ela melek Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2022 796 420 31 16 Mayıs 2023 Konu Sahibi Elf340 #21 succulentaski .!.: Nasıl üniversitelerde okuyorsunuz ya Genişletmek için tıkla... Türkiyedeki nerdeyse tüm üniversite çevreleri fuhuş yuvaları olmuş durumda, açıp haberlere bile bakabilirsiniz.
succulentaski .!.: Nasıl üniversitelerde okuyorsunuz ya Genişletmek için tıkla... Türkiyedeki nerdeyse tüm üniversite çevreleri fuhuş yuvaları olmuş durumda, açıp haberlere bile bakabilirsiniz.
succulentaski Nirvana Pro Üye 5 Ekim 2020 13.184 35.081 36 16 Mayıs 2023 Konu Sahibi Elf340 #22 ela melek .!.: Türkiyedeki nerdeyse tüm üniversite çevreleri fuhuş yuvaları olmuş durumda, açıp haberlere bile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teknik üniversiteden mezunum. Böyle bir şey görmedim. Para karşılığı mı sevişiliyor? Fuhuştan kastınız ne?
ela melek .!.: Türkiyedeki nerdeyse tüm üniversite çevreleri fuhuş yuvaları olmuş durumda, açıp haberlere bile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teknik üniversiteden mezunum. Böyle bir şey görmedim. Para karşılığı mı sevişiliyor? Fuhuştan kastınız ne?
benyeniyimgaliba Guru Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 5.815 18.705 17 Mayıs 2023 Konu Sahibi Elf340 #23 ela melek .!.: Türkiyedeki nerdeyse tüm üniversite çevreleri fuhuş yuvaları olmuş durumda, açıp haberlere bile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mesnetsiz iddialarla bu ülkenin gençlerini karalayamazsınız hanımefendi.
ela melek .!.: Türkiyedeki nerdeyse tüm üniversite çevreleri fuhuş yuvaları olmuş durumda, açıp haberlere bile bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mesnetsiz iddialarla bu ülkenin gençlerini karalayamazsınız hanımefendi.
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 13.987 62.768 17 Mayıs 2023 Konu Sahibi Elf340 #24 ela melek .!.: Ondan sonra bu kızlar nasıl kötü yola düşüyor diyorlar Genişletmek için tıkla... Niye kotu yola dussun yahu? Ben bile dusundum gel bende kal demeyi. İhtiyaci olan birine yardim etmekten imtina edecek kadar mi insanligimizdan ciktik?
ela melek .!.: Ondan sonra bu kızlar nasıl kötü yola düşüyor diyorlar Genişletmek için tıkla... Niye kotu yola dussun yahu? Ben bile dusundum gel bende kal demeyi. İhtiyaci olan birine yardim etmekten imtina edecek kadar mi insanligimizdan ciktik?