Bayanın yanındayken, bayanın araç kullanmasından rahatsız olan erkek

yanlis anlasilmis bnce. Arabayla hava atmak diil.
Erkekler icin araba kullanmayi bilmemek bir zayiflik gostergesi. Bayanin yaninda oturunca araba kullanmayi bilmedigi sanilacak endisesiyle kullanmak istiyorlar. Kizin arabasina merakli oldugundan diildir o :)
bnmde bekarken kocam hep arabami elimden alirdi. Ben pek takilmiyorum o konuya, o kullansin,ne guzel rahatima bakiyorum bnde :)

doğru dürüst tanımıyorsunuz, lütfen vermeyi anahtarınızı. ARABASI VAR MI BİLEMEM AMA DENSİZ OLDUĞU KESİN

e çok rahatsız oluyosa kullanmasın arabanı kendi araba alsın veya bir yerlere taksiyle gidin. başkasının malıyla mı hava atacak bu ne şimdi. 2 haftalık sevgili yani nişanlı eş olsa neyse

Çok saçma düşüncesi varmış ben evliyim dışarı çıktığımizda arabayi ben kullanıyorum eşimde hic tiplere girmez.. ayrica ben senin yerinde olsaydım vermezdim oldu olacak sen bayasin arabayi bana ver sen hiç kullanma desin bu nasıl bi mantıktir anlamadım

Ne var bunda kim bakacak arabanın içine de görecek aaa bayan kullanıyormuş diyecek...
Kimsenin dikkatini bile çekmez kendi kendine element uydurmuş.
Çok gereksiz bir kompleks, bundan sonra arabasız gidin madem her yere taksi tutsun beyefendi...

Madem rahatsız oluyor, erkek adam kendi aracını alsın gelsin. Neden senin aracına biniyor?

Bence arabayı verip vermeyi değilde bu ilişkiyi bir gözden geçirin.
2 haftalık ilişkide sizin arabanızı kullanmak istemesi bile tuhaf.

neden bu bayan sürücülere karşı erkekler böyle yaaaa.
sinir oluyorum.
valla çok iyi kullanmasam da araba kullanmayı seviyorum ve şehir içinde genelde eşimi yanıma oturtup ben kullanıyorum.
arkadaşınızın mantığı hiç hoşuma gitmedi.
eziklik mi hissediyor acaba.

yaa ben verirdim veriyorumda hatta 1 yıllık şoförüm zor geyliyo bazen al sen park et diyorum. bazen gideceğimiz yere ben götürüyorum dönüşte ona veriyorum

yaa ben verirdim veriyorumda hatta 1 yıllık şoförüm zor geyliyo bazen al sen park et diyorum. bazen gideceğimiz yere ben götürüyorum dönüşte ona veriyorum

aynısı bizde de oluyor.
park etmede bazen sıkıntı yaşıyorum kalabalık yerlerde hemen eşime veriyorum.
aslında vermeyip bu işi iyice öğrenmek de istiyorum ama ufak da olsa bi kaza olmasın diye veriyorum.
bir de eşim şehir dışında hiç vermez

hazır şoför varken ne uğraşcam yaa amaan verir geçerim

vermek sorun değil ki. ben de bazen çok trafik olunca strese girmek istemeyip sevgilime dostuma ya sen sürsene diyebiliyorum.

ama daha ıkı haftadır tanıdıgım adam ''benım yanımda kadınlar araba suremez ben tuhaf hissederim!!'' diye gecip anahtarmı alıp koltuga oturursa o zaman iş değişir.
araba kullanıyor olmayı erkeklık gururu yapan bir adam bana tuhaf gelir ve ıkı haftadır tanıdıgı birine bu kadar rahat davranması da ayrı bir sorun:)

hepsinden öte arabanın vitesini bozacak kadar kötü kullanması da bambaska bir olay:) bu olay nereden baksak tuhaf:)))

sende haklısın hiç tanımadığın binire sıkıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…