Bayanın yanındayken, bayanın araç kullanmasından rahatsız olan erkek

Hadsizin en önde gideniymis. Ben 25 yillik arkadasimin arabasini bile isteyemem. Cocuklar icin gerekti cok zorla aldım yani o derece. Coooook hadsiz cok

sanırım vites arkadaşında o hale geldi, varyantlarda hız yapmak falan, brz zor giriyor, 3. vitesten sonrasında gaza basarken viteste hafif hareketlilik oluyor, evet çok saçma bidurum, evli olmuş olsam önemsemiyebilirim, kabullenicek yanındayken kullanmamı

Alkol kullanmıyorum normalde onlar kullansa da kullanmam bundan sonrasında, kullanırsam da taksiyle geri dönerz arkadaşı fln kullanmaz, arkadaşı çok hoyratça kullandı, o yine kibardı kullanırken. Yanımda araç kullanırken bayan kullanmasıdan rahatsızlık duyuyorsa, kendi aracını kullanmasından ben hiç gocunmayacağımı söylerim kibar biyolunu bulup ona, sorun çözülmüş olur sanırım.

arabayı itinasız kullanması bir yana da ,erkek yanında bayanın arabayı kullanmasından rahatsızlık duyan erkeğin zihniyetinden biraz ürkerim.başka başka konularda nasıl bir düşünce yapısı var acaba,biraz gözlemleyin.bir de erkek arkadaşınızın arkadaşı niçin sizin arabanızı kullandı.keşke ben rahatsız oluyorum deseydiniz.

Afedersin ama çüşşş yani yüzsüzlüğe bak!! Canım hiç taviz verme önüne geçemezsin yanında bayanın araç kullanmasını istemiyosa gitsin araba kiralasın seni de alsın. Eşim bile diyemiyo bu bana. Ki seninki sadece erkek arkadaşmış rahatlığa bak sorsan çok grurlular pabucumun gruru. Çok kızdım sanırım

öncelikle bayan değil kadın orada naçizane bir düzeltme yapayım
kesinlikle bu ego savaşına girmeyin. o sizin arabanız ve siz teklif etmediğiniz sürece o arabayı ne sevgiliniz ne başkası kullanamaz. egosu çok sıkışıyorsa koltuğu geriye doğru itsin yer açılır.

Bir bayanın yanında araba sürmesinden hoşlanmıyor ve bunu erkekliğine yediremiyor olabilir. Bu onda bir çeşit takıntı yahut da saplantı haline dönüşmüş gibi bir izlenim aldım. Kendisini bu konuda sağlıklı bir şekilde uyarmanız ilişkiniz hakkındaki taşları yerine oturmakta size büyük fayda sağlayacaktır.

Kısa bir zaman önce tanışmışsınız, sıkı ve kuralcı tavırları hoşuma gitmedi diyebilirim. Aslında olayın bu kadar abartılarak ileri gitmesi de ikiniz için de pek hoş olmaz düşüncesindeyim. Amma velakin konunun derin boyutlara taşınmaması adına onu yavaşça lehinize göre ikna etmeye çalışın derim.

Bol şanslar, iyi geceler.

canım benımm ondann ne koyy olurr nede kasabaa...vermee sakınn sınır oldumm vallahı..

Asla vermem benim eşiminde hep hayalıydı brn kullanıyım diye 5 yıksır araba kullanıyorum da hiç benden îstemedi ver ben kullanıyım diye.

bu tarz bir hayat görüşü olan kişiden yol ve hayat arkadaşı olmaz. son derece cinsiyetçi bir yaklaşım.

böyle kompleksi adamlarla olmayın tatlım

sadece araç konusunda yaşadığım sıkıntı, öyle değildir umarım
Adanalılara sözüm yok yalnız Adanalı birisiydi, aradan 2 ay fln gecikten sonra bir ödemede sıkıştıklarını söyliyerek öncesinde oldukça fazla şey yazdıktan sonra benden 5000 tl istedi, hemen vericeğini de söyledi, bende olmasına rağmen o kadr yok dedim 1500 tl verebileceğimi söyledim. İki işyerleri vardı mobilya malzemeleri satışı üzerine. Sonra bir gün kimlik kartı elime geçti ve benden 6 yaş küçük olduğunu öğrenmiştim, şok oldum çünkü benim yaşımda olduğnu söylemişti ve öyle gibiydi de. Sonra çalışmaya başladım, çok yoğun tempoda çalışıyordum, açıkçası isteyemedim, aradan da zamn geçmişti görüşmüyorduk. 1 sene sonra whatsabdan yazdığımda iletilmedi, mesaj gönderdim konuyla alakalı geri dönmedi, 2015 den buyana arıyacağım, buarada işyerlerini kapatıp başka bir ile gitmişler. Yani sadece araç konusuda yaşamadım sıkıntı, haricinde iki konu daha oldu.

Bu tarz bişey ders olmuş oldu bana da, bana denkliği olmadan veya istemiyeceğim kırılabileceğim şeyler varsa kestirip atmak gerekiyormuş, tanışmak için biçabaya girmiyorum benzeri durum olursa, biraz tecrübesizliğim neden oldu bu tarz şeylere. Ben hiç kimseden borç isteyemem, alacaklı olunca da isteyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…