arkadaşı da hız tutkunu demişsin
arkadaşı da mı senin arabanı kullanıyor
şimdi bayılıcam
:) ben pek alkol kullanmam, alkolluyken en iyi o vardı aramızda kullanmıştıarkadaşı da hız tutkunu demişsin
arkadaşı da mı senin arabanı kullanıyor
şimdi bayılıcam
Çok saçma düşüncesi varmış ben evliyim dışarı çıktığımizda arabayi ben kullanıyorum eşimde hic tiplere girmez.. ayrica ben senin yerinde olsaydım vermezdim oldu olacak sen bayasin arabayi bana ver sen hiç kullanma desin bu nasıl bi mantıktir anlamadımErkek arkadaşımla iki haftadır tanışıyoruz, benim aracima ilk bildiğinde yanında bayanın aracı kullanmasından rahatsız olduğunu söyledi ve kendisi kullanmak istedi aracta oturuyorken, ben de çok ciddi olmadığı için konuyu gecistirdim. Başka bigün ikinci binisinde tekrar teklif etti ve verdim aracı o kullandı. Ben 3 senelik sürücüyüm, yakıtını tasarruflu kullanmayı seviyorum, gerektgnde hiz yapiyorum iyi bir surucuyum de, o ve özellikle arkadaşı aşırı hız yapıyor (onlar da iyi kullanıcı), vitesimle alakali sıkıntı yaşıyorum suan kolay girmiyor vitese, ben asla böyle biteklifte bulunmazdim erkek arkadaşıma, anlayamiyorum ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşımla iki haftadır tanışıyoruz, benim aracima ilk bildiğinde yanında bayanın aracı kullanmasından rahatsız olduğunu söyledi ve kendisi kullanmak istedi aracta oturuyorken, ben de çok ciddi olmadığı için konuyu gecistirdim. Başka bigün ikinci binisinde tekrar teklif etti ve verdim aracı o kullandı. Ben 3 senelik sürücüyüm, yakıtını tasarruflu kullanmayı seviyorum, gerektgnde hiz yapiyorum iyi bir surucuyum de, o ve özellikle arkadaşı aşırı hız yapıyor (onlar da iyi kullanıcı), vitesimle alakali sıkıntı yaşıyorum suan kolay girmiyor vitese, ben asla böyle biteklifte bulunmazdim erkek arkadaşıma, anlayamiyorum ne yapmalıyım?
Tek cevap veririm egonu da al inaraç kullanmamla alakalı kötü bişey söylememedi hiç, sadece bayanın yanındayken araç kullanmasından rahatsız olduğnu söyledi
yaa ben verirdim veriyorumda hatta 1 yıllık şoförüm zor geyliyo bazen al sen park et diyorum. bazen gideceğimiz yere ben götürüyorum dönüşte ona veriyorum
hazır şoför varken ne uğraşcam yaa amaan verir geçerimaynısı bizde de oluyor.
park etmede bazen sıkıntı yaşıyorum kalabalık yerlerde hemen eşime veriyorum.
aslında vermeyip bu işi iyice öğrenmek de istiyorum ama ufak da olsa bi kaza olmasın diye veriyorum.
bir de eşim şehir dışında hiç vermez
hazır şoför varken ne uğraşcam yaa amaan verir geçerim
vermek sorun değil ki. ben de bazen çok trafik olunca strese girmek istemeyip sevgilime dostuma ya sen sürsene diyebiliyorum.yaa ben verirdim veriyorumda hatta 1 yıllık şoförüm zor geyliyo bazen al sen park et diyorum. bazen gideceğimiz yere ben götürüyorum dönüşte ona veriyorum
sende haklısın hiç tanımadığın binire sıkıntı...vermek sorun değil ki. ben de bazen çok trafik olunca strese girmek istemeyip sevgilime dostuma ya sen sürsene diyebiliyorum.
ama daha ıkı haftadır tanıdıgım adam ''benım yanımda kadınlar araba suremez ben tuhaf hissederim!!'' diye gecip anahtarmı alıp koltuga oturursa o zaman iş değişir.
araba kullanıyor olmayı erkeklık gururu yapan bir adam bana tuhaf gelir ve ıkı haftadır tanıdıgı birine bu kadar rahat davranması da ayrı bir sorun:)
hepsinden öte arabanın vitesini bozacak kadar kötü kullanması da bambaska bir olay:) bu olay nereden baksak tuhaf:)))