sadece araç konusunda yaşadığım sıkıntı, öyle değildir umarımŞu kadın parası ile erkeklik taslayan adamı çok aradın mı güzelim?
Başlığa istinaden ağzına kürekle vurulası erkek .Erkek arkadaşımla iki haftadır tanışıyoruz, benim aracima ilk bildiğinde yanında bayanın aracı kullanmasından rahatsız olduğunu söyledi ve kendisi kullanmak istedi aracta oturuyorken, ben de çok ciddi olmadığı için konuyu gecistirdim. Başka bigün ikinci binisinde tekrar teklif etti ve verdim aracı o kullandı. Ben 3 senelik sürücüyüm, yakıtını tasarruflu kullanmayı seviyorum, gerektgnde hiz yapiyorum iyi bir surucuyum de, o ve özellikle arkadaşı aşırı hız yapıyor (onlar da iyi kullanıcı), vitesimle alakali sıkıntı yaşıyorum suan kolay girmiyor vitese, ben asla böyle biteklifte bulunmazdim erkek arkadaşıma, anlayamiyorum ne yapmalıyım?
egosunu memnun edecek mumkunse baska seyler bulsun.araç kullanmamla alakalı kötü bişey söylememedi hiç, sadece bayanın yanındayken araç kullanmasından rahatsız olduğnu söyledi
yurt dışında yakıt tasarrufuyla alakalı ehliyet verilmeden önce dersler veriyorlar, sanırım bazıları hızı aracı iyi kullanmak zannediyorsa bilmiyorum (özellikle arkadaşı), ben de hız yaparım kontrollü noktalarda, yalnz bi kırmızı ışığa ya da durabileceğin noktalara aşırı hızla yaklaşmaya pek anlam veremiyorum, acelemiz yok hiçbişey için, çok büyük bikaza geçirdiğim için aşırı korkuyorum da böyle durumlarda, sanırm hıza olan korkum ve araç düzenim bozulması nedeniyle vermek istemiyeceğim bundan sonrasındaUkalaya bak. Kendi cok mu iyi sürüyo da senin sürücülügünü begenmiyo. Begenmeyen iner, bende böyle deseydin. Yada daha iyisi inadina yavas sürseydin.
babama veririm de o da coşuyor kullanırken aşırı hız yapıyor, bisüre sonra babama hiç vermedim yanımdayken, kendisi kullanmak istiyorsa bensiz kullansınŞu durumda mazeret uydurmak bile çok komik. Açık açık istemiyorum de, şimdiden bu ne cüret? Babanız istese vermezsiniz.
doğruyu söylemek gerekirse vermiyorum :)babama veririm de o da coşuyor kullanırken aşırı hız yapıyor, bisüre sonra babama hiç vermedim yanımdayken, kendisi kullanmak istiyorsa bensiz kullansın
canım benim nişanlımda aynıErkek arkadaşımla iki haftadır tanışıyoruz, benim aracima ilk bildiğinde yanında bayanın aracı kullanmasından rahatsız olduğunu söyledi ve kendisi kullanmak istedi aracta oturuyorken, ben de çok ciddi olmadığı için konuyu gecistirdim. Başka bigün ikinci binisinde tekrar teklif etti ve verdim aracı o kullandı. Ben 3 senelik sürücüyüm, yakıtını tasarruflu kullanmayı seviyorum, gerektgnde hiz yapiyorum iyi bir surucuyum de, o ve özellikle arkadaşı aşırı hız yapıyor (onlar da iyi kullanıcı), vitesimle alakali sıkıntı yaşıyorum suan kolay girmiyor vitese, ben asla böyle biteklifte bulunmazdim erkek arkadaşıma, anlayamiyorum ne yapmalıyım?
böyle bikarekterde olmak iyiBizim klasik Türk erkeğidir demeyeceğim çünkü araba benim olsun veya olmasın erkek arkadaşım da sürekli beni direksiyona oturtmaya çalışıyor. Sorun bizde mi ki acaba ?
Şaka bir yana, açıkça söyleyin bence hızdan hoşlanmıyorum ve başkası kullandığında aracımın düzeni bozuluyor diye.
Vermediğine emindim zaten. Nedense erkek arkadaş olunca yelkenler suya iniyor. Kanımca zincirleme sorun tamlaması gibi günler seni bekliyor gibi görünüyor bu ilişkide.doğruyu söylemek gerekirse vermiyorum :)
arabası olup olmadığnı bilmiyorum, ilk görüşemizde o da bilmiyordu, ikinci görüşmemizde vardı biaraç, sonraki görüşmelerimizde yoktu.Bence de yuh bu nasıl bir özgüven. Ben madem rahatsız oluyorsun sen kendi arabanla gel ben arabamı almayayım derdim açık açık. Ha arabası yok ve bide senin arabanı kullanmak istiyor ise rahatsız oluyorum bahanesi( !!!) ile o zaman da en yakın taksi durağına çeker in o zaman taksiyle devam et gideceğimiz yerde görüşürüz derdim.
Bu arada benim eşimde arabayı ben kullanayım diye gözümün içine bakıyor her seferinde. Yani bu klasik Türk erkeği tepkisi değil.
İki haftalık ilişkide hele hiçte normal bi tepki değil. MAdem rahatsız oluyo arabasız kız arkadaş bulaydı kendine.