyor galiba arasdirma ama ben bu saglik ocaklari icin dedim ama bazi arkadaslar yapiliyor yazmis yarin soracagim tesekurler yorumunuz icinYook oyle bisey. 24 yaşımda devletin hastanesinde ucretsiz yaptırdım. Simdi egeer yeni yönetmenlik cikmadiysa hala oyle
Bana doktor yılda bir dediŞikayet yoksa 3 yılda bir öneriliyor.
yaa oylemi korktum insalah varsa bile gecici bir seydirEvet. Benim de eşim de sapasağlam ama günlük ped yüzünden kaptım enfeksiyonu. Oluyor. O yüzden bana olmaz dememek lazım ki ben öyle yaptım çünkü enfeksiyon kapabileceğim bir şey yoktu. O yüzden kendime konduramadım ama kapmışım. Benden de eşime geçmiş. Birlikte tedavi olmak zorunda kaldık. Allah beterlerinden saklasın tabii ki ama ihmal etmemek lazım.
6 sene once yaptirmistim. Amanin ne agrili oluyor hazirlikli olundevlet hastanesi yapiyor galiba arasdirma ama ben bu saglik ocaklari icin dedim ama bazi arkadaslar yapiliyor yazmis yarin soracagim tesekurler yorumunuz icin![]()
Enfeksiyon mu? Tedavi olunca geçiyor ama kronikleşenlerin olduğunu da biliyorum.yaa oylemi korktum insalah varsa bile gecici bir seydir
Benim çok rahattı ya? Ben mi gariplik var ki?6 sene once yaptirmistim. Amanin ne agrili oluyor hazirlikli olun![]()
hic ihmale gelmez gunluk ped den kapmisiniz mesela cok saol un valla durum un cidiyetinin bi kez daga farkina vardimEnfeksiyon mu? Tedavi olunca geçiyor ama kronikleşenlerin olduğunu da biliyorum.
Hatta ilişkin var mı diye de soruyorlar evli değilim dediysen.Smear için yas sınırı olacağını sanmıyorum.
Kadın hastalıklarına randevu alabilen herkes bu testi yaptırır. Ama soruyorlar evli misin diye çünkü kızlık zarı için sıkıntı olabilir.