- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.527
- 48
- Konu Sahibi Sedasedacan11
-
Oncelikle akıl fikir versin hiç arkamda olmadı tek kelime etmedi eşime çok pasif bir babaAllah babana merhamet versin.
çocukta yokken hiç düşünme boşan. ömrünü dayak yiyerek mi geçireceksin?
önünde uzun bir hayat var yeniden kur ve mutlu ol.
Aynen çok haklısınız annemde artık istemiyor ama sana bıraktım diyorDayak yiyen kızına evine dön diye babamı olur.Sahip çıkacağına daha çok şiddet görsün diye adamın kollarına atıyor.Sen kararlıysan tıka kulaklarını,bildiğini yap.Şiddet gördüğün bir eve de asla dönme.Yuva değil o.
Oncelikle akıl fikir versin hiç arkamda olmadı tek kelime etmedi eşime çok pasif bir baba
Hayır ev hanımıyim ancak bir ise girmek istiyorumişte birde bu şartlarda dönersen eşin artık iyice azıtır. nasıl olsa babası bile umursamıyor der.
bu adama dönüpte gelecekte mutlu olma şansını kendi ellerinle terketme derim ben.
mesleğin işin gücün var mı?
Hayır ev hanımıyim ancak bir ise girmek istiyorum
Aynen bunu annem de devamli söylüyorO el bir kere kalktiysa bir daha inmiyor genelde.
Boşversene çocuk da yok galiba asla dönme o işten hayır gelmezAnnem hiç bir şekilde istemiyo bana bıraktı her kararına saygı duyarım diyor ancak oda hiç istemiyo seni kararından kimse dondurmesin diyo birseyde kararlı ol diyor
Babamsa bi evlilik kolay değil git diye baskı kuruyor iki evlilik yapma bilmem ne kendilerini düşünüyor birtek annem arkamda cnm annem
Eşinle ailesi dışındaki konularda nasılsınız ?Arkadaslar eşimle babasının borçları yüzünden kendisinin babasına duskunlugu yüzünden ayrılma kararı aldık dayakta attı bana çok sinirli bir insan aradan 1 ay geçti çok pişmanım zart zırt hiç istemiyorum annem arkamda babamsa yuvani bozma olur falan diyip baskı yapıyor bende gitmek istemiyorum baskı Kurulunca da üstüme çok gidilince ne yapıcamı şaşırıyorum lütfen çıkmazdayım bana yardım edin tavsiyeler verin kalBim bu sıkintiya katlanamicak sanırım aniden çarpıntı yapıyor
O halde bosan derim.Hayat benim ama her kafadan bir ses çıkıyor herkes bu dünyada kendini düşünüyor ailemin yanındayken gerçekten çok mutluyum eşim ve ailesi beni çok yordular daha fazla kaldiramiyor bedenim ruhum...
Dayak varmis.Eşinle ailesi dışındaki konularda nasılsınız ?
21 yasindasin annen arkanda cocuk da yok.Aynen çok haklısınız annemde artık istemiyor ama sana bıraktım diyor
Bu kadarmi her düşüncemiz aynı olur bizde böyle düşünuyoruz 1 aydan sonra aklı başına geldi kararlı olmalıyım baskıdan korkan bir insanım çok üstüme gelinince ipleri milletin eline veriyorumBabalar da kendi yaptıklarını hatırlıyorlar herhalde..
Yuvanın kolay kurulmadığını, neden sadece kız evlada diyorlar.. Oğlum adam ol, eşini koru, kadın herşeydir Vs vs demezler de kadına yut derler..
Dayak varsa olmaz tabi ki.. Şimdi ödesin babasının borcunu ve sizin nafakanızı.. Bunları kabul eden biriyle de evlenir artık..
KendiDayak varmis.
Evet dayak atmaya başladı aşırı sinirli normalinde konuşurken nası sinirlendigini anlamadan etrafa saldırmaya başlıyorDayak varmis.
Pek çok sorun düzelir ama dayak ve aldatma telafisi olmayan ve devami gelme ihtimali yüksek durumlar... Cocuk yok, annen arkanda, yaşın genç daha ne istiyorsun. Zerre merhameti olmayıp, eşim bana Allahin emanetidir diye düşünmeden el kaldiran adamdan uzak dur.Kendi
Evet dayak atmaya başladı aşırı sinirli normalinde konuşurken nası sinirlendigini anlamadan etrafa saldırmaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?