- 9 Ekim 2016
- 1.293
- 699
- 34
-
- Konu Sahibi CicimBalim
1 kere arkadaşımda karşılaşmıştık canım,hoş bir sohbet dönmüştü.Bir kaç ay sonra ben face den ekledim onu.Kabul etti,mesaj yazdı sen kimsin diye,tanımadı benisonra hatırladı,muhabbet uzadı,haftasonu buluştuk,ondan beri beraberiz canım
Kizlar Son durumdan haber edeyim :)
Arkadaslik yolladim ve kabul etti. Tabi ben yazmasini bekledim ve yazdida.
Düsündügümden cok ilgili davraniyor sorular soruyor bende tam tersine biraz soguk resmi davraniyorum
haydi bakalimm
Neden soğuk davranıyorsun yahu? Abartıp mıç mıç olma ama soğuk da davranma yani. Adam sana aşık değil daha tanıma aşamasında bu ne biçim kız buzdolabı gibi demesin.Kizlar Son durumdan haber edeyim :)
Düsündügümden cok ilgili davraniyor sorular soruyor bende tam tersine biraz soguk resmi davraniyorum
haydi bakalimm
Neden soğuk davranıyorsun yahu? Abartıp mıç mıç olma ama soğuk da davranma yani. Adam sana aşık değil daha tanıma aşamasında bu ne biçim kız buzdolabı gibi demesin.
Tatlı tatlı vericen ayarı
ayar vermekten vs hic anlamam hep basarisiz olmusumdur diyebilirim
hani ilk ben ekledim "bana hasta bu kiz" düsüncesi olmamasi icin öyle davraniyorum acikcasiama sanirsam en iyisi icimden geldigi gibi davranmak :)
doğal ol yeter. Bol şanslarayar vermekten vs hic anlamam hep basarisiz olmusumdur diyebilirim
hani ilk ben ekledim "bana hasta bu kiz" düsüncesi olmamasi icin öyle davraniyorum acikcasiama sanirsam en iyisi icimden geldigi gibi davranmak :)
içinden geldiği gibi davranırken çok istekli görünme ama. bırak biraz çabalasın
İçinden geldiği gibi davran gitsin. Erkekler kasıntı tipleri sevmezler. Sen eklemişsin o da yazmış ne güzel :)
Cok cok tesekkür ederimm desteginizden dolayidoğal ol yeter. Bol şanslar
ben cok hizliymisim :) o zaman msn vardi. arkadas ortaminda tanistik. ertesi gun msn de eklestik o aksam konustuk ertesi gun senden hoslandim dedim ondan sonraki gun bulustuk iliski basladi 2.5 sene sonra da evlendim. amannn kasma icinden nasil geliyorsa oyle davran. ben tanistigimiz gece terden sirilsiklam olana kadar dans etmistim. onunla neredeys hic konusmamistim. hic oyle Hanim hanimcik da olmadim. neysem o o oldum. ne kaybedersin ki?? akisina birak...Kizlar Son durumdan haber edeyim :)
haydi bakalimm
ben been ben. ben ilk adimi attim. senden cok hoslandim dedim. o sahisla evliyim kucuk bir bebegim var hamileyim...cok kasma bence. ne kaybedersin???
Aminnn tesekkur ederim. ya ask oyle taktikle oyunla planla yurumuyor. yuruyorsa o ask olmuyor... bosver sen kadin sunu yapar sunu yapmaz meselesini... ask bulundugu kabin seklini aliyorGün
Güncellemeyi okudunmu bilmiyorum ama ekledim ve az önce yazistik biraz simdi uyumaya gitti
Demek kadinlarda ilk adimi atipta mutlu olabiliyorlarmis..allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok cok mutluluklar :)
ben cok hizliymisim :) o zaman msn vardi. arkadas ortaminda tanistik. ertesi gun msn de eklestik o aksam konustuk ertesi gun senden hoslandim dedim ondan sonraki gun bulustuk iliski basladi 2.5 sene sonra da evlendim. amannn kasma icinden nasil geliyorsa oyle davran. ben tanistigimiz gece terden sirilsiklam olana kadar dans etmistim. onunla neredeys hic konusmamistim. hic oyle Hanim hanimcik da olmadim. neysem o o oldum. ne kaybedersin ki?? akisina birak...