herseyi gectim şu zamanda tanimadigin insanla ayni ev paylasilir mi yahu26 yaşındayım ailevi sıkıntılardan dolayı ayrı eve çıkmak istiyorum, ev arkadaşı arayan varmı
26 yaşındayım ailevi sıkıntılardan dolayı ayrı eve çıkmak istiyorum, ev arkadaşı arayan varmı
Calisan yurtta kalabilir miÇalışıyor musunuz okuyor musunuz ayrı eve çıkarsanız kendinizi gecindirebilir misiniz.
Eğer çalışıyorsanız ilk etapta ev yerine yurdu tercih edin derim eve çıkmak ha deyince kolay olmuyor onun için de birikim şart ne kadar paylaşımli evde olsa depozito vs isteyebilirler.
Ne alaka yahu. Bir sürü insan bu şekilde paylaşımlı evlerde yaşıyor. Taşrada yaygın değildir ama İzmir, İstanbul gibi şehirlerde gayet yaygın.Ondan sonra bu kızlar nasıl kötü yola düşüyor diyorlar
Sen tanımadığın veya birisinin yönlendirmiş olduğu birinin evine gider misin?Ne alaka yahu. Bir sürü insan bu şekilde paylaşımlı evlerde yaşıyor. Taşrada yaygın değildir ama İzmir, İstanbul gibi şehirlerde gayet yaygın.
Evet kalabilirsiniz özel yurtlardaCalisan yurtta kalabilir mi
İl-ilçe bütçe yazarsanız daha kolay bulursunuz. Ama internetten tanıştığınız insanlara hemen güvenmeyin. Nerede okuyorlar, çalışıyorlar, sabıka kaydı her şeyi araştırın.26 yaşındayım ailevi sıkıntılardan dolayı ayrı eve çıkmak istiyorum, ev arkadaşı arayan varmı
Yurtta kalmakla aynı şey. Orada da insanları tanımıyorsun. Hemcinslerinle kaldığın bir ev sistemi bu.Sen tanımadığın veya birisinin yönlendirmiş olduğu birinin evine gider misin?
Yurtta kalmakla tek yaşan bir arkadaşın evi nasıl aynı olabiliyor? Neden tek yaşayanların evine giren çıkan belli değil?Yurtta kalmakla aynı şey. Orada da insanları tanımıyorsun. Hemcinslerinle kaldığın bir ev sistemi bu.
Tek yaşayanların evine giren çıkan belli değil derken? Çok fazla tek yaşayan ve ne olduğu belli olmayan insan var çevrenizde sanırım ama herkes o şekilde değil.Yurtta kalmakla tek yaşan bir arkadaşın evi nasıl aynı olabiliyor? Neden tek yaşayanların evine giren çıkan belli değil?
Tek yaşayanların evini mi gözetliyorsunuz?Yurtta kalmakla tek yaşan bir arkadaşın evi nasıl aynı olabiliyor? Neden tek yaşayanların evine giren çıkan belli değil?
Tek yaşayanların evine giren çıkan belli değil derken? Çok fazla tek yaşayan ve ne olduğu belli olmayan insan var çevrenizde sanırım ama herkes o şekilde değil.
Üniversitede yeterince gördüm o tek yaşanılan evlerde ne pislikler döndüğünü..Tek yaşayanların evini mi gözetliyorsunuz?
Nasıl üniversitelerde okuyorsunuz yaÜniversitede yeterince gördüm o tek yaşanılan evlerde ne pislikler döndüğünü..