Bayanlar baba evindeyim boşanmak istiyorum

Dayak yiyen kızına evine dön diye babamı olur.Sahip çıkacağına daha çok şiddet görsün diye adamın kollarına atıyor.Sen kararlıysan tıka kulaklarını,bildiğini yap.Şiddet gördüğün bir eve de asla dönme.Yuva değil o.

Allah babana merhamet versin.
çocukta yokken hiç düşünme boşan. ömrünü dayak yiyerek mi geçireceksin?
önünde uzun bir hayat var yeniden kur ve mutlu ol.
Oncelikle akıl fikir versin hiç arkamda olmadı tek kelime etmedi eşime çok pasif bir baba

Aynen çok haklısınız annemde artık istemiyor ama sana bıraktım diyor

Oncelikle akıl fikir versin hiç arkamda olmadı tek kelime etmedi eşime çok pasif bir baba

işte birde bu şartlarda dönersen eşin artık iyice azıtır. nasıl olsa babası bile umursamıyor der.
bu adama dönüpte gelecekte mutlu olma şansını kendi ellerinle terketme derim ben.
mesleğin işin gücün var mı?

Hayır ev hanımıyim ancak bir ise girmek istiyorum

İşin içinde şiddet varsa tabiki kararından dönme bi insan yedisinde neyse yetmişinde de odur bikere döven birdaha döver.. Arkadaşın da dediği gibi nasıl evlenirken kimsenin baskısı altında kalmadan kendi iradenle karar verdiysen bu konuda da aynı şekilde mutsuz olacağın , az veya çok şiddet dolu bi evliliği sürdürmenin bi alemi yok

Babalar da kendi yaptıklarını hatırlıyorlar herhalde..
Yuvanın kolay kurulmadığını, neden sadece kız evlada diyorlar.. Oğlum adam ol, eşini koru, kadın herşeydir Vs vs demezler de kadına yut derler..
Dayak varsa olmaz tabi ki.. Şimdi ödesin babasının borcunu ve sizin nafakanızı.. Bunları kabul eden biriyle de evlenir artık..

Boşversene çocuk da yok galiba asla dönme o işten hayır gelmez

Bi kere doven ikinci kez de yapar ayni seyi. Bi de cocuk olursa yandin gulum keten helva....
Anneniz akilli kadin onu dinleyin
Aglayip zirlamasin seven insan incitmez.

Eşinle ailesi dışındaki konularda nasılsınız ?

Bu kadarmi her düşüncemiz aynı olur bizde böyle düşünuyoruz 1 aydan sonra aklı başına geldi kararlı olmalıyım baskıdan korkan bir insanım çok üstüme gelinince ipleri milletin eline veriyorum

Kendi

Evet dayak atmaya başladı aşırı sinirli normalinde konuşurken nası sinirlendigini anlamadan etrafa saldırmaya başlıyor
Pek çok sorun düzelir ama dayak ve aldatma telafisi olmayan ve devami gelme ihtimali yüksek durumlar... Cocuk yok, annen arkanda, yaşın genç daha ne istiyorsun. Zerre merhameti olmayıp, eşim bana Allahin emanetidir diye düşünmeden el kaldiran adamdan uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…