Bayanlar baba evindeyim boşanmak istiyorum

Bu kadarmi her düşüncemiz aynı olur bizde böyle düşünuyoruz 1 aydan sonra aklı başına geldi kararlı olmalıyım baskıdan korkan bir insanım çok üstüme gelinince ipleri milletin eline veriyorum
Yok canım rahat ol.. Babana her gün dayak yiyemem de.. Bana diyeceğine onun karşısına dikilebilirdin babacığım de..
Değil eşlerimiz, analarımız babalarımız bile sahibimiz değil.. Herkes yolunu gösterir, aklımıza yatanı uygularız.. Sen ayaklarının üzerinde dur.. Çalışmıyorsan bir işe başlamaya çalış muhakkak..

darp raporu alıp dava açmak bu kadar zor olmasa gerek. dayak yemişsiniz, baba evine dönüp misafir ağırlayıp millete fikrini mi soruyosunuz?

Sakın sakın sakın...
Millete sakın kulak asma ve asla geri dönme!
Her döndüğünde acıların ve dayak katlanarak artacak.
Kimseyi dinleme onlara bişey olmuyor olan sana oluyor.
Sadece ve sadece kendini düşün.

Haklısın eşim barışalım anlaşalım ders aldım diye tutturmus ama çalışmıyor etmiyor ne gidicem gittiğim zaman aynısı yine başıma gelecek

Sakın sakın sakın...
Millete sakın kulak asma ve asla geri dönme!
Her döndüğünde acıların ve dayak katlanarak artacak.
Kimseyi dinleme onlara bişey olmuyor olan sana oluyor.
Sadece ve sadece kendini düşün.
Bende bazen bir şans vereyim diyorum hani bi anda merhamet geliyo sonuçta aynı yastığa baş koymussun gece üstünü örttugun sabah uyandığınızda yanınızda gördüğünüz bi es yani kestirip atmakta zor bunları da düşünüyorum ama vurduğunu düşündükçe çok üzülüyorum gittigim zaman tekrar o borçlari sıkıntıları çekmek görmek istemiyorum dayanamıyorum bu duruma

Haklısın eşim barışalım anlaşalım ders aldım diye tutturmus ama çalışmıyor etmiyor ne gidicem gittiğim zaman aynısı yine başıma gelecek
Borçları sıfırlayın, sonra bir işe gir, geleceğim de.. Ama gitme.. Zaten bunları da yapamaz anladığım kadarıyla.. Amacım yüksek nafaka alırsınız biraz daha, işi olursa..

bosan tabi. annen arkanda genceceksin. hersey yapabilirsin. surekli mi vuruyordu bir kez mi oldu

boşanma kararınızda ciddiyseniz haklarınızı alın
istemiyorum yapmayın.hukuk sizin arkanızda dururken gurur sergilemeyin

Şiddet var bir kere, asla gitme ve boşan. Baban konuşsun!

bosan tabi. annen arkanda genceceksin. hersey yapabilirsin. surekli mi vuruyordu bir kez mi oldu
Ayrılmaya yakın son 1 kaç hafta zivanadan çıkmıştı 1 hafta içinde 2 kere vurdu bana 1.cisinde itekleyip sirtima vurdu çok özür bekledim ancak dilemedi ağladığım içinde gıcık kaptigini böyle devam edersem bir daha yumruk işareti gösterdi bir daha yaparım göz dağı verdi sofra yıkmalar agresif tavırlar her neyse 2 gün sonrada ailesi için darp etti beni yani anlayacağın 1 hafta içinde 2 kez dayak yedim

Borçları sıfırlayın, sonra bir işe gir, geleceğim de.. Ama gitme.. Zaten bunları da yapamaz anladığım kadarıyla.. Amacım yüksek nafaka alırsınız biraz daha, işi olursa..
Zaten öyle olur asla bir ise girmez ben eve gidene kadar borcu da tamamlayamaz yani ben hiç gitmicem bundan dolayı bu dertlerin üzerine işin içine birde dayak girdimi gerçekten bir çıkmaza girildi çok soğudum suan eve dön yuvamizda mutlu olalım diye devamli mesaj alıyorum ancak hiç birine cevap vermiyorum daha cokkkkk bekler edepsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…