Arabamın düzeni Değişiyor kusura bakma veremem de. Ben olsam vermezdimErkek arkadaşımla iki haftadır tanışıyoruz, benim aracima ilk bildiğinde yanında bayanın aracı kullanmasından rahatsız olduğunu söyledi ve kendisi kullanmak istedi aracta oturuyorken, ben de çok ciddi olmadığı için konuyu gecistirdim. Başka bigün ikinci binisinde tekrar teklif etti ve verdim aracı o kullandı. Ben 3 senelik sürücüyüm, yakıtını tasarruflu kullanmayı seviyorum, gerektgnde hiz yapiyorum iyi bir surucuyum de, o ve özellikle arkadaşı aşırı hız yapıyor (onlar da iyi kullanıcı), vitesimle alakali sıkıntı yaşıyorum suan kolay girmiyor vitese, ben asla böyle biteklifte bulunmazdim erkek arkadaşıma, anlayamiyorum ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşımla iki haftadır tanışıyoruz, benim aracima ilk bildiğinde yanında bayanın aracı kullanmasından rahatsız olduğunu söyledi ve kendisi kullanmak istedi aracta oturuyorken, ben de çok ciddi olmadığı için konuyu gecistirdim. Başka bigün ikinci binisinde tekrar teklif etti ve verdim aracı o kullandı. Ben 3 senelik sürücüyüm, yakıtını tasarruflu kullanmayı seviyorum, gerektgnde hiz yapiyorum iyi bir surucuyum de, o ve özellikle arkadaşı aşırı hız yapıyor (onlar da iyi kullanıcı), vitesimle alakali sıkıntı yaşıyorum suan kolay girmiyor vitese, ben asla böyle biteklifte bulunmazdim erkek arkadaşıma, anlayamiyorum ne yapmalıyım?
bende panik atak var başkası kullanınca rahatsız oluyorum de.böyle ağzıyla birşey isteyen insanlardan da hiç hazetmem ya
evet aynen öyle düşünüyor, benim de öyle konuşmam gerekiyor sanırm, çünki ben böyle bişey talep etmem, üstelik tam olarak yollarını bilmediği bişehirAl işte. Yeni sürücü olsan (benim gibi) tamam diyecem ama. Bizim klasik Türk erkeği. Kendine konduramıyordur kız kullanacakta ben yanında oturucam diye. Bence ısrarla kendin kullanmak istediğini söyle..
araç kullanmamla alakalı kötü bişey söylememedi hiç, sadece bayanın yanındayken araç kullanmasından rahatsız olduğnu söyledi
Şu kadın parası ile erkeklik taslayan adamı çok aradın mı güzelim?[/
bilmiyorum ki, aslında kibar birisi böyle bişeyi hiç olmadı, yeni tanımaya çalışıyorum, sahiplenme duygususunu hissettiren birisi, sadece araç konusunda böyle bisıkıntı yaşadım